Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai 3 tema

Sveikinimai Skarpionukei 4u.gif
o aš buvau parodoje ir gyvai mačiau gražuolius wub.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
atrodo, ir Dzūkelę "gyvai" mačiau tongue.gif (Dzūkele, ar buvai šian Kaune-prisipažink biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Wėtra @ 2010 05 30, 19:28)

o aš buvau parodoje ir gyvai mačiau gražuolius  wub.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif
atrodo, ir Dzūkelę "gyvai" mačiau  tongue.gif  (Dzūkele, ar buvai šian Kaune-prisipažink  biggrin.gif )

O kodėl nepriėjai mad.gif
Atsakyti
Ai, kalbėjai su kažkokia mergaite, nepatogu buvo trukdyti blush2.gif
Atsakyti
Labai visoms aciu uz sveikinimus, labai malonu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2010 05 30, 12:48)
Nors ir pramoniniai, bet tikrai nenusileidzia zydejimu veislinukams.
Bet jau nuotraukos dydis  doh.gif , reiktu pareguliuot, labai nepatogu kai taip puslapius iskraipo  schmoll.gif

blush2.gif ups, atsiprašau, visai neapsižiūrėjau, k verysad.gif ad telefonu daryta foto ir įkėliau ne per radikal... na jau po visko, nes nebeleidžia redaguot verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 05 29, 11:13)
sveikos mano kaimietukai strepsiukai...

Dailūs drinks_cheers.gif
QUOTE(pūkuotukė87 @ 2010 05 30, 11:54)
ir pasirodau su pagaliau pražydusiu paprastučiu, bet labai mylimu strepsiuku

Sveikinu, tikrai didelis džiaugsmas sulaukus žydėjimo 4u.gif
Papildyta:
Neseniai aptikau žinutę, kad Dzūkės 'Moroznyje Uzory' pelnė parodos lankytojų simpatijų nominaciją. Sveikinimai thumbup.gif 4u.gif

Aldam, labai malonu Jus vėl matyti, užsukite dažniau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 31 gegužės 2010 - 13:08
QUOTE(ausrazs @ 2010 05 31, 14:06)
Neseniai aptikau žinutę, kad Dzūkės 'Moroznyje Uzory' pelnė parodos lankytojų simpatijų nominaciją.

Sveikinimai, jis tikras grazuolis clap.gif clap_1.gif
Atsakyti
Foto parodos http://public.fotki....ionuke/parodos/
Atsiprasau, kad kokybe kai kuriu nelabai blush2.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus biggrin.gif
Aš parodoje labai mažai nuotraukų pasidariau blush2.gif unsure.gif ir tų nesusitvarkau blush2.gif

Wėtra, gaila, kad nenorėjai "trukdyt" sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 03 birželio 2010 - 19:43
Laba diena, 4u.gif
jei galima, tai įsiterpsiu ir aš į jūsų gražų būrelį gathering.gif
Ieškau patarimo: kažkodėl mano strepsius pasiligojo : lapai išmarginti geltonom dėmėm. Kas galėtų būti? g.gif Drėgmės perdaug? g.gif O kaip jas laistote: iš viršaus ar į indą? g.gif Žiedeliai gražūs, o lapeliai.... verysad.gif
Gal patarsite, juk mylite ir rūpinatės šiomis gražuolėmis soske.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serbentėlė: 04 birželio 2010 - 13:53
Gal galėtumėt parodyti nuotraukėlę, kaip tas išmarginimas atrodo? Aš laistau iš viršaus, sakyčiau, taip geriau sudrėgsta visa žemė vazone. Žinoma, galima vandenį pilti ir į padėkliuką.
Atsakyti
Esu dar atsilikusi nuo šiuolaikinių technologijų ir nemoku kelti nuotraukų.... cry.gif cry.gif
Dar kartą apžiūrėjau savo ligoniuką : na išmarginti dėmėm tie lapai ir tiek ! Dabar jau kilo tokia mintis g.gif , gal tai ir nuo karščio (saulė pasirodo apie 15 val.)
Savąjį strepsių laistau iš apačios, vis bijau sušlapinti jo lapus. Bandysiu dabar ir iš viršaus, gal patiks, nors žemė tai normaliai drėgna... Auga jis pas mane jau antrą sezoną, dabar ir lapą susipjausčiau, noriu užsiveisti , kad nors nelikčiau be vaikučių... Aš lapą tai susipjausčiau, o pamerkus ,lapas neišleidžia šaknelių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serbentėlė: 04 birželio 2010 - 14:48