Skarpionuke, sveikinu
Manau, ši veislė tikrai džiugins - ir tamsiais, aksominiais žiedais, ir žydėjimo gausa

Gal kuri galit pasidalyti sita gelyte?Mielai nupirkciau.Nu nuostabus ziedai
Mano pacios zydi paprastutis melynas,noreciau veislines

eliss, jums arčiausia - Skarpionukė

QUOTE(ausrazs @ 2010 06 28, 21:25)
Ot ziopla, net nemaciau, kad is Ukmerges

O jei noretum kitokiu galesim susitart

Papildyta:
Siandien nusipirkau tokia lentynele ant palanges, vis trys vazoneliai ne vienas.

Dar ir kelis mazylius galima salia pastatyt http://www.ipix.lt/images/44200871.jpg
QUOTE(skarpionuke @ 2010 06 28, 21:44)
Aš taip pat į tokia kažkada žiūrėjau

Prieš kelias dienas savo strepsius persodinau, nes kai kurių stipriai žiedeliai sumažėjo. Prieš gerus metus kai buvo įsodinti, taip ir augo

Skarpionuke, sveikinu su neblogu pirkiniu
Aš panašią lentynėlę turiu sanpaulijoms, tik ji ne kampinė, o stačiakampė. Šiek tiek vietos susitaupo, nors ir nedaug.
Dzūke, gerą darbą strepsiukams padarei
Na, parodykit kokių žiedų ar ką
Pavaduoju kolegę, baisiai nuobodus darbas, į strepsus noras pasižiūrėti

Dzūke, gerą darbą strepsiukams padarei

Na, parodykit kokių žiedų ar ką

QUOTE(dzūkė @ 2010 06 29, 13:30)
Prieš kelias dienas savo strepsius persodinau, nes kai kurių stipriai žiedeliai sumažėjo. Prieš gerus metus kai buvo įsodinti, taip ir augo
, nors trąšų paskutiniu metu irgi nelabai gavę buvo...

As visada stengiuos pavasari persodinti, kad per vasara butu ramu, nors kai kuriuos visvien tenka persodint papildomai

Papildyta:
QUOTE(ausrazs @ 2010 06 29, 14:45)
Skarpionuke, sveikinu su neblogu pirkiniu
Aš panašią lentynėlę turiu sanpaulijoms, tik ji ne kampinė, o stačiakampė. Šiek tiek vietos susitaupo, nors ir nedaug.

Ziurejau staciakampe, bet paskiau radau kampine

As ir darbe, tai foto ner

Labai smalsu, kas auga Tavo vaikų darželyje

Skarpionuke, o kaip pas Tave su Dimetrio lapukais? Pas mane vieno vaikučiai pradėjo puvinėti nuo viršaus, gal per drėgnai pakete laikiau, tai tas viršūnes nukirpau, persodinau į maistingesnes durpes ir dabar atrodo visai neblogai. Kito - prastesni... Gal Tavo jau dičkiai, pasirengę būti realizuojami

QUOTE(ausrazs @ 2010 06 29, 15:15)

Otaviskiu nepamirsk, kad laukiu

Tai kas ten darželyje auga 
Žinok, 'Zavistj Bogov' puvo ties centrine gysla, tai ją "išoperavau" ir bandau šaknydinti tosteriu. Nežinau, ar kas išeis, nes liko labai maži fragmentai. O 'Lemon Frills' irgi nelabai koks, senos šaknys papuvo, bet pradėjo liesti vėl naujas, sakau, gal reikėjo atnaujinti pjūvį ir viską pradėti iš naujo.
Mano gėlių liga smarkiai progresuoja ne tik su strepsais (gal iš namų neišmes
). "Įsiveisiau" ne tik ritlenių, bet ir kolerijų, dabar svajoju apie mini siningijas, tik Lietuvoje jų gauti, turbūt, be šansų...

Žinok, 'Zavistj Bogov' puvo ties centrine gysla, tai ją "išoperavau" ir bandau šaknydinti tosteriu. Nežinau, ar kas išeis, nes liko labai maži fragmentai. O 'Lemon Frills' irgi nelabai koks, senos šaknys papuvo, bet pradėjo liesti vėl naujas, sakau, gal reikėjo atnaujinti pjūvį ir viską pradėti iš naujo.
Mano gėlių liga smarkiai progresuoja ne tik su strepsais (gal iš namų neišmes