Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai 3 tema

QUOTE(ausrazs @ 2010 06 29, 15:52)
Tai kas ten darželyje auga blush2.gif

Tai, kad skleroze, nelabai atsimenu kas ten namie auga doh.gif

QUOTE(ausrazs @ 2010 06 29, 15:52)
Mano gėlių liga smarkiai progresuoja ne tik su strepsais (gal iš namų neišmes  unsure.gif ). "Įsiveisiau" ne tik ritlenių, bet ir kolerijų, dabar svajoju apie mini siningijas, tik Lietuvoje jų gauti, turbūt, be šansų...

http://senpolia.eu/f...hp?f=107&t=1212 gal dar mikromini uzsikresi lotuliukas.gif
galiu jei ka pasiklausti merginu is Talino http://senpolia.eu/f...1...1&start=180
bet mintis nebloga isivaizduoji kiek ju ant palanges vietoj strepsiu tilptu thumbup.gif
Atsakyti
Aha, mikromini mačiau prieš kelias dienas internete - miniatiūriniai žaisliukai smile.gif Jeigu kada rašyti merginoms į Estiją, paklausk, jei nesunku ax.gif (Gal man ten reikia prisijungti tokių sanpaulijų chimerų kolkecininkė turi -mmmm.... blink.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 29 birželio 2010 - 17:34
Aisku gali prisijungti, labai draudiska kompanija thumbup.gif O jei ne parasyk ko nori ir pas ka yra, galesiu paklausti.
Episciju pas mane yra turbut 9 g.gif
Atsakyti
Laba diena,mergaitės! 4u.gif
Noriu paklausti: ax.gif per kiek laiko dauginant iš lapo pasirodo strepsiai? Vis vaikštau aplink ir žiūriu, laukiu tų naujagimių, bet jie kažko miega, gal jau nieko nebėra tose žemėse, supuvo... g.gif
Atsakyti
Neskaičiavau, bet, manau, apie mėnesį reikėtų laukti. Atsargiai atkapstykite žemes ir pažiūrėkite, ar sveikos šaknelės, ar nepūna lapas iš apačios. Dėl ko man labiausiai patinka daiginti kiminuose - kad bet kada be vargo gali apžiūrėti šakneles. Į žemę sodinu tik tada, kai pasirodo vaikučiai.
Atsakyti
Labai ačiū už atsakymą. 4u.gif
Atsakyti
Nėr už ką, apžiūrėkite lapuką mirksiukas.gif
Atsakyti
Žydim:
SNOW ROSE
user posted image
SILVIA
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 06 30, 18:00)

Kiek žiedų bigsmile.gif wub.gif , o dar kokį vaikų darželį matau bigsmile.gif rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 06 30, 18:18)
Kiek žiedų bigsmile.gif  wub.gif , o dar kokį  vaikų darželį matau  bigsmile.gif  rolleyes.gif  lotuliukas.gif

Žinok, ten ne vaikų darželis, o augalai po atjauninimo operacijos: nuskabyta pora eilių lapų ir giliai "įkastas" kotelis. Kol apsipras naujoje vietoje, laikau truputį tamsesnėje vietoje
Atsakyti
pirmasis žydėjimas blush2.gif
user posted image

ar jau galiu atskirti? didesni lapelio ūgis apie 3cm
user posted image
Atsakyti
Čikibari, sveikinu sulaukus žydėjimo , gražu, subtilu wub.gif Kadangi su motiniuniu lapus viskas gerai, dar neskirčiau, leisčiau pauagti, didesni vaikučiai geriau adaptuojasi atskirti. Tik jeigu per tabletės tinkelį jau kyšo šaknys, tinkliuką nuimkite ir turinį įsopdinkite ir mažą indelį, apibėrusi durpėmis - kad šaknys nedžiūtų
Atsakyti