QUOTE(čikibari @ 2010 07 02, 15:28)
Ką aš be Jūsų daryčiau
ačiū labai už atsakymus 
Nėr už ką. Ieškotumėt atsakymų kitur - jų apsčiai yra internete
Visai norėčiau tokio geltono strepso. Selekcija su 'Silvia'
QUOTE(ausrazs @ 2010 07 02, 18:20)
vis noredavau paklausti ar buna geltonu, nes neteko matyti, pasirodo buna, man laaabai grazios visos geltonais ziedais geles ir sis strepsis superinis
Yra šiek tiek tų gelsvų, bet šitas - geltoniausias iš visų matytų (bent jau nuotraukoje).
QUOTE(ausrazs @ 2010 07 02, 17:20)
Visai norėčiau tokio geltono strepso. Selekcija su 'Silvia'
Grazus
As laukiu kada isves raudona su geltona apacia
Skarpionuke, jau išvedė, ta pati Pavliuk
kaip tik ir as norejau ideti sia nuotrauka
Sako, bėda viena nevaikšto
, taigi prie sanpauligės man dar prisidėjo streptokarpauligė
Skorpioniuke, labai gražu
. Strawbery Crush ir pas mane turėtų atkeliaut lapo fragmentas
Ech, koks dar ilgas kelias iki žiedų, bet kad nors pasisektų sėkmingai augint
Skorpioniuke, labai gražu
Vau, Skarpionuke, kaip gražu
Buvau šioje temoje labai pasiilgusi žiedų. Laukiu pražystant savo pirmakarčių.
Maloniai nustebino Kleszczynskio 'Genorimo' produktyvumas: gavusi ir sodindama, netyčia nulaužiau vieną jauną lapuką. Pasodinau. Dabar vaikučiai lapukų dydžiu nedaug atsilieka nuo motininio augalo, kuris dar visai nesirengia žydėti. Labai gali būti, kad vaikučiai pražydės pirmieji
Maloniai nustebino Kleszczynskio 'Genorimo' produktyvumas: gavusi ir sodindama, netyčia nulaužiau vieną jauną lapuką. Pasodinau. Dabar vaikučiai lapukų dydžiu nedaug atsilieka nuo motininio augalo, kuris dar visai nesirengia žydėti. Labai gali būti, kad vaikučiai pražydės pirmieji
Aciu
O mene siais metais labai Bella nuvyle, visai nenori zydet. Nesuprantu ko jai truksta, tik pora zietstiebiu isleido, o praitais metais lapu per ziedus nesimate
Papildyta:
Buvau skaiciusi, kad jaunu, nezydejusiu strepsiu lapukai sodinimui netinka. Dabar patikrinsi ar tai tiesa
O mene siais metais labai Bella nuvyle, visai nenori zydet. Nesuprantu ko jai truksta, tik pora zietstiebiu isleido, o praitais metais lapu per ziedus nesimate
Papildyta:
QUOTE(ausrazs @ 2010 07 09, 14:10)
gavusi ir sodindama, netyčia nulaužiau vieną jauną lapuką. Pasodinau. Dabar vaikučiai lapukų dydžiu nedaug atsilieka nuo motininio augalo, kuris dar visai nesirengia žydėti. Labai gali būti, kad vaikučiai pražydės pirmieji 
Buvau skaiciusi, kad jaunu, nezydejusiu strepsiu lapukai sodinimui netinka. Dabar patikrinsi ar tai tiesa