Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai 3 tema

Ką aš be Jūsų daryčiau smile.gif ačiū labai už atsakymus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2010 07 02, 15:28)
Ką aš be Jūsų daryčiau  smile.gif ačiū labai už atsakymus  wub.gif

Nėr už ką. Ieškotumėt atsakymų kitur - jų apsčiai yra internete smile.gif
Atsakyti
user posted imageVisai norėčiau tokio geltono strepso. Selekcija su 'Silvia'
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 07 02, 18:20)
user posted imageVisai norėčiau tokio geltono strepso. Selekcija su 'Silvia'

vis noredavau paklausti ar buna geltonu, nes neteko matyti, pasirodo buna, man laaabai grazios visos geltonais ziedais geles ir sis strepsis superinis wub.gif
Atsakyti
Yra šiek tiek tų gelsvų, bet šitas - geltoniausias iš visų matytų (bent jau nuotraukoje).
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 07 02, 17:20)
Visai norėčiau tokio geltono strepso. Selekcija su 'Silvia'

Grazus thumbup.gif tik idomu ar si karta geltona atspari, nes kaip zinai ji labai isblunka. Kaip pastebejau labai jau populiari pasidare Silvijos selekcija doh.gif
As laukiu kada isves raudona su geltona apacia biggrin.gif
Atsakyti
Skarpionuke, jau išvedė, ta pati Pavliuk
user posted image
Atsakyti
kaip tik ir as norejau ideti sia nuotrauka biggrin.gif
Atsakyti
Pirmieji ziedai Strawbery Crush
user posted image
Ir viena is mylimiausiu Aly's mollie howell
user posted image
Atsakyti
Sako, bėda viena nevaikšto ax.gif , taigi prie sanpauligės man dar prisidėjo streptokarpauligė doh.gif lotuliukas.gif
Skorpioniuke, labai gražu wub.gif . Strawbery Crush ir pas mane turėtų atkeliaut lapo fragmentas thumbup.gif Ech, koks dar ilgas kelias iki žiedų, bet kad nors pasisektų sėkmingai augint blush2.gif
Atsakyti
Vau, Skarpionuke, kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif Buvau šioje temoje labai pasiilgusi žiedų. Laukiu pražystant savo pirmakarčių.
Maloniai nustebino Kleszczynskio 'Genorimo' produktyvumas: gavusi ir sodindama, netyčia nulaužiau vieną jauną lapuką. Pasodinau. Dabar vaikučiai lapukų dydžiu nedaug atsilieka nuo motininio augalo, kuris dar visai nesirengia žydėti. Labai gali būti, kad vaikučiai pražydės pirmieji biggrin.gif
Atsakyti
Aciu
O mene siais metais labai Bella nuvyle, visai nenori zydet. Nesuprantu ko jai truksta, tik pora zietstiebiu isleido, o praitais metais lapu per ziedus nesimate doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ausrazs @ 2010 07 09, 14:10)
gavusi ir sodindama, netyčia nulaužiau vieną jauną lapuką. Pasodinau. Dabar vaikučiai lapukų dydžiu  nedaug atsilieka nuo motininio augalo, kuris dar visai nesirengia žydėti. Labai gali būti, kad vaikučiai pražydės pirmieji biggrin.gif

Buvau skaiciusi, kad jaunu, nezydejusiu strepsiu lapukai sodinimui netinka. Dabar patikrinsi ar tai tiesa g.gif
Atsakyti