Nu ir saunuole
, o as vis vietoje tripcioju
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 08 14, 14:32)
Laba diena
Manau ir man pribrendo laikas pasipasakot
Taigi pradėsiu nuo to,kad kai buvau mergaičiukė (iki nėštumo) sverdavau apie 50 kg,ūgis 166 cm. Su s.b. išvykom į U.K.,ten pastojau,augindama pilvuką augo neprašyti kg visur,kaip grybai po lietaus
Kur gi neaugs...Greitas maistas ir pan.Kiek tiksliai per nėštumą priaugau,tai nepamenu,bet virš 20 kg,o po gimdymo pasiekiau 99 kg
Buvau storas paršiukas,verkšlendavau visiems su kąsniu burnoj kokia aš stora,bet nieko nedariau
Pradėjau savim visiškai nepasitikėt,užsidariau namuose ir pan.Pradėjau bandyti mažint maisto kiekį,bet tas trukdavo kol neateidavo vėlus vakaras ir apsiryjusi eidavau miegot.Vėliau bandžiau griebtis lengviausio- lidos..Numečiau 4-5 kg ir vėl didžiulis noras ėsti
viską mečiau.
Prieš šiuos naujus metus buvau pasiryžusi imtis rimtai kovoti su svoriu,bet koją kišo Kalėdos,Nauji,gimtadienis...kol savimi nepasišlikštėjau
Tikriausiai man šito buvo gana
Na ir ką,sausio 7 d 2009 m pradėjau valgyti,o ne ėsti. Pamažu sumažinau porcijas,kai kurių produktų atsisakiau,nevalgiau po 18 val (pradžioj obuoliuką sukrimsdavau ),dariau iškrovos dienas,teko ir 'įkrovaut',bet nebuvo nė akimirkos kad pagalvočiau jog mest viską.
Šiai dienai esu numetusi 30 kg,sveriu 69 kg
Ir siekiu savo tikslo- 60 kg
Sugrįžo namo ir pasitikėjimas ir nenuvertinimas savęs
Sakysit turiu daug valios?Apsiriksit
Turiu daug noro
P.S. Noriu didelį AČIŪ pasakyti savo bendramintėms,t.y. temos 'Damos nevalgo po 18 h' senbūvėms
Taigi pradėsiu nuo to,kad kai buvau mergaičiukė (iki nėštumo) sverdavau apie 50 kg,ūgis 166 cm. Su s.b. išvykom į U.K.,ten pastojau,augindama pilvuką augo neprašyti kg visur,kaip grybai po lietaus
Buvau storas paršiukas,verkšlendavau visiems su kąsniu burnoj kokia aš stora,bet nieko nedariau
Prieš šiuos naujus metus buvau pasiryžusi imtis rimtai kovoti su svoriu,bet koją kišo Kalėdos,Nauji,gimtadienis...kol savimi nepasišlikštėjau
P.S. Noriu didelį AČIŪ pasakyti savo bendramintėms,t.y. temos 'Damos nevalgo po 18 h' senbūvėms
Saunuole...ooops berods savo lieknejimo istorija pavadynai lygiai taip....
Papildyta:
QUOTE(juodaake25+ @ 2010 01 27, 12:28)
Šaunuolė
QUOTE(Bielvesta09 @ 2010 02 01, 11:49)
Šaunuolės mergaitės!
Ir man reikėtų suimti save į nagą.
Nevalgysiu po 18 val ir bandysiu sumažinti porcijas
O kokio dydžio tos sumažintos porcijos turėtų būti ? Per TV anonsą girdėjau kaip viena moteris vos ne 100 kg numetė, kai porcijas sumažino iki stiklinės dydžio ...
Ir man reikėtų suimti save į nagą.
Nevalgysiu po 18 val ir bandysiu sumažinti porcijas
O kokio dydžio tos sumažintos porcijos turėtų būti ? Per TV anonsą girdėjau kaip viena moteris vos ne 100 kg numetė, kai porcijas sumažino iki stiklinės dydžio ...
Ta moteris skrandį susimažino,todėl tik tiek ir tevalgydavo
O porcijos db mažesnės nei kad valgiau ir tiek
QUOTE(egle3 @ 2010 02 03, 15:10)
Matai kaip gerai
QUOTE(muniukas27 @ 2009 12 30, 11:14)
labas visoms "nuskriaustoms svorio"
skaitinėju šitą temuke ir tiesiog pavydziu merginoms tokio ryzto...pagarba didziausia
Trumpai papasakosiu apie save. Visada buvau normalaus kūno sudejimo. Pabaigiau vidurine ir nepamenu kad kada nors būčiau sukus galvą dėl svorio. Istojau i kolegija ir pirmais metais per atostogas isvaziavau pas savo dabar jau esamą vyrą į norvegiją. Iš ten gryžau sverdama 70kg. Net gėda buvo pasirodyti draugam...tad vieną rytą atsikelus sakau viskas..reikia kazka daryti...ir prasidėjo..dabar net negaliu tiksliau pasakyti kiek ir ką as valgiau, bet išlikę atmintį grūdėta varskė ir bananai
labai sportavau..kiekv vakarą bėgiodavau. Ir ką jūs manot, as po kokių 2savaičių sweriau 59kg. Visi stebėjosi, vyro giminės net snipždėjosi kad bulimija sergu - tokia kūda. 59kg neatrodytų labai jau mazai, ūgis 172cm.bet atrodziau jau klaikiai..visi sakė kad per kūda, na o man atrodė kad stora...bet visi zarstė komplimentus, kokį rūbelį beapsirenkdavau viskas tikdavo...kaip nulieta..gyvenau ekstazej -patikėkit.Pamazu pradėjau viską valgyti...bet pamenu karts nuo karto (vasarą tai kiekv vakarą) vis pabegiodavau. Svoris toks laikėsi kokiu 3m. nors valgiau viską ir kiek norejau. Tada teko vaziuoti dirbti i vokietiją, na o ten pajudėjo mano svoris į viršų...pradėjo augti kg bet ir edžiau kaip kiaulė....šiuo metu vek sveriu beweik70kg, bet ką jūs manot nebegaliu susigriebti...ejau i aerobiką spotavau bet kt dieną arba gryzus vel priesdavau...nebegakiu ziureti vel i save...negaliu tiesiog neiseina mazint porcijų arba susilaikyti nuo tų 18val neest...
vasarą bėgiojom su drauge kaip pašele kiekv vakara...figūra normali buvo 63kg, norėjosi aisku dar numes, bet valgiau ką norėjau o vakare išbėgiodavau dienos kolorijas, todėl svoris nekrito o tik sustangrejo kunas....buvo galima ziureti i save o dabar jau ne....šlyksčiuosi savim, bet susiimti neiseina nors tu ka..bet jau vakar susigriebiau...stovejau pries veidrodi ir galvoju..kokia as stora ir slyksti sau
tad iš darbo spec kokius 4km parkaitinau pestute ir geriau visa vakara tik arbatyte..šaunuole pagalvojau taip ir toliau..tad atejau pas jus, tikedamasi palaikymo ir prašau padovanokit nors truputi VALIOS
O kiek pripyliau as čia
Trumpai papasakosiu apie save. Visada buvau normalaus kūno sudejimo. Pabaigiau vidurine ir nepamenu kad kada nors būčiau sukus galvą dėl svorio. Istojau i kolegija ir pirmais metais per atostogas isvaziavau pas savo dabar jau esamą vyrą į norvegiją. Iš ten gryžau sverdama 70kg. Net gėda buvo pasirodyti draugam...tad vieną rytą atsikelus sakau viskas..reikia kazka daryti...ir prasidėjo..dabar net negaliu tiksliau pasakyti kiek ir ką as valgiau, bet išlikę atmintį grūdėta varskė ir bananai
O kiek pripyliau as čia
Papildyta:
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 02 03, 19:27)
O....kazkada ir man stresai musdavo per lasinukus...paskui irgi musdavo tik kita tvarka..lasinuku puskilis i skrandukaa..is tu nervu
Papildyta:
QUOTE(juodaake25+ @ 2010 02 04, 01:58)
Papildyta:
O....kazkada ir man stresai musdavo per lasinukus...paskui irgi musdavo tik kita tvarka..lasinuku puskilis i skrandukaa..is tu nervu
Sidabrine..laikomes...nagais
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 08 14, 14:32)
Laba diena
Kur gi neaugs...Greitas maistas ir pan.Kiek tiksliai per nėštumą priaugau,tai nepamenu,bet virš 20 kg,o po gimdymo pasiekiau 99 kg
Pradėjau savim visiškai nepasitikėt,užsidariau namuose ir pan.Pradėjau bandyti mažint maisto kiekį,bet tas trukdavo kol neateidavo vėlus vakaras ir apsiryjusi eidavau miegot.Vėliau bandžiau griebtis lengviausio- lidos..Numečiau 4-5 kg ir vėl didžiulis noras ėsti
viską mečiau.
Tikriausiai man šito buvo gana
Na ir ką,sausio 7 d 2009 m pradėjau valgyti,o ne ėsti. Pamažu sumažinau porcijas,kai kurių produktų atsisakiau,nevalgiau po 18 val (pradžioj obuoliuką sukrimsdavau ),dariau iškrovos dienas,teko ir 'įkrovaut',bet nebuvo nė akimirkos kad pagalvočiau jog mest viską.
Ir siekiu savo tikslo- 60 kg
Turiu daug noro
Sauni istorija, valingas zmogus esi