Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip aš 'ištirpau'

QUOTE(Sidabrinė @ 2010 01 08, 21:00)
Man tai svarstyklės draugės nors būna kad pamirštu  doh.gif  biggrin.gif
Pagyros gerai  drinks_cheers.gif  Lyg paskatinimas eiti toliau  biggrin.gif

biggrin.gif

mhm o paskatinimai yra gerai, ypac kai yra del ko stengtis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 01 08, 20:53)
Kaip visad,valgiau su saiku ir po 18 nevalgiau  mirksiukas.gif

Uzkrecianti istorija!!! Viskas nuo rytoj ir as nevalgysiu nuo 18val. schmoll.gif
Atsakyti
O kokiu produktu atsisakei ??? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bordine @ 2010 01 13, 17:04)
Uzkrecianti istorija!!!  Viskas nuo rytoj ir as nevalgysiu nuo 18val. schmoll.gif

thumbup.gif

QUOTE(bordine @ 2010 01 13, 17:44)
O kokiu produktu atsisakei ???  smile.gif

Iš pradžių bulvių,visokių bandelių,saldumynų ir pan,bet db valgau viską,tik po nedaug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 01 14, 13:50)
thumbup.gif
Iš pradžių bulvių,visokių bandelių,saldumynų ir pan,bet db valgau viską,tik po nedaug  mirksiukas.gif

ir patikekite - tai veikia thumbup.gif
Atsakyti
Saunuoles merginos...as saldumynu visiskai nevalgau ,nes visai ju nemegstu, bet valgau visa kita ir po labai daug. Nuo vasaros uzsiauginau svori nuo 57 iki 65 .Tad nusprendziau kazko imtis ir sekti jusu pavyzdziu. Jus mano ikvepimas ,aciu jums uz tai. 4u.gif
Atsakyti
Na ką,per savaitę dar -1 kg biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 01 15, 14:58)
Na ką,per savaitę dar -1 kg  biggrin.gif

saunuole! va as bulviu negaliu atsisakyti, apskritai nieko neatsisakau. bet valgau 3k i diena ir mazesnem porcijom.... tai svoris krinta po leto blush2.gif blush2.gif saldumynu gerai kad nemegstu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2010 01 16, 09:48)
saunuole! va as bulviu negaliu atsisakyti, apskritai nieko neatsisakau. bet valgau 3k i diena ir mazesnem porcijom.... tai svoris krinta po leto blush2.gif  blush2.gif saldumynu gerai kad nemegstu hihihi.gif

Tai ir neatsisakyk bulvių mirksiukas.gif
Kad svoris lėtai krenta,tai super 4u.gif
Atsakyti
Sidabrine tu tikra saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jungiuosi ir as prie jusu burio mirksiukas.gif noreciau ir as atikratyti 8kg esu 1.74ugio ir sveriu 68kg pries pastojima sveriau 60kg tai noreciau grysti prie tu paciu kg. jau 2men kaip nevalgau nuo 18val bet labai jau nezymiai krenta tas svoris, nors pilvas tai jauciasi kad tuscias o ne isiputes kaip balionas mirksiukas.gif thumbup.gif , bet noreciau atikratyt tu baranku ant sonu tai dabar dar uzsisakiau masaziny lanka tai bandysiu su juo pasiekt savo tiksla mirksiukas.gif manau man pavyks iki vasaros buti tokiai kokia as noriu blush2.gif
Atsakyti
As tai vakarienes neatsisakysiu tik sumazinsiu porcijas ,nes anksciau valgiau viena ir begdavau pakartot antra porcija...saldumynu visai nemegstu ir nevalgau tai manau tiek uzteks.As ir noriu apie 8 kg iki vasaros numest. 4u.gif
Atsakyti
Na viskas ir as pradedu nuo siandien nevalgyt po 18 val thumbup.gif ir mažinsiu nuo rytojaus porcijas nes si istorija manę tiesiog įkvėpė nes irgi iki vasaros noriu atsikratyt 10 kg doh.gif
Atsakyti