Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip aš 'ištirpau'

na jau jei nervai tiek lieknintu as turbut uz grblio pasislepciau - nereikia cia veju skelbti schmoll.gif

as prie autores prisijungsiu sausio 10 rolleyes.gif bet siaip dabar jau 8 diena kaip siaip bandau tiesiog nuo 18 val nvalgyti ir kagi biggrin.gif turiu -1.5kg blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2010 01 04, 21:12)
na jau jei  nervai tiek lieknintu as turbut uz grblio pasislepciau - nereikia cia veju skelbti schmoll.gif

as prie autores prisijungsiu sausio 10 rolleyes.gif  bet siaip dabar jau 8 diena kaip siaip bandau tiesiog nuo 18 val nvalgyti ir kagi biggrin.gif turiu -1.5kg blush2.gif

hihihi.gif

Šaunuolė 4u.gif Taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 01 04, 21:59)
Ir kas iš to?
Neperdėk,nuo bado žmonės miršta  mirksiukas.gif

Su Naujais  biggrin.gif  4u.gif

Aš juk nesakau, kad badauju. Tai mano dieta. Vakar ryte sužinojau šlikštynę, per parą - nėra 2 kg. Dar savaitė panašaus gyvenimo ir nuo 60 liks 54 kg. Ir taip liks kuriam laikui, net nežinau kuriam, gal 3 mėnesiam, gal metams.
Gaunasi nevalinga dieta. Natūrali. Man yra taip. Ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 01 04, 15:30)
Mano dieta:
Pusryčiai - nervai
Pietūs - nervai
Vakarienė - nervai

Ir kas keisčiausiai, vos tik priaugu kelis kg, atsiranda koks nors "nerviškai subalansuotas dalykas", kad nori nenori dieta pati lipa ant kulnų. Ir kilogramai tirpsta, tirpsta....

QUOTE(zmirzlina @ 2010 01 05, 09:32)
Aš juk nesakau, kad badauju. Tai mano dieta. Vakar ryte sužinojau šlikštynę, per parą - nėra 2 kg. Dar savaitė panašaus gyvenimo ir nuo 60 liks 54 kg. Ir taip liks kuriam laikui, net nežinau kuriam, gal 3 mėnesiam, gal metams.
Gaunasi nevalinga dieta. Natūrali. Man yra taip. Ir tiek.

Ko tais nematau kad rašytum jog valgai g.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 01 05, 12:43)
Ko tais nematau kad rašytum jog valgai  g.gif  biggrin.gif

Šiandien jau pietus valgiau. Žuvies su bulvėm ir vakuotais pomidorais. Pasisversiu vėl ryte, žiūrėsiu. g.gif
Atsakyti
Tai pasirodau kad gyva biggrin.gif
Per savaitę -1 kg pamečiau,tikiuosi kas savaitę tokio rezultato ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 01 08, 18:10)
Tai pasirodau kad gyva  biggrin.gif
Per savaitę -1 kg pamečiau,tikiuosi kas savaitę tokio rezultato  ax.gif

bigsmile.gif ir kaip pavyko?
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2010 01 08, 19:47)
bigsmile.gif ir kaip pavyko?

Kaip visad,valgiau su saiku ir po 18 nevalgiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 01 08, 19:53)
Kaip visad,valgiau su saiku ir po 18 nevalgiau  mirksiukas.gif

thumbup.gif ryt perku svarstykles - laukia idomus saves stebejimas bigsmile.gif reikes kokia temele susikurti pasistebejimui hihihi.gif asjau laiminga busiu nors 5kg numetusi o jei pavyks daugiau tai dar geriau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2010 01 08, 20:07)
thumbup.gif ryt perku svarstykles - laukia idomus saves stebejimas bigsmile.gif reikes kokia temele susikurti pasistebejimui hihihi.gif asjau laiminga busiu nors 5kg numetusi o jei pavyks daugiau tai dar geriau bigsmile.gif

A tai dar neturi? g.gif Man vakar buvo metai kaip metu svorį,neatsimenu savęs storos,ir gerai biggrin.gif
O tu irgi,jeigu tik rimtai į visą tai žiurėsi,tikrai pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 01 08, 20:12)
A tai dar neturi?  g.gif Man vakar buvo metai kaip metu svorį,neatsimenu savęs storos,ir gerai  biggrin.gif
O tu irgi,jeigu tik rimtai į visą tai žiurėsi,tikrai pavyks  mirksiukas.gif

ne namie ner, vis pasisveriu pas mama, tai db bus proga tureti sau savas. o poziuris i tai labai labai rimtas - snd net pagyrimas gavau is sesers ''tau krenta dzinsai nuo uzpakalio'' lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2010 01 08, 20:58)
ne namie ner, vis pasisveriu pas mama, tai db bus proga tureti sau savas. o poziuris i tai labai labai rimtas - snd net pagyrimas gavau is sesers ''tau krenta dzinsai nuo uzpakalio''  lotuliukas.gif

Man tai svarstyklės draugės nors būna kad pamirštu doh.gif biggrin.gif
Pagyros gerai drinks_cheers.gif Lyg paskatinimas eiti toliau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrinė: 08 sausio 2010 - 21:01