Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip aš 'ištirpau'

Gerai, pradedam
pusryčiai- puodelis kavos su cukrum
priešpiečiai- dar puodelis kavos su cukrum
pietus burokelių salotos su majonezu 200 gr (iš prekybos centro) ir 2 sumuštiniai
pavakariai - vaisinė arbata be cukraus
vakarienė- samtis barščių, makaronų su tomatu (apie 200 gr) , keptos mėsos gabaliukas -50-80 gr., pomidoras su grietinė (apie 80-100) gr
Ir dienos begyje dar išgeriau 2 l vandens ir paprasto ir mineralinio
Nuo 18 val tik nesaldinta arbata
Viskas
Atsakyti
QUOTE(Bielvesta09 @ 2010 03 02, 21:29)
Gerai, pradedam
pusryčiai- puodelis kavos su cukrum
priešpiečiai- dar puodelis kavos su cukrum
pietus burokelių salotos su majonezu 200 gr (iš prekybos centro)  ir 2 sumuštiniai
pavakariai - vaisinė arbata be cukraus
vakarienė- samtis barščių, makaronų su tomatu (apie 200 gr) , keptos mėsos gabaliukas -50-80 gr., pomidoras su grietinė (apie 80-100) gr
Ir dienos begyje dar išgeriau 2 l vandens ir paprasto ir mineralinio
Nuo 18 val tik nesaldinta arbata
Viskas

Ojoj unsure.gif

Tavo visi valgymai link vakaro,o vakarienės meniu turėtum nukelt pietums ax.gif Vakarienei suvalgyk ko lengvo tik 4u.gif
Tai nenuostabu kad lėtai krenta svoris ax.gif
Atsakyti
Žinau, bet ne visada man pavyksta pietūms ištrūkti, taigi pietūs būna vakare blush2.gif
Reiks kažką daryti g.gif , teks į darbą nešti "lauknešėlį" doh.gif
Kad svoris krenta lėtai, nenustebau, nes jau kokie 5 metai vis kažkokių virškinimo sutrikimų turiu, "metabolizmo" problemos, nepasisavina organizmas tai vieno mineralo, tai kito, dabar vėl geležies prirašė... doh.gif
Atsakyti
Tai tada pradėk valgyt pusryčius (žn ne vieną kuri nevalgė,o db sėkmingai valgo),o pietus žinoma kad neškis,pietus reik sočiai valgyt,bet ne vakarienę mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėl "vakarinių" pietų galvojau, kad gal nieko baisaus, nes miegot einu velai, po 5-6 valandų. Be to tikėjausi, kad nustojus valgyti po 18 val atsiras apetitas rytais, bet dėja... verysad.gif
Šiandien pasitaisiau, jei taip galima pasakyti,
pusryčiams su kava sugebėjau 3 sausainius suvalgyti , daugiau nieko neįstengiau schmoll.gif
Pietums atsinešiau troškintus kopustus su svogunėliais ir šaukštu grietinės ir 2 duonos riekės.
Vakareinei dar nežinau, g.gif reiks kažką gaminti...
Atsakyti
QUOTE(Bielvesta09 @ 2010 03 03, 08:15)
Dėl "vakarinių" pietų galvojau, kad gal nieko baisaus, nes miegot einu velai, po 5-6 valandų. Be to tikėjausi, kad nustojus valgyti po 18 val atsiras apetitas rytais, bet dėja... verysad.gif
Šiandien pasitaisiau, jei taip galima pasakyti,
pusryčiams su kava sugebėjau 3 sausainius suvalgyti , daugiau nieko neįstengiau  schmoll.gif
Pietums atsinešiau troškintus kopustus su svogunėliais ir šaukštu grietinės ir 2 duonos riekės.
Vakareinei dar nežinau,  g.gif reiks kažką gaminti...

Jau geriau 4u.gif
O tai vakarienei gali pvz kokios varškės suvalgyt,nereiktų gamint,nebent šeimai gamini g.gif
Atsakyti
Šeimyna tikrai nebūtų sužavėta, jei vakarienei varškės pasiūlyčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na ką padarysi, teks gaminti šeimai atskirai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bielvesta09 @ 2010 03 03, 09:03)
Šeimyna tikrai nebūtų sužavėta, jei vakarienei varškės pasiūlyčiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Na ką padarysi, teks gaminti šeimai atskirai  ax.gif

Tai tikiu,manoji irgi nukristų iš juoko jeigu varškės paduočiau blush2.gif Bet gi nebūtina jiems jos duot,jiems galima ir pagamint mirksiukas.gif Atsimenu jie visokius kotletus,keptas bulves raitoja,o aš varškę su kakava valgau,bet db jau viskas liuks,nebemaišo smile.gif
Atsakyti
Vakarienei teko valgyti keptą vištą, ax.gif MB pasistengė, jei nevalgyčiau mirtinai įsižeistų ...
100 gr. krūtinelės su troškintų kopūstų likučiais (apie 200 gr.) blush2.gif
Manau, kad labai nenusidėjau ax.gif
Atsakyti
Bielvesta09,kaip tau sekasi kovot su svoriu? 4u.gif
Atsakyti
Dabar Delčios dieta bandau, taigi visas valgiaraštis 4 dienom aiškus, kaip diena ...
Viskas neblogai, kentėt galima, tik man to baltyminio maisto per daug, o augalinio per mažai. Bet manau eksperimento dėlei pakentesiu. Maisto man kaip ir per daug, o dar tie 2 kiaušiniai rytais doh.gif Po jų visai dienai apetitas dingsta
Atsakyti
QUOTE(Bielvesta09 @ 2010 03 06, 19:47)
Dabar Delčios dieta bandau, taigi visas valgiaraštis 4 dienom aiškus, kaip diena ...
Viskas neblogai, kentėt galima, tik man to baltyminio maisto per daug, o augalinio per mažai. Bet manau eksperimento dėlei pakentesiu. Maisto man kaip ir per daug, o dar tie 2 kiaušiniai rytais  doh.gif  Po jų visai dienai apetitas dingsta

thumbup.gif
Man tai sunku valgyt kaip kad parašyta smile.gif Ryt galvoju iškrovauti ax.gif
Tau šnd pirma diena delčios?
Atsakyti