Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip aš 'ištirpau'

Per 2 dienas 1 kg dingo thumbup.gif
Tikiuosi kad negrįš g.gif
Bet man tavo lieknėjimo sistema labiau priimtina thumbup.gif
Manau kad pabaigus savo Delčios eksperimentą, daugiau ar norėsiu jos laikytis g.gif
Nespjausiu į šulinį, kas žino ... jei jos rezultatai bus tokie stulbinami, kaip žadama, gal ir dar bandysiu ...
Atsakyti
QUOTE(Bielvesta09 @ 2010 03 06, 19:53)
Per 2 dienas  1 kg dingo  thumbup.gif
Tikiuosi kad negrįš  g.gif
Bet man tavo lieknėjimo sistema labiau priimtina  thumbup.gif
Manau kad pabaigus savo Delčios eksperimentą, daugiau ar norėsiu jos laikytis g.gif
Nespjausiu į šulinį, kas žino ... jei jos rezultatai bus tokie stulbinami, kaip žadama, gal ir dar bandysiu ...

Va kaip gerai mirksiukas.gif
Negrįš,jeigu po delčios neapsirysi 4u.gif
Aš jau beveik 68 kg turėjau,bet privalgiau visokių nesamonių doh.gif nu bet jau susiėmiau ir toliau link tikslo biggrin.gif
O kiek tu db sveri? g.gif
Atsakyti
Jau antra į pabaigą, liko tik vyno taurę išgerti drinks_cheers.gif
Vakar geriau arbatą, bet kai šiandien paskaičiau merginų žinutes, išaiškėjo kad toms, kurios gėrė vyną svoris krito dvigubai greičiau ...
Su siaubu galvoju apie rytdienos kiaušinius doh.gif , gal reiks pakeisti mėsa ar varške, o tai galiu ir neištverti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 03 06, 20:56)
Va kaip gerai  mirksiukas.gif
Negrįš,jeigu po delčios neapsirysi  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Prajuokinai, ką aš tuos kiaušus už dyką valgau ? Na jau ne, kai tik baigsiu delčiavot kokią savaitę valgysiu daržoves ir kruopas rolleyes.gif
Atsakyti
Tu be mėsos gyvent gali? smile.gif aš bent dieną nepavalgius,jaučiuos alkana kaip šuo doh.gif
Tai sakyk kiek sveri biggrin.gif
Atsakyti
Be mėsos tai aš galiu, o be daržovių ir vaisių ... doh.gif
Daug sveriu doh.gif , dabar jau 84, vasario pradžioje 86 doh.gif
Bet dabar turiu viltį, paskaičiau tavo istoriją, susiėmiau. Tikuosi "pamesti" nors 10 kg, jau ne dėl grožio, o dėl sveikatos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bielvesta09 @ 2010 03 06, 20:11)
Be mėsos tai aš galiu, o be daržovių ir vaisių ...  doh.gif
Daug sveriu  doh.gif , dabar jau 84, vasario pradžioje 86  doh.gif
Bet dabar turiu viltį, paskaičiau tavo istoriją, susiėmiau. Tikuosi "pamesti" nors 10 kg, jau ne dėl grožio, o dėl sveikatos  blush2.gif

Tai dar ne pasaulio pabaiga,aš juk dar daugiau svėriau biggrin.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaip sakoma, viltis durnių motina, o gera motina savo vaikų nepalieka mirksiukas.gif
Gaila, kad Dievas proto nedavė nusipirkti svarstykles anksčiau , juk svorį kontroliuoti daug lengviau, nei priauginti jo be skaičiaus , o po to bandyti "nupurtyt" doh.gif
Tai nepastebimai po kilogramą kitą, per 10 metų ir priaugau 20 kg blush2.gif , kai pirmą kartą ant svarstyklių užlipau blink.gif
Bent jau nuo tada svoris nebeaugo.
Tik ryžto trūko, dietų niekada nemėgau ir nemačiau prasmės badauti schmoll.gif , bijojau, kad po jų nuo grandinės nutruksiu, tai bus dar baisiau ... verysad.gif
O dabar jau turiu vilties... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bielvesta09 @ 2010 03 06, 21:04)
Tai nepastebimai po kilogramą kitą, per 10 metų ir priaugau 20 kg  blush2.gif , kai pirmą kartą ant svarstyklių užlipau  blink.gif
Bent jau nuo tada svoris nebeaugo.
Tik ryžto trūko, dietų niekada nemėgau ir nemačiau prasmės badauti  schmoll.gif , bijojau, kad po jų nuo grandinės nutruksiu, tai bus dar baisiau ... verysad.gif
O dabar jau turiu vilties... 4u.gif

Tai tu per 10 metų 20 kg,o aš doh.gif doh.gif doh.gif

drinks_cheers.gif

Man šnd iškrova 4u.gif
Atsakyti
Kaip išsikrauni ? Valgai ką nors?
Papildyta:
Tiesa, pasirodo vynas labai gerai suveikė, sutvarkė virškinimą , šiandien ir tie kiaušai neišgasdino lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O jau atsipalaidavau begerdama visiškai alc.gif
Atsakyti
QUOTE(Bielvesta09 @ 2010 03 07, 11:06)
Kaip išsikrauni ? Valgai ką nors?
Papildyta:
Tiesa, pasirodo vynas labai gerai suveikė, sutvarkė virškinimą , šiandien ir tie kiaušai neišgasdino  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O jau atsipalaidavau begerdama visiškai  alc.gif

Valgau,valgau biggrin.gif Šnd grikių dribsniai mirksiukas.gif Dar tik vieną kart valgiau ax.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Na ką,iškrova atlaikyta 4u.gif
Atsakyti
Šaunuolė clap.gif
Aš irgi dar laikausi, MB mane palaiko, kartu su manimi kankinasi hihihi.gif
Nusipirkau diagnostines savarstykles, kurios nustato riebalų ir vandens kiekį organizme, tai antradienį bandysim vėl"diagnuozuotis", ar tikrai riebalų netenkama, ar tik skysčių g.gif Labai tikuosiu kad riebalų ... Dar rytoj teks bendradarbių spaudimą atlaikyti, moters diena pas mus švenčiama visada su torčiukais, brendžiukais ir pan. doh.gif
Rezulatus pranešiu. mastau.gif
Atsakyti