Sveikos mielos moterys, su grazia svente jus!
Visai netiketai suradau sia tema ir nusprendziau pasipasakoti, kaip as sulieknejau. Gal ka ikveps ir manoji istorija.
Esu dar jauna (uz dvieju dienu bus 24)

, bet jau spejau ir sustoreti ir sukusti.

Nuo mazens buvau aktyvi ir daug sportuodavau. Taciau prasidejus paauglystei, sulaukus 15 m, pradejau dometis kitokiais "uzsiemimais": sokiai, berniukai, cigaretes, alus ir t.t. Nesinorejo atsilikt nuo bendraamziu

ir sportas tapo netinkamu trukdziu mano laisvam gyvenimui. Tad ji iskeiciau i pasilinksminimus su draugais. Ir sitoks gyveimas labai ilgai tesesi. Sulaukus pilnametystes pradejau eiti i klubus, su draugem ragauti ivairiausius kokteilius, grizus po sokiu budavau be galo alkana tai prisivalgydavau daug visko pries einant miegoti. To ir reikejo, kad kunas formuotusi is raumeningo ir stangraus i apsileidusi, subliuskusi, riebu. Bet visuomet sau atrodydavau grazi, nes be galo savim pasitikejau: aktyvi, drasi, linksma mergaite. Nors visuomet draugems skusdavausi, kad noreciau numesti keleta kg, kad pilnas, slaunys labai jau negrazios, bet tik budavo tuscios snekos, jokiu veiksmu. Mano ugis 167, tada sveriau 67kg, buvau net pasiekus 69kg. Gyvenau sitaip iki tol, kol nesutikau savo svajoniu vyro..

Ir kol jis viena diena nepasake, kad esu riebi.
Tada viskas apsiverte aukstyn kojom. Cigaretes, alkoholis, riebus maistas, saldumynai buvo ismesti is mano gyvenimo. Kiekviena ryta keldavausi 6 val, su mama vaziuodavom prie Nemuno (kelione automobiliu apie 20min), begiodavom 30min, nusimaudydavom Nemune ir eidavau i darba. Darbe papietaudavau, pagrinde rinkdavausi sriuba ir salotas. Vakare stengdavausi nevalgyti, nebent obuoli ir gerdavau daug arbatu. Nevartodavau jokios kavos. Vakarais kai geras oras, stendavausi iseit pasivaiksciot, kad nekiltu pagunda ilyst i saldytuva.

Svoris per pirmus du menesius pakito nezymiai, taciau nenuleidau ranku, nes labai norejau but vienintele grazi mergina sio vyro gyvenime.

Gal kai kam atrodys kvaila, bet mano nuomone, norint gyvenime kazko pasiekti reikia daug ir stipriai aukotis. Po metu tokio griezto saves kontroliavimo as pasiekiau 58kg. Pasiekus toki rezulta, buvau labai patenkinta, pradejau save labiau myleti. Baigiau begiojimus rytais, po truputi pradejau uzkandziaut ir vakare, taciau svoris nekilo, o krito ir toliau, nes vis rinkadavausi sveikesni maista.
Siai dienai sveriu 52 kg, esu laiminga ir ruosiuosi vestuvem su savo svajoniu vyru.