Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip aš 'ištirpau'

Sveikos mielos moterys, su grazia svente jus! drinks_cheers.gif

Visai netiketai suradau sia tema ir nusprendziau pasipasakoti, kaip as sulieknejau. Gal ka ikveps ir manoji istorija. smile.gif

Esu dar jauna (uz dvieju dienu bus 24) 4u.gif , bet jau spejau ir sustoreti ir sukusti. smile.gif
Nuo mazens buvau aktyvi ir daug sportuodavau. Taciau prasidejus paauglystei, sulaukus 15 m, pradejau dometis kitokiais "uzsiemimais": sokiai, berniukai, cigaretes, alus ir t.t. Nesinorejo atsilikt nuo bendraamziu doh.gif ir sportas tapo netinkamu trukdziu mano laisvam gyvenimui. Tad ji iskeiciau i pasilinksminimus su draugais. Ir sitoks gyveimas labai ilgai tesesi. Sulaukus pilnametystes pradejau eiti i klubus, su draugem ragauti ivairiausius kokteilius, grizus po sokiu budavau be galo alkana tai prisivalgydavau daug visko pries einant miegoti. To ir reikejo, kad kunas formuotusi is raumeningo ir stangraus i apsileidusi, subliuskusi, riebu. Bet visuomet sau atrodydavau grazi, nes be galo savim pasitikejau: aktyvi, drasi, linksma mergaite. Nors visuomet draugems skusdavausi, kad noreciau numesti keleta kg, kad pilnas, slaunys labai jau negrazios, bet tik budavo tuscios snekos, jokiu veiksmu. Mano ugis 167, tada sveriau 67kg, buvau net pasiekus 69kg. Gyvenau sitaip iki tol, kol nesutikau savo svajoniu vyro.. ax.gif Ir kol jis viena diena nepasake, kad esu riebi. doh.gif
Tada viskas apsiverte aukstyn kojom. Cigaretes, alkoholis, riebus maistas, saldumynai buvo ismesti is mano gyvenimo. Kiekviena ryta keldavausi 6 val, su mama vaziuodavom prie Nemuno (kelione automobiliu apie 20min), begiodavom 30min, nusimaudydavom Nemune ir eidavau i darba. Darbe papietaudavau, pagrinde rinkdavausi sriuba ir salotas. Vakare stengdavausi nevalgyti, nebent obuoli ir gerdavau daug arbatu. Nevartodavau jokios kavos. Vakarais kai geras oras, stendavausi iseit pasivaiksciot, kad nekiltu pagunda ilyst i saldytuva. blush2.gif Svoris per pirmus du menesius pakito nezymiai, taciau nenuleidau ranku, nes labai norejau but vienintele grazi mergina sio vyro gyvenime.smile.gif Gal kai kam atrodys kvaila, bet mano nuomone, norint gyvenime kazko pasiekti reikia daug ir stipriai aukotis. Po metu tokio griezto saves kontroliavimo as pasiekiau 58kg. Pasiekus toki rezulta, buvau labai patenkinta, pradejau save labiau myleti. Baigiau begiojimus rytais, po truputi pradejau uzkandziaut ir vakare, taciau svoris nekilo, o krito ir toliau, nes vis rinkadavausi sveikesni maista.
Siai dienai sveriu 52 kg, esu laiminga ir ruosiuosi vestuvem su savo svajoniu vyru. wub.gif
Atsakyti
Prajuokino tas 'buvau jau pasiekus net 69 kg' lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš net 99 kg buvau pasiekus,tai man tas 69 juokinga biggrin.gif
Bet smagu kad pasiekei ko norėjei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 03 08, 15:17)
Prajuokino tas 'buvau jau pasiekus net 69 kg'  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  aš net 99 kg buvau pasiekus,tai man tas 69 juokinga  biggrin.gif
Bet smagu kad pasiekei ko norėjei  4u.gif

Bet tu buvai nescia, o as budama 21 metu mergina, sugebejau sitaip apsileisti. doh.gif Bijau net pagalvot kiek buciau priaugus, jei buciau dar ir pastojus tada. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinele- @ 2010 03 08, 15:43)
Bet tu buvai nescia, o as budama 21 metu mergina, sugebejau sitaip apsileisti.  doh.gif  Bijau net pagalvot kiek buciau priaugus, jei buciau dar ir pastojus tada. unsure.gif

Buvau nėščia,bet ir ėdžiau doh.gif Kaip pagimdžiau,man buvo irgi 21 m ,ir po gimdymo ne mečiau svorį,o auginau dar toliau unsure.gif Ir daugiau nei 2 metus nieko nedariau,tiesiog buvau stora doh.gif
Lengva toms,kurios tik pagimdžiusios netenka svorio,be jokių pastangų...manau tai genai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 03 08, 16:47)
Buvau nėščia,bet ir ėdžiau  doh.gif Kaip pagimdžiau,man buvo irgi 21 m ,ir po gimdymo ne mečiau svorį,o auginau dar toliau  unsure.gif  Ir daugiau nei 2 metus nieko nedariau,tiesiog buvau stora  doh.gif
Lengva toms,kurios tik pagimdžiusios netenka svorio,be jokių pastangų...manau tai genai  g.gif

O aš galvoju, kad 95 atvėjai iš 100 - svorio priauginimas yra grynas apsileidimas, ir tik kokie 5 procentai -dėl hormonų sutrikimo ir kt, medicininės priežastys.
Pvz man buvo taip
iš pradžiu prisižiūri, randi partnerį, kuris tave myli bet kokią, pradedi gausiai ir sočiai gaminti brangiausiam- prisiragauji, po to pati kartu su juo ir pavakareniauji-papietauji visų tų šedevrų, po to atsiranda vaikutis, košyčių nesuvalgo- kaip gi išmesi, gaila, juk labai skanu ir dar pinigus kainuoja:reik damušti, ir.t.t. ir pan.
Taip ir nepastebimai tampi šiukšliadežę, jei ne konteineriu ... doh.gif Kuo esi "didesnė"- tuo mažiau judi, sunku gi , daugiau sedi - svoris ir toliau sekmingai auga . Be to pažiūrėjus į veidrodį pamatai visai ne tokį vaizdelį, nei norėtusi - reikia nervus nuraminti, gal kokį pyragelį suvalgyt ar šokoladuką sugraužt ...
Ir t.t. ir. pan.
Aš kai pirmą vaiką pagimdžiau, po dvėjų savaičių jau buvau atgavusi savo svorį, vaikelis buvo neramus, alergiškas, tai nutirpo viskas akimirksniu
O vat su antru ... vaikutis angelėlis, ramus, o čia ir prasidėjo ...
Atsakyti
Mano dukra iki 2 metų nei naktim normaliai miegojo,nei dienom doh.gif Nepadėjo man bemiegės naktys,tik prasibudinus iš tų nervų dar ko prišlamšdavau rolleyes.gif
Tai faktas kad apsileidimas,galvojau va pagimdysiu ir savaime grįšiu į buvusį svorį doh.gif Naivuolė biggrin.gif
Bet kas buvo,tas pražuvo tongue.gif
Atsakyti
Pritariu, kad daugeliu atveju kaltas apsileidimas. Viskas yra imanoma, reik save analizuot ir su savim dirbti, kad pasiektum geriausia rezultata. Jokios piliules ar dietos sicia nepagelbes. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinele- @ 2010 03 08, 16:22)
Pritariu, kad daugeliu atveju kaltas apsileidimas. Viskas yra imanoma, reik save analizuot ir su savim dirbti, kad pasiektum geriausia rezultata. Jokios piliules ar dietos sicia nepagelbes. mirksiukas.gif

Yra kam pagelbėja,bet sveikatos sąskaita mirksiukas.gif O mes nekenkiam sau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 03 08, 17:26)
Yra kam pagelbėja,bet sveikatos sąskaita  mirksiukas.gif  O mes nekenkiam sau  thumbup.gif

Sveikatos niekur nenusipirksim. Jau neuzilgo atsils orai, nekantrauju kada vel galesiu lekt i miska pabegiot. Pasiilgau to aktyvaus gyvenimo, visai nuotaika ir savijauta kitokia buna. thumbup.gif Pernai isigyjom dviracius, tai kasdien po darbo numindavom po 25km. Jei yra galimybe, rekomenduoju sitoki uzsiemima, nepakartojamas jausmas iveikus tiek km! wub.gif Ir tikrai nesinores kims daug maisto! mirksiukas.gif
Atsakyti
Nenupirksim sveikatos drinks_cheers.gif bet va merginos,moterys nepagalvoja,kankina save dietom,badauja,o paskiau dejuoja,viskas turi būt savo rybose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinele- @ 2010 03 08, 17:54)
Pernai isigyjom dviracius, tai kasdien po darbo numindavom po 25km. Jei yra galimybe, rekomenduoju sitoki uzsiemima, nepakartojamas jausmas iveikus tiek km! wub.gif Ir tikrai nesinores kims daug maisto!  mirksiukas.gif

Ale pilvui dviratis nepadeda mirksiukas.gif Be atsilenkimų schmoll.gif
Be to jei turi daug "turto" , vien dviratuko minimas be mitybos pakeitimo gerų rezultatų neduoda. Su dviračiu pernai varinėjau po valandą kasdien, aerobiką lankiau, bet svoris nekrito , bet ir neaugo, augo raumenys , o lašiakai dar daugiau matėsi. Pliusas- grynas oras, atsipalaiduodavau, savotiškas relaksas gavosi. Nervams +, figurai - . g.gif
Bet koks treneris pasakys, kad figurai dailinti įtakos turi mityba -70 procentų, sportas -30 procentų.
Todėl sabar mitybą bandau sureguliuoti, šiek tiek lašiakų pamažinti, o po to jau pradėsiu vėl sportuoti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bielvesta09 @ 2010 03 09, 12:45)
Ale pilvui dviratis nepadeda  mirksiukas.gif Be atsilenkimų  schmoll.gif
Be to jei turi daug "turto" , vien dviratuko minimas be mitybos pakeitimo gerų rezultatų neduoda.  Su dviračiu pernai varinėjau po valandą kasdien, aerobiką lankiau, bet svoris nekrito , bet ir neaugo, augo raumenys , o lašiakai dar daugiau matėsi. Pliusas- grynas oras, atsipalaiduodavau, savotiškas relaksas gavosi. Nervams +, figurai - .  g.gif
Bet koks treneris pasakys, kad figurai dailinti įtakos turi mityba -70 procentų, sportas -30 procentų.
Todėl sabar mitybą bandau sureguliuoti, šiek tiek lašiakų pamažinti, o po to jau pradėsiu vėl sportuoti.  ax.gif

Drysciau visu 100% nesutikti, kad dviracio minimas nemazina pilvo. Mindama dvirati gali pati pasireguliuoti sedynes, vairo auksti, priklausomai nuo to kuria vieta labiausiai nori tirpdyti. Mano draugas mindamas su manimi kartu zenkliai apmazino savo pilvuka, rezultatas -10kg. Zinoma maistas yra svarbu, taciau tikrai nebadavo, valgydavo sveikesne, maziau riebu maista. drinks_cheers.gif
Atsakyti