Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip aš 'ištirpau'

QUOTE(Sidabrinė @ 2010 04 04, 17:55)
O kai valgoma 5-6 kartus,tai medžiagų apykaita turėtų greitėt,nes mažiau maisto per kartą suvalgoma  smile.gif
O tu gal valgai daug,kad auga svoris  g.gif

Na del to valgymo 5-6 kartus esu skaicius, kad greitina medziagu apykaita. Tik kazkaip mano organizmui tokio poveikio nedaro, nors ir valgau po mazai tuos kartus.
Tikriausiai kaip kokiam organizmui unsure.gif
Nors va teko skaityti Paul McKenna ,,Lieknekime kartu'', tai jis apie valgymu daznuma nekalba, kalba apie tai, kad valgyti tada, kai isalksti, kad valgyti samoningai, pajusti, kada esi sotus. Su juo vasara man pavyko numesti apie 10 kg per 2 menesius. Valgydavau 3 kartus per diena, ir po tiek, kad pasijusdavau soti (na iki puses dabartiniu mano porciju).
O nuo rugsejo galo vel juos ataugau - tikrai del to, kad atleidziu vadeles. Tikrai del to, kad daug valgau, o valgau dazniausiai neturedama ka veikti arba kai stresuoju. Pati zinau savo problemas. Ir pati zinau, kad po lieknejimo samoningai leidziu sau ,,truputi'' nuklysti i sona, o tie nuklydimai va kaip uzsitesia. Ir cia ne pirmas kartas.
Tik suprantu, kad turiu pasirinkti buti ,,arba stora'' ,,arba normali''.

Uztai ir klausiu kaip kitoms su tuo valgymu. rolleyes.gif
Atsakyti
Sidabrija,viską kuo puikiausiai supranti ir manau pasirinksi būti normali mirksiukas.gif
Atsakyti
jo merginos privalgiau per velykas tai kita diena atsibudau nuo zarnyno spazmu ir tokio stiprumo kad net tabletes teko gerti.... blink.gif ] nepersivalgiau,bet visokio maisto ir ant nakties,matyt organizmas atprato.ritoi staigiai sugriztu i savo valgiarasti....ojojoi..

Atsakyti
kodel niekas neraso???.....as sian darau iskrova.kaip jum sekasi po svenciu?merginos au.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vlagita @ 2010 04 09, 16:05)
kodel niekas neraso???.....as sian darau iskrova.kaip jum sekasi po svenciu?merginos au.... blink.gif

Po švenčių grįžau į svorį liniuotėj smile.gif
Sakyčiau neblogai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 04 09, 17:32)
Po švenčių grįžau į svorį liniuotėj  smile.gif
Sakyčiau neblogai  4u.gif

Labas rytas,
užsukau pažiūrėti kaip gyvenate 4u.gif
Vaje, kas atsitiko, kodėl toks liūdnas vaizdelis avatare blink.gif ?
Ilgai lauktas pavasaris pagaliau atėjo sokiai.gif ir šilčiau ir linksmiau ir gyvenimas gražesnis wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Bielvesta09 @ 2010 04 13, 09:51)
Labas rytas,
užsukau pažiūrėti kaip gyvenate  4u.gif
Vaje, kas atsitiko, kodėl toks liūdnas vaizdelis avatare  blink.gif ?
Ilgai lauktas pavasaris pagaliau atėjo sokiai.gif ir šilčiau ir linksmiau ir gyvenimas gražesnis  wub.gif

Kaip jaučiuos,taip ir atrodau rolleyes.gif

Smagu kad užsuki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 04 13, 17:31)
Kaip jaučiuos,taip ir atrodau  rolleyes.gif

Smagu kad užsuki  mirksiukas.gif

Sidabrine, varyk tą liūdėsį kuo toliau gun_rifle.gif
Nepasiduok tom depresijom, tokių šaunuolių kaip tu dar paeiškoti reikia thumbup.gif
Čia tau kad nuotaika pagerėtų bis.gif
Aš dar užsuksiu mirksiukas.gif ,
tikiuosi tave pamatysiu linksmesne yahoo.gif sokiai.gif assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bielvesta09: 13 balandžio 2010 - 20:15
QUOTE(Bielvesta09 @ 2010 04 13, 21:08)
Sidabrine, varyk tą liūdėsį kuo toliau  gun_rifle.gif
Nepasiduok tom depresijom, tokių šaunuolių kaip tu dar paeiškoti reikia  thumbup.gif
Čia tau kad nuotaika pagerėtų  bis.gif
Aš dar užsuksiu  mirksiukas.gif ,
tikiuosi tave pamatysiu linksmesne yahoo.gif  sokiai.gif  assa.gif

Nežn kas tas yra depresija mirksiukas.gif Šiaip man visokios problemėlės nuotaiką gadina,bet nieko,laikausi smile.gif

Vakar vakare truputi alučio išgėriau su keliais čipsais,jau atsigulus B. atnešė sumuštinuką,tai vėl 68 kg ax.gif Nu aš kantri biggrin.gif
Atsakyti
as tai stengiuosi duonos nevalgiti nes ji tukina,o dabar vakarais kai jau neimanoma tverti alkio tai kefyro pagurksnoju truputi,tik pastaruoju metu bulviu piknaudziaunu labai jas megstu todel kai pamatau jau nebegaliu susilaikyti nepersivalgau bet vistiek valgau del to jauciausi blogai begalo...
Atsakyti
QUOTE(vlagita @ 2010 04 14, 11:19)
as tai stengiuosi duonos nevalgiti nes ji tukina,o dabar vakarais kai jau neimanoma tverti alkio tai kefyro pagurksnoju truputi,tik pastaruoju metu bulviu piknaudziaunu labai jas megstu todel kai pamatau jau nebegaliu susilaikyti nepersivalgau bet vistiek valgau del to jauciausi blogai begalo...

Niekas netukina,jeigu saikingai valgoma mirksiukas.gif Man duonos gali visai nebūt,bet kartais taip norisi,tai ir valgau smile.gif
Bulves,ypač keptas,ir aš lb mėgstu,bet šiais metais tikriausiai kartą tik valgiau,bandau kuo mažiau kepto maisto valgyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 04 14, 10:25)
Niekas netukina,jeigu saikingai valgoma  mirksiukas.gif  Man duonos gali visai nebūt,bet kartais taip norisi,tai ir valgau  smile.gif
Bulves,ypač keptas,ir aš lb mėgstu,bet šiais metais tikriausiai kartą tik valgiau,bandau kuo mažiau kepto maisto valgyt  rolleyes.gif

tai valgai tik virta?kokius patiekalus?kiek kartu per diena geri kavos?
Atsakyti