prisimenu kazkada vis sapnavau kad esu liekna grazi kaip pries gimdima ir tokia laiminga
as jau isisvaizduoju save liekna it gazele
prisimenu kazkada vis sapnavau kad esu liekna grazi kaip pries gimdima ir tokia laiminga
gal mano sapnas issipildis???gaila neturiu svarstykliu,nes jau jauciuosi palengvejusi siek tiek,bent jau sveikata tai tikrai pagerejo.ryt leksiu pas kaiminka svertis.t
QUOTE(kreta
@ 2010 03 30, 16:09)
Sėkmės tau
manau kad į geras rankas papuolei,merginos iš 18 val temelės neleis tau per daug atsipalaiduoti ir palaikys ir toliau
Vaje, gal reikia ir man jau "kraustytis", o tai ir taip visą eterį užteršiau
QUOTE(Bielvesta09 @ 2010 03 30, 22:35)
manau kad į geras rankas papuolei,merginos iš 18 val temelės neleis tau per daug atsipalaiduoti ir palaikys ir toliau
Pati pačiausia tema
Kur tu čia ką terši?
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 10 23, 16:42)
Sveikutes, nu negalejau nepakomentuoti!!! fantastika.......
tu nuostabi, saunuole!
QUOTE(sveikatele @ 2010 03 31, 17:57)
Sveikutes, nu negalejau nepakomentuoti!!! fantastika.......
tu nuostabi, saunuole!

tu nuostabi, saunuole!
Dėkui
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 03 31, 11:55)
Tiesiog pastebėjau, kad labai jau reikštis pradėjau, nebuvo kur įsiterpti šeimininkei
Todėl prisijungiau ir aš prie pačios pačiausios temelės , bet ir šią lankysiu ,
žiūrėsiu , kaip sekasi mano įkvepėjai
Mergaitės , visoms didžiausios sėkmės
QUOTE(Bielvesta09 @ 2010 04 02, 10:22)
Tiesiog pastebėjau, kad labai jau reikštis pradėjau, nebuvo kur įsiterpti šeimininkei
Todėl prisijungiau ir aš prie pačios pačiausios temelės , bet ir šią lankysiu ,
žiūrėsiu , kaip sekasi mano įkvepėjai
Mergaitės , visoms didžiausios sėkmės
Nu jau
as jums irgi linkiu tvirtu marguciu skaniu vaisiu linksmos nuotaikos
,per velykas pasidarykit ikrova
kad svente butu linksmesne,sveikinkit artimuosius pamirsdami pykcius ir nuoskaudas,tiesiog bukite laimingos ir milekite savo vaikus bei vyra
Su Sv. Velykomis
As vis paskaitineju, daugiau ryzto atsiranda
Ir susigalvojau toki klausima - kaip temos autore valgo? Ta prasme kiek kartu per diena mazdaug? Ar tuos iprastus 3 (pusryciai, pietus, vakariene) ar 5-6 ?
As visada valgydavau 3 kartus per diena. Kai esdavau, svoris augo. Kai valgydavau 3 kartus per diena sumazinus porcijas - svoris krito, medziagu apykaita nesiskundziau.
Dabar gi prisiskaitinejau, kad reikia valgyti 5-6 kartus per diena po nedaug, kad greitina medziagu apykaita ir pan. Pradejau valgyti, viskas ok - alkana nesijauciu. Tik kad medziagu apykaita suletejo (i wc ryskiai reciau einu) (p.s. apie medziagu apykaitos ir wc rysi cia kalbejo kitos supermamos
- kuo reciau eini - tai leteja medziagu apykaita).
Tai ir galvoju, gal man netinka tas 5-6 kartu valgymas, gal tik kenkiu sau? Nes siuo metu vel kg prisiauginusi. O duomenys panasus kaip temos autores, o problema - edimas, o ne valgymas.
Patarkit, mergaites kaip cia man ka daryti
As visada valgydavau 3 kartus per diena. Kai esdavau, svoris augo. Kai valgydavau 3 kartus per diena sumazinus porcijas - svoris krito, medziagu apykaita nesiskundziau.
Dabar gi prisiskaitinejau, kad reikia valgyti 5-6 kartus per diena po nedaug, kad greitina medziagu apykaita ir pan. Pradejau valgyti, viskas ok - alkana nesijauciu. Tik kad medziagu apykaita suletejo (i wc ryskiai reciau einu) (p.s. apie medziagu apykaitos ir wc rysi cia kalbejo kitos supermamos
Tai ir galvoju, gal man netinka tas 5-6 kartu valgymas, gal tik kenkiu sau? Nes siuo metu vel kg prisiauginusi. O duomenys panasus kaip temos autores, o problema - edimas, o ne valgymas.
Patarkit, mergaites kaip cia man ka daryti
QUOTE(Sidabrija @ 2010 04 04, 17:37)
Su Sv. Velykomis
Ir susigalvojau toki klausima - kaip temos autore valgo? Ta prasme kiek kartu per diena mazdaug? Ar tuos iprastus 3 (pusryciai, pietus, vakariene) ar 5-6 ?
Valgau tris kartus,man taip geriausia.Nes dirbu,o į darbą nesidedu po kąsnelį
Šiuo metu labai pamažu krenta svoris,nes mažai pastangų dedu,man buvo svarbiau iki 70 kg išsilaikyti,tas jau pavyko
Po Velykų imsiuosi šito reikalo visu pajėgumu
O kai valgoma 5-6 kartus,tai medžiagų apykaita turėtų greitėt,nes mažiau maisto per kartą suvalgoma
O tu gal valgai daug,kad auga svoris