Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip aš 'ištirpau'

QUOTE(vlagita @ 2010 03 29, 15:34)
na kartais man atrodo tai atleistina,ypac pasiekus tokiu rezultatu,as tai kolkas prisibijau nes galiu paleisti vadeles NETYCIA blush2.gif
vis mastau sesti ant grikiu ir kefyro dietos kokiai savaitiai....
o kaip pas jus su iskrovos dienom?ka valgot ta diena?

Dietų nepatarčiau,nes jų rezultatas trumpalaikis...Atsimenu grikius mėgdavau ne tas žodis ir kelias dienas grikiavau doh.gif po to karto grikius du kartus valgiau,kur būdavo į savaitę po kelis sykius biggrin.gif
O per iškrovas galima pasirinkti...kefyras,pasukos,grikiai,kiaušiniai,melionas,mandarinai... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Prisiklausiau ir as ivairiausiu budu ir esu labai nemazai ju ismeginusi, tik kad stebuklu tikriausiai nebuna.. Juolab, kad realu sumazinti svori 3-4 kg per menesi ir nepakenkti organizmui.. Matematika labai paprasta, suvartoti kaloriju ne daugiau, arba nezymiai daugiau, nei ju sudegini. Kadangi dazniausia pritrukstame valios laikytis ivairiu dietu, tai nutariau papildus pameginti, kad nereiketu saves kankinti..
Isigijau patarta drauges Triju rusiu Juros dumbliu kapsules, kurios siek tiek apetita mazina, aktyviai degina riebalus ir turi butinu elementu organizmui.. Vartoju jau dvi savaites, ka galiu pasakyti, savijauta tikrai pagerejo, valgau maziau ir nesinori i save kisti visokio sudo. Pirma savaite vos svarstykliu nesulauziau tikedamasi rezultato, bet po dvieju jau - 1,5 kg smile.gif Na parasysiu kaip seksis toliau..
Atsakyti
QUOTE(vlagita @ 2010 03 29, 15:34)
na kartais man atrodo tai atleistina,ypac pasiekus tokiu rezultatu,as tai kolkas prisibijau nes galiu paleisti vadeles NETYCIA blush2.gif
vis mastau sesti ant grikiu ir kefyro dietos kokiai savaitiai....
o kaip pas jus su iskrovos dienom?ka valgot ta diena?

Savaitei tikrai nepatariu, jei nori 1, maksimum 2 dienos , bet ilgiau schmoll.gif
Nebent nori kad lieknėjimas taptų kančia , savotiška sado-mazo forma ...
Jei vis tik nuspresi jos laikytis tada turi suvartoti nemažiau nei 1200 Kcal per diena (savaitei) , jei 1-2 dienom galima ir mažiau
Bet čia tau patarti nieko negaliu, nes man lieknėjimo procesas turi teikti pasitenkinimą, kančia ne man schmoll.gif be to nemėgstu vienarūšių produktų , o jei dar ir visą savaitę doh.gif pasibaigtų mano dietinimai po 1 dienos doh.gif
Pirmą mėnesį tik stengiausi suregulioti mitybą, pakeisti valgymo įpročius - valgyti dažnai po 5-6 kartus per dieną mažomis porcijomis ( dažnas valgymas greitina medžiagų apykaitą), gerti daugiau vandens tarp valgymų ir nevalgyti po 18 val.
Ne aš pastebėjau kad stori žmonės valgo vieną arba du kartus per dieną dažniausiai vakare ( tai ir mano problema blush2.gif )
Antrą mėnesį jau pradėjau skaičiuoti kiek kalorijų suvartoju per dieną , ne mažiau nei 1200 ir ne daugiau 1800, iki pietų stengiosi valgyti daugiau angliavandenių, vakare daugiau baltymų, pradėjau po truputį sportuoti.

Atsakyti
Sveikos. Na ir aš pasidalinsiu patirtimi, užtenka vien tik skaitinėti. Atsitiko taip, kad rytais nebenorėjau valgyti (na čia dažnai tokių permainų būna - tai noriu, tai nenoriu), bet ne man būti visiškai tuščiu skrandžiu, nes pykina, tai rytais pradėjau valgyti vynuoges ir/arba obuolius. Ir ką manot, ėmė netyčia ir pabėgo keli kilogramai. Iš pradžių nesupratau, bet turiu toookią draugę, kuriai kilogramai pagrindinis dalykas gyvenime, tai ji puolė aptarinėti, kad pilvas man prie stuburo ima lipti. Na ka, po kokių dviejų savaičių pasisvėriau, buvo -5kg. Tai vat, taip sakant išsivaliau smile.gif Problemų svoriui kristi nebuvo gal dar ir dėl to, kad... Pusryčius jei valgau, tai valgau gana riebius, o čia pakeičiau uogytėm, vaisiais. Ir diena mano gana aktyvi, nemažai judu, tai vat ir įvyko toks greitas sukūdimas. Ir, bent jau aš, po kekės vynuogių ar poros obuolių jaučiuos žvalesnė, nespėju baigti krimsti, o jau kalnus nuversti noris. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,per pirma savaite numeciau 800gr, norejau 1 kg smile.gif Visoms sekmes 4u.gif
Einu jungtis i tema "nevalgom po 18 val" bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kreta :): 30 kovo 2010 - 09:47
Man pavyko numesti 5 kg per menesi.. Jee smile.gif
Pasinaudojau asmeninedieta.lt svetaines pagalba. Lyg ir padejo man smile.gif
Gal kas nors irgi bandet ten ju liekniejimo dietas?
Atsakyti
QUOTE(mantoza @ 2010 03 30, 10:55)

Dar papildomai labai psichologija veikia, pasiskaiciau toki protinga straipsneli, po kurio labai aisku darosi kodel neveikia viena, ar kita dieta doh.gif http://www.beautylin...ar-pasekme.html
Atsakyti
QUOTE(mantoza @ 2010 03 30, 10:55)

labai butu idomu pamatyti kokia tan jusu dieta.
Atsakyti
smile.gif+2010 03 30, 10:45-->
QUOTE(kreta smile.gif @ 2010 03 30, 10:45)
Sveikos,per pirma savaite numeciau 800gr, norejau 1 kg smile.gif Visoms sekmes 4u.gif
Einu jungtis i tema "nevalgom po 18 val" bigsmile.gif

Na va, matai kaip gerai, per savaitę 800 gr - labai geras rezultatas thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(kriuka @ 2010 03 30, 11:19)
Dar papildomai labai psichologija veikia, pasiskaiciau toki protinga straipsneli, po kurio labai aisku darosi kodel neveikia viena, ar kita dieta  doh.gif  http://www.beautylin...ar-pasekme.html

Straipsnis neblogas, trumpiai sakant dieta turi prasidėti pirmiausiai galvoje, mintyse, o save ir savo kūną reikia mylėti, puoselėti, o ne keiksnoti ir kankinti. Tik tada pasieksi norimo rezultato ilgam
Kažkur aš jau skaičiau g.gif , kad reikia mintyse save įsivaizduoti liekną, gražią, sveiką ir energingą , žodžiu , tokią kokią norėtum būti ir kuo dažniau, tuo geriau. Pasamonėje tai užsifiksuoja -ir vualia -svajonės tampa realybe.
Bet be konkrečių veiksmų, vien svajonės kaži ar padėtų , jau seniai visos būtume stirnos lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet geros emocijos tikrai padeda lieknėti, o stresas augina kg doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Manaus @ 2010 03 30, 00:50)
Pusryčius jei valgau, tai valgau gana riebius, o čia pakeičiau uogytėm, vaisiais. Ir

Šaunuole 4u.gif
Reikia pabandyti vaisiais pusryčiauti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bielvesta09: 30 kovo 2010 - 13:06
Tai vat būtent, psicho nusistatymas labai daug ką reiškia. Aš dabar į kitą pusę, bet esmė - ta pati: visos žinome Arnold'ą Svarcneger'į. Žodžiu, iki to, koks jis yra dabar, ėjo ilgą kelią, taram param, bet - viską lėmė psichologija! Jis žiūrėjo į veidrodį ir ''matė'' (įsivaizdavo) kaip jam auga, plečiasi, didėja raumenys, kaip jis tampa galingas ir t.t. Žodžiu, jei jis pasiekė tokių rezultatų vaizduotės pagalba, tai, manau, galima įsiteikti save atvirkštiniam variantui ir tikrai pasiekti puikių rezultatų lieknėjant. Bet iš tikrųjų taip ir yra, kurios savęs siaubingai gailisi, rauda, nuo nervų dar labiau stoja medžiagų apykaita ir tie kilogramai ne tik netirpsta, bet dar kai kam jų daugiau priauga. Taip, kad būkim optimistės ir viskas bus gerai. smile.gif Sėkmės!
Atsakyti
Didelis Aciu Belviestai uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kreta :): 30 kovo 2010 - 15:10
Aš jau žinau, kad priklausau bevalių kompanijai. Kažkodėl man vakare pavalgyti yra taip skanu, kad nors numirk. Nuo pernai rugsėjo iki naujų metų numečiau 7 kg. Nevalgiau duonos ir bulvių, pradžioje visiškai, o po to labai retai. Grįžusi po darbo pavalgydavau, bet jei po 19 val., tai labai mažai. O po to valgiau tik vaisius. O nuo naujų mečiau rūkyti. Viskas pasidarė nevaldoma. Grįžo visi 7 kg, ir dar truputį. Su mano 164 cm sverti 75 kg ir daugiau yra tragiška. Bandau vėl grįžti prie man padėjusio valgymo. Leidau sau paišdykauti, kai mečiau rūkyti, ir užteks. Tada svarbu buvo nerūkyti, o kai tas noras dingo, tai galiu ir su valgiu kažką daryti. Noris atrodyti gražiai. Stiprybės visoms, kurios kariauja su tuo blogiu, kuris vadinamas persivalgymu.
Atsakyti