Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip aš 'ištirpau'

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 11 14, 11:13)
Dėkui už sveikinimus  biggrin.gif Bet ir tu ne ką prastesnė šaunuolė  mirksiukas.gif

nu je, man dar yra ko iš tavęs pasimokyti blush2.gif ypač užsispyrimo blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2009 11 14, 11:15)
nu je, man dar yra ko iš tavęs pasimokyti blush2.gif ypač užsispyrimo blush2.gif  biggrin.gif

Tik nereikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif Būčiau užsispyrusi,tai ir sportuočiau kaip reikiant ir jokių griekų nebūtų blush2.gif O db visko būna ir visko reikia mirksiukas.gif Gi vieną kart gyvenam,reikia palaikyt formas hihihi.gif
Atsakyti
Trumpai mano istorija. Ūgis - 1,62 cm, svėriau apie 70 kg. Bet pavyko taip susisukti su finansais, kad įsigijom namą. Vyras daugiau užsiėmė vidumi, o aš baisiai norėjau susitvarkyt aplinką. Grįžtu po darbo /sėdima tarnyba prie kompo/ ir už grėblių. Kol sutemsta. Vos parvilkldavau kojas. Užkandu, bumpt į lovą. Kitą dieną tas pats. Po pusmečio svėriau kaip studijų laikais - 56 kg! Esu įsitikinus 100 proc. - judėjimas, fizinis darbas gryname ore PLIUS nustot galvot apie savo kilogramus, turėt kitokių tikslų ir minčių. Ir jums pavyks. thumbup.gif
Atsakyti
As siek tiek permeciau komentarus, bet turiu savo klausimeliu smile.gif
Bet pirmiausia - sveikinimai saunuolei 4u.gif
Va, o paklausti noreciau tokiu dalyku:
-ka dazniausiai renkiesi pusryciams ir vakarienei (ne pietums)? Kokio dydzio (na mazdaug) tos porcijos?
-ar apetitas didelis, ar valgyti labai norisi? (noriu paklausti ar numetus kilogramus alkis islieka ir ji nuolat reikia tramdyti jauciant itampa, ar jis sumazeja)
-ar valgai reciau, nei tada, kai buvai stambesne? (nes daznai apvalios merginos itin daznai valgo,uzkandziauja ir porcijos buna nemazos kaskart)
-ir ar sportuoji ir ka kaip? Ta prasme, ar didenis fizinis aktyvumas dabar ir kaip jis pasikeite?

O tokiu klausimu uzduodu, nes jie gal esminiai (na man taip atrodo). Vat tu esi pavyzdys, kaip pasikeicia gyvenimas ir gyvenimo budas... Todel noretusi dar konkreciau zinoti viska ax.gif
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrija @ 2009 12 12, 20:03)
Bet pirmiausia - sveikinimai  saunuolei  4u.gif 

Va, o paklausti noreciau tokiu dalyku:
-ka dazniausiai renkiesi pusryciams ir vakarienei (ne pietums)? Kokio dydzio (na mazdaug) tos porcijos?

-ar apetitas didelis, ar valgyti labai norisi? (noriu paklausti ar numetus kilogramus alkis islieka ir ji nuolat reikia tramdyti jauciant itampa, ar jis sumazeja)

-ar valgai reciau, nei tada, kai buvai stambesne? (nes daznai apvalios merginos itin daznai valgo,uzkandziauja ir porcijos buna nemazos kaskart)
-ir ar sportuoji ir ka kaip? Ta prasme, ar didenis fizinis aktyvumas dabar ir kaip jis pasikeite?

4u.gif

Pusryčiams dažniausiai sumuštinis ar kiaušiniai,vakarienei įvairiai (pasūkos,mandarinai,būna ir sumuštinis su kakava...)

Lyginant su kokiu buvo,tai dabar ryškiai sumažėjo apetitas 4u.gif

Taip,rečiau,db stengiuosi pavalgyti 3 kartus ir kokią užkandėlę,o seniau valgymų gal 5 buvo ir pastoviai dar kažką kramsnojau doh.gif

O sportuoti,tai kartais darau atsilenkimus,pašoku su dukra biggrin.gif O ir aktyvumas pasikeitė,nes turiu darbą,kuriame dažniausiai ant kojų biggrin.gif
Atsakyti
Tai kaip ir visur tikriausiai - ta pati auksine taisykle - maziau maisto ir daugiau aktyvumo smile.gif Bet kaip nelengva pradeti blush2.gif .
Uztai tokios istorijos ir ikvepia 4u.gif Stengiuosi ir as maziau valgyti, pradejau kasdien vaikscioti po kelis km su suniu, tik nezinau kiek ilgai tai darysiu unsure.gif Jau uzsibreziu, koki menesuka pabunu kaip priklauso ir vel atleidziu vadeles ax.gif Pati sau kenkiu. Bet vis tikiuosi, kad kuri nors karta, pavyks tai daryti nuolat ir sitaip nenutrukinet... blush2.gif
Atsakyti
saunuole temos uzvedeja thumbup.gif pagirtina stiprybe! reik semtis is taves. as va skaiciau ir kramsnojau obuoli..buvo 17.58....... bet...... va zinau kad negalesiu dab as nieko padaryti - kaledos naujieji, po to iskart gimtadienis - bet va po tokiu istoriju - supratau reik man mesti juodai ar baltai bet mesti svori, kad vasara bent i koki grazesni rubeli ilindus... blush2.gif sunku tai yra be galo...o ir pasakymas ''po nauju'' gali buti tik pasakymas, bet as uzsibreziau. zinau dietos ne man.... bandziau ju begale - svoris niekad nebuvo mano naudai, bet ir apsileidau pries nestuma visai doh.gif verysad.gif
tad seksiu temele ir tikrai po gimtadienio pradedu -
1. nuo 18.05 nebevalgau smile.gif
2. mazinu porcijas
3. mazinu uzkandziavimus (nebelaizysiu mazosios kosytes)
4. saldumynu nemegstu bet atsisakysiu tu kurie dar like asortimente
5. leisiu sau kartkartemis sugriesyti - kitaip ir liga isivaryti gali vien apie kg galvodama 4u.gif

tikiuos pavyks numesti kg 4u.gif
Atsakyti
Sveikos ir man zutbut noris numesti priaugtus kg...bet vis truksta valios,gal saldytuvas per pilnas 4u.gif ax.gif lotuliukas.gif na zodziu,ieskau,kas noretu padeti man ir sau,gal drauge iseitu kazkas???Rasytumemes pasiekimus,palaikymas ir visa kita...Nebesugalvoju daugiau nieko...Sunku prisiversti,bet sau tai nebepatinku,ir jau kvepia virsvoriu pagal kmi... schmoll.gif HEEEEEEEELP drinks_cheers.gif .Isbandziau daug budu,bet jie beverciai,kai kaloriju suvartoju per daug ir tas noras vakare apsiryti blush2.gif o buvo laikas,kai valgiau normaliai nezinau kas atsitiko... doh.gif unsure.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heartbreaker: 27 gruodžio 2009 - 01:34
QUOTE(heartbreaker @ 2009 12 27, 01:33)
Sveikos ir man zutbut noris numesti priaugtus kg...bet vis truksta valios,gal saldytuvas per pilnas 4u.gif  ax.gif  lotuliukas.gif na zodziu,ieskau,kas noretu padeti man ir sau,gal drauge iseitu kazkas???Rasytumemes pasiekimus,palaikymas ir visa kita...Nebesugalvoju daugiau nieko...Sunku prisiversti,bet sau tai nebepatinku,ir jau kvepia virsvoriu pagal kmi... schmoll.gif HEEEEEEEELP drinks_cheers.gif .Isbandziau daug budu,bet jie beverciai,kai kaloriju suvartoju per daug ir tas noras vakare apsiryti blush2.gif o buvo laikas,kai valgiau normaliai nezinau kas atsitiko... doh.gif  unsure.gif  schmoll.gif

pradedu nuo sausio 10 - junkis mirksiukas.gif man reikia iki birzelio 10 numest bent 10kg ir pasiekt studentavimo svori hihihi.gif tad i menesi numesti 2kg..... na tikiuos iseis rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos merginos aš irgi norėčiau prisidėti prie jūsų nuo sausio 10 d.labai noriu iki vasaros numesti 10 kg, dabar sveriu 62kg.o kai gimdyt važiavau pasiekiau net 74, o iki pastojimo svoris buvo 50.Vis dar laikau savo tuos drabuželius,kažkaip gaila išmesti.
Atsakyti
Kaip smagu kad kažką įkvėpiau mest svorį biggrin.gif
Aš truputi apsileidau per visas šventes blush2.gif Bet susiimsiu ir vėl drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 12 29, 15:51)
Kaip smagu kad kažką įkvėpiau mest svorį  biggrin.gif 
Aš truputi apsileidau per visas šventes  blush2.gif Bet susiimsiu ir vėl  drinks_cheers.gif

smagu kad yra kas palaiko ir paskatina, uzvakar siaip pabandziau ir per dvi dienas vien nevalgant nuo 18.05 hihihi.gif jau minus 300gr, sakyciau visai nieko didis.gif biggrin.gif ypac kai tai tik bandymas bigsmile.gif
Atsakyti