Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip aš 'ištirpau'

paskaitai,atrodo taip lengva, kodėl nerašo nieks, kaaaaaip atispirt, kai kiti šeimos nariai ėda skanėstus, kaip nenulaižyt to šaukšto maitinant dukrytę, kaip krautuvėj nueit ir nenupirkt kokio saldesio, kaip atisakyt padažiukų, ir kaip padaryt kad gyvenime nebūtų valgymas-malonumas cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Veg@ @ 2009 10 21, 19:15)
paskaitai,atrodo taip lengva, kodėl nerašo nieks, kaaaaaip atispirt, kai kiti šeimos nariai ėda skanėstus, kaip nenulaižyt to šaukšto maitinant dukrytę, kaip krautuvėj nueit ir nenupirkt kokio saldesio, kaip atisakyt padažiukų, ir kaip padaryt kad gyvenime nebūtų valgymas-malonumas cry.gif

Nėra taip labai lengva,bet tikrai įmanoma mirksiukas.gif Aš pati juk turiu dukrą,vyrą biggrin.gif Abu nesiskundžia apetitu,bet va norėjau,siekiau ir yra rezultatas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruliukas @ 2009 10 21, 18:41)
Nėra taip labai lengva,bet tikrai įmanoma  mirksiukas.gif  Aš pati juk turiu dukrą,vyrą  biggrin.gif  Abu nesiskundžia apetitu,bet va norėjau,siekiau ir yra rezultatas  mirksiukas.gif

nu tai kaip tai vyksta, nesu ilgiau dvieju savaičių ištverusi, tiesa, du mėnesius sportavau, bet čia nesiskaito, nes tik po šešių nevalgiau,viskas man per lėtai vyko, keli kg per du mėn, nu ir ko taip pasieksiu, visą gyvenimą liekna buvau, negaliu žiūrėt į save, bet viskas taaaip pasikeitė, į bandeles ir tortus niekad nežiūrėdavau, o dabar pai kepu,darau,užtakdavo vieno sumuštinio ryte, o dabar ir keturis suvalgau, man turbūt pas psichologą eit reikia, nes kitoks kažkoks požiūris į tą maistą pasidarė,kuo dažniau tai kartoju,tuo labiau man tai tikra atrodo doh.gif užsiputojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Veg@ @ 2009 10 21, 22:27)
nu tai kaip tai vyksta, nesu ilgiau dvieju savaičių ištverusi, tiesa, du mėnesius sportavau, bet čia nesiskaito, nes tik po šešių nevalgiau,viskas man per lėtai vyko, keli kg per du mėn, nu ir ko taip pasieksiu, visą gyvenimą liekna buvau, negaliu žiūrėt į save, bet viskas taaaip pasikeitė, į bandeles ir tortus niekad nežiūrėdavau, o dabar pai kepu,darau,užtakdavo vieno sumuštinio ryte, o dabar ir keturis suvalgau, man turbūt pas psichologą eit reikia, nes kitoks kažkoks požiūris į tą maistą pasidarė,kuo dažniau tai kartoju,tuo labiau man tai tikra atrodo doh.gif užsiputojau 4u.gif

Tai pas tave valios,noro stoka ax.gif Aš su savo 99 kg beveik tris metus tampiausi,ir kiek kartų 'susiimdavau' doh.gif tik gaila tas susiėmimas tęsdavosi nuo ryto iki vakaro blush2.gif Bet pati pajutau,susimąsčiau,kad esu nelaiminga,nieko nenoriu,niekas neįdomu...Va tada matyt realiai pažiūrėjau į savo padėtį ir baigiau verkšlenti kad esu stora...imiausi dirbt su savim 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif . Sandrukiukas tikra šaunuolė! Kadangi mano tikslas numesti 30 kg, tai tu man tikras pavyzdys. O su požiūriu į maistą ir man kažkas atsitiko, kartais užeina toks noras kimšt viską iš eilės, kad tikrai kyla minčių į psichologą kreiptis doh.gif . Bet aš irgi jau stengiuos maisto kiekį kontroliuot, pavalgyti, o ne prisiėsti. Kad tik valios užtektų.
Papildyta:
Sveikutės 4u.gif . Sandruliukas tikra šaunuolė! Kadangi mano tikslas numesti 30 kg, tai tu man tikras pavyzdys. O su požiūriu į maistą ir man kažkas atsitiko, kartais užeina toks noras kimšt viską iš eilės, kad tikrai kyla minčių į psichologą kreiptis doh.gif . Bet aš irgi jau stengiuos maisto kiekį kontroliuot, pavalgyti, o ne prisiėsti. Kad tik valios užtektų.
Papildyta:
Nu va, ne tik svorio mest, bet ir žinučių parašyt be klaidų nesugebu doh.gif . Atleiskit, žalia dar, tai neviskas gerai išeina, keletą metų tik skaitytoja buvau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruliukas @ 2009 10 22, 07:38)
Tai pas tave valios,noro stoka  ax.gif Aš su savo 99 kg beveik tris metus tampiausi,ir kiek kartų 'susiimdavau'  doh.gif  tik gaila tas susiėmimas tęsdavosi nuo ryto iki vakaro  blush2.gif Bet pati pajutau,susimąsčiau,kad esu nelaiminga,nieko nenoriu,niekas neįdomu...Va tada matyt realiai pažiūrėjau į savo padėtį ir baigiau verkšlenti kad esu stora...imiausi dirbt su savim  4u.gif

noro pas mane tikrai daug o va dėl valios nesiginčysiu doh.gif tiesiog visą gyvenimą neturėju tokios problemos, mokykloj net per kūda buvau ir dėl to nemažai kentėjau, apsivertė viskas totaliai, neatpažįsta niekas,net nupurto nuo tų žvilgsnių blink.gif dabar 77 sveriu, numetu kokius keturis ir atgaaaal viskas, ta mintis, kad pati sau negraži esu neduoda ramybės, bet kai pakvimpa troškinys,ar kokie kiti mėgstami patiekalai nežinau kas pasidaro,nusispjauni valgai lyg vėl būtum 59kg ir tas maistas nieko nepakenks, o poto atrodo nors eik ir iškrapštyk viską,turbūt taip ir daryčiau jei vėmimas nebūtų taip šlykštu biggrin.gif va čia matyt mano problema, aš save matau,matau kokia esu, bet tuo pačiu ir nematau, kad ir drabužį pirkdama,pasiimi kelnes ir negali patikėt kad net iki užpakalio neužsitempi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Veg@ @ 2009 10 22, 17:34)
noro pas mane tikrai daug o va dėl valios nesiginčysiu doh.gif tiesiog visą gyvenimą neturėju tokios problemos, mokykloj net per kūda buvau ir dėl to nemažai kentėjau, apsivertė viskas totaliai, neatpažįsta niekas,net nupurto nuo tų žvilgsnių blink.gif  dabar 77 sveriu, numetu kokius keturis ir atgaaaal viskas, ta mintis, kad pati sau negraži esu neduoda ramybės, bet kai pakvimpa troškinys,ar kokie  kiti mėgstami patiekalai nežinau kas pasidaro,nusispjauni valgai lyg vėl būtum 59kg ir tas maistas nieko nepakenks, o poto atrodo nors eik ir iškrapštyk viską,turbūt taip ir daryčiau jei vėmimas nebūtų taip šlykštu biggrin.gif  va čia matyt mano problema, aš save matau,matau kokia esu, bet tuo pačiu ir nematau, kad ir drabužį pirkdama,pasiimi kelnes ir negali patikėt kad net iki užpakalio neužsitempi doh.gif

Tai iki nėštumo ir aš kudutė buvau bigsmile.gif apie 50 kg svėriau,o priaugau iki 99 kg blink.gif Va čia tai bomba buvau verysad.gif Ir db gatvėj ar taip kur pamatau stambesnį žmogų ir užjaučiu,nenoriu net atsimint nerangumo,nepasitikėjimo,blogos savijautos...
Dėl drabužių tai 100 procentų sutinku drinks_cheers.gif ir man taip buvo blush2.gif
Atsakyti
O čia vaizdinė medžiaga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Paspauskit ant foto,tada geriau matysis 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruliukas: 23 spalio 2009 - 15:44
geras vaizdelis smile.gif esi tikra saunuole ,net sunku patiketi smile.gif
Atsakyti
Šaunuolė tu mūsų 4u.gif oro_buckis.gif Dar vienas įrodymas, kas įmanoma viskas, tik reikia didelio noro bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2009 10 24, 20:58)
Šaunuolė tu mūsų  4u.gif  oro_buckis.gif Dar vienas įrodymas, kas įmanoma viskas, tik reikia didelio noro  bigsmile.gif

Dėkui,Doviliuk blush2.gif
Atsakyti
Sandriuluk nu tu saunuole pas mus smile.gif klausyk net ir as tavim sekti pradesiu smile.gif bo kazkaip strigo mano svoris biggrin.gif
Atsakyti