paskaitai,atrodo taip lengva, kodėl nerašo nieks, kaaaaaip atispirt, kai kiti šeimos nariai ėda skanėstus, kaip nenulaižyt to šaukšto maitinant dukrytę, kaip krautuvėj nueit ir nenupirkt kokio saldesio, kaip atisakyt padažiukų, ir kaip padaryt kad gyvenime nebūtų valgymas-malonumas

QUOTE(Veg@ @ 2009 10 21, 19:15)
paskaitai,atrodo taip lengva, kodėl nerašo nieks, kaaaaaip atispirt, kai kiti šeimos nariai ėda skanėstus, kaip nenulaižyt to šaukšto maitinant dukrytę, kaip krautuvėj nueit ir nenupirkt kokio saldesio, kaip atisakyt padažiukų, ir kaip padaryt kad gyvenime nebūtų valgymas-malonumas 

Nėra taip labai lengva,bet tikrai įmanoma

QUOTE(Sandruliukas @ 2009 10 21, 18:41)
Nėra taip labai lengva,bet tikrai įmanoma
Aš pati juk turiu dukrą,vyrą
Abu nesiskundžia apetitu,bet va norėjau,siekiau ir yra rezultatas 

nu tai kaip tai vyksta, nesu ilgiau dvieju savaičių ištverusi, tiesa, du mėnesius sportavau, bet čia nesiskaito, nes tik po šešių nevalgiau,viskas man per lėtai vyko, keli kg per du mėn, nu ir ko taip pasieksiu, visą gyvenimą liekna buvau, negaliu žiūrėt į save, bet viskas taaaip pasikeitė, į bandeles ir tortus niekad nežiūrėdavau, o dabar pai kepu,darau,užtakdavo vieno sumuštinio ryte, o dabar ir keturis suvalgau, man turbūt pas psichologą eit reikia, nes kitoks kažkoks požiūris į tą maistą pasidarė,kuo dažniau tai kartoju,tuo labiau man tai tikra atrodo

QUOTE(Veg@ @ 2009 10 21, 22:27)
nu tai kaip tai vyksta, nesu ilgiau dvieju savaičių ištverusi, tiesa, du mėnesius sportavau, bet čia nesiskaito, nes tik po šešių nevalgiau,viskas man per lėtai vyko, keli kg per du mėn, nu ir ko taip pasieksiu, visą gyvenimą liekna buvau, negaliu žiūrėt į save, bet viskas taaaip pasikeitė, į bandeles ir tortus niekad nežiūrėdavau, o dabar pai kepu,darau,užtakdavo vieno sumuštinio ryte, o dabar ir keturis suvalgau, man turbūt pas psichologą eit reikia, nes kitoks kažkoks požiūris į tą maistą pasidarė,kuo dažniau tai kartoju,tuo labiau man tai tikra atrodo
užsiputojau 

Tai pas tave valios,noro stoka

Sveikutės
. Sandrukiukas tikra šaunuolė! Kadangi mano tikslas numesti 30 kg, tai tu man tikras pavyzdys. O su požiūriu į maistą ir man kažkas atsitiko, kartais užeina toks noras kimšt viską iš eilės, kad tikrai kyla minčių į psichologą kreiptis
. Bet aš irgi jau stengiuos maisto kiekį kontroliuot, pavalgyti, o ne prisiėsti. Kad tik valios užtektų.
Papildyta:
Sveikutės
. Sandruliukas tikra šaunuolė! Kadangi mano tikslas numesti 30 kg, tai tu man tikras pavyzdys. O su požiūriu į maistą ir man kažkas atsitiko, kartais užeina toks noras kimšt viską iš eilės, kad tikrai kyla minčių į psichologą kreiptis
. Bet aš irgi jau stengiuos maisto kiekį kontroliuot, pavalgyti, o ne prisiėsti. Kad tik valios užtektų.
Papildyta:
Nu va, ne tik svorio mest, bet ir žinučių parašyt be klaidų nesugebu
. Atleiskit, žalia dar, tai neviskas gerai išeina, keletą metų tik skaitytoja buvau

Papildyta:
Sveikutės

Papildyta:
Nu va, ne tik svorio mest, bet ir žinučių parašyt be klaidų nesugebu

QUOTE(Sandruliukas @ 2009 10 22, 07:38)
Tai pas tave valios,noro stoka
Aš su savo 99 kg beveik tris metus tampiausi,ir kiek kartų 'susiimdavau'
tik gaila tas susiėmimas tęsdavosi nuo ryto iki vakaro
Bet pati pajutau,susimąsčiau,kad esu nelaiminga,nieko nenoriu,niekas neįdomu...Va tada matyt realiai pažiūrėjau į savo padėtį ir baigiau verkšlenti kad esu stora...imiausi dirbt su savim 

noro pas mane tikrai daug o va dėl valios nesiginčysiu

QUOTE(Veg@ @ 2009 10 22, 17:34)
noro pas mane tikrai daug o va dėl valios nesiginčysiu
tiesiog visą gyvenimą neturėju tokios problemos, mokykloj net per kūda buvau ir dėl to nemažai kentėjau, apsivertė viskas totaliai, neatpažįsta niekas,net nupurto nuo tų žvilgsnių
dabar 77 sveriu, numetu kokius keturis ir atgaaaal viskas, ta mintis, kad pati sau negraži esu neduoda ramybės, bet kai pakvimpa troškinys,ar kokie kiti mėgstami patiekalai nežinau kas pasidaro,nusispjauni valgai lyg vėl būtum 59kg ir tas maistas nieko nepakenks, o poto atrodo nors eik ir iškrapštyk viską,turbūt taip ir daryčiau jei vėmimas nebūtų taip šlykštu
va čia matyt mano problema, aš save matau,matau kokia esu, bet tuo pačiu ir nematau, kad ir drabužį pirkdama,pasiimi kelnes ir negali patikėt kad net iki užpakalio neužsitempi 

Tai iki nėštumo ir aš kudutė buvau

Dėl drabužių tai 100 procentų sutinku

geras vaizdelis
esi tikra saunuole ,net sunku patiketi

Šaunuolė tu mūsų
Dar vienas įrodymas, kas įmanoma viskas, tik reikia didelio noro

QUOTE(dowiliuke @ 2009 10 24, 20:58)
Dėkui,Doviliuk

Sandriuluk nu tu saunuole pas mus
klausyk net ir as tavim sekti pradesiu
bo kazkaip strigo mano svoris