Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 4

QUOTE(benux @ 2009 08 26, 21:01)
ojei, pasiskaičiau čia jūsų kalbų ir susimasčiau... sunkus be galo tas masažuotojo darbas...todėl vis labiau krypstu į kineziterapiją.

Taip ,kolege, uztai ir as ten istojau, bet ir kinezeterapija be masazu neissiversi
Atsakyti
oi, tikrai išsiversiu...nes kineziterapija, gydymas judesiu, o masažas yra maža dalis to, ką gali taikyti mirksiukas.gif Mano kolegė daro tik masažus, jei vesti gydomąją mankštą nelabai patinka, o man atvirkščiai, abi kinezi baigę, bet kiekvienas skirtingai dirbam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2009 08 27, 18:51)
oi, tikrai išsiversiu...nes kineziterapija, gydymas judesiu,  o masažas yra maža dalis to, ką gali taikyti mirksiukas.gif Mano kolegė daro tik masažus, jei vesti gydomąją mankštą nelabai patinka, o man atvirkščiai, abi kinezi baigę, bet kiekvienas skirtingai dirbam smile.gif

Mano supratimu, profesionaliai vedama mankšta yra prasmingesnė už masažus... Pamenu, kaip man, studentei, skaudėjo nugarą, gyvenau studentų profilaktoriume ir vaikščiojau į mankštą. Kaip man pagerėjo... Ir dabar kasdien mankštinuosi ir matau to, ką kasdien darau, poveikį.
Atsakyti
tu tikrai teisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2009 08 27, 20:02)
tu tikrai teisi  mirksiukas.gif

Paskutiniu metu pradėjau jaustis savim patenkinta- matau, kaip sustiprėjo mano raumenukai kasdien po truputėlį mankštinantis. Prisigalvoju visokių pratimėlių, stebėdama savo kūną. Tai vienur norisi patampyti, pajudinti, pasukioti, tai kitur...
Atsakyti
aš pasimankštinu darbe, nes vesdama mankštas pati ne tik stebiu pacientą, bet ir rodau kaip atlikti pratimus (viską darom kartu biggrin.gif ), nes žodinio paaiškinimo neužtenka. Be to kartais prisiverčiu į sporto salę nueiti, superinis jausmas po jos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2009 08 27, 20:19)
aš pasimankštinu darbe, nes vesdama mankštas pati  ne tik stebiu pacientą, bet ir rodau kaip atlikti pratimus (viską darom kartu biggrin.gif ), nes žodinio paaiškinimo neužtenka. Be to kartais prisiverčiu į sporto salę nueiti, superinis jausmas po jos thumbup.gif

Tai smagus darbas tavo. Ir sveikas. O masažuotojos darbas nėra sveikas, tiek, kad labai sustiprėjo mano rankos, pečiai, viršutinė nugaros dalis, pasiauginau šiek tiek raumenukų, tai dabar vienas malonumas baseine plaukioti.
Atsakyti
Gavau 10 umn.gif tease.gif yahoo.gif blush2.gif ok.gif good.gif first.gif
Cia Jums birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 08 27, 22:16)
Gavau 10  umn.gif  tease.gif  yahoo.gif  blush2.gif  ok.gif  good.gif  first.gif
Cia Jums birthday.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 08 27, 23:16)
Gavau 10  umn.gif  tease.gif  yahoo.gif  blush2.gif  ok.gif  good.gif  first.gif
Cia Jums birthday.gif

Oi saunuole 4u.gif 4u.gif thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
O as siandien jau galutinai sutariau del darbo salone, startas rugsejo 1 thumbup.gif Nors savininke paprase ateiti 31, kad jai parodyciau ka moku, oi, parodysiu mirksiukas.gif Visa diena laksciau popierius tvarkytis, tai tik dabar grizau, ot, biurokratizmas pas mus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 08 28, 14:40)
O as siandien jau galutinai sutariau del darbo salone, startas rugsejo 1 thumbup.gif  Nors savininke paprase ateiti 31, kad jai parodyciau ka moku, oi, parodysiu  mirksiukas.gif  Visa diena laksciau popierius tvarkytis, tai tik dabar grizau, ot, biurokratizmas pas mus  doh.gif

Nagi šaunu- papasakosi, kaip seksis smile.gif
O manęs šiandien klausinėja, kodėl nedalyvauju ekstrasensų mūšyje hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 08 28, 16:18)
Nagi šaunu- papasakosi, kaip seksis smile.gif
O manęs šiandien klausinėja, kodėl nedalyvauju ekstrasensų mūšyje  hihihi.gif

Ir ka atsakei? Gal su naujaja tv zvaigzde bendraujam? blush2.gif Kazkur skaiciau, kad vaikstai i baseina, i koki? As irgi labai noreciau
Atsakyti