Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 4

QUOTE(vaižgantė @ 2009 08 29, 13:13)
Klausimas skirtas visoms šios temos lankytojoms.
Aš šiandien nieko neveikiu, nes skauda galvą.

As siandien su kuo kalbu, visi kaip pridauzti, as vos atsikeliau i darba, vaziavau kartu su bendradarbiu, tas buvo liepes neveluot, tai man iseinant pro duris paskambino ir pasake, kad neskubeciau, nes jis tik is lovos issirito, sako niekaip atsikelt nepajegiau. Kita kolege skambino, sako prie kompo buciau nuluzus, tai ant foteliuko valanda numigau.. Matyt oras veikia
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 08 29, 12:19)
As siandien su kuo kalbu, visi kaip pridauzti, as vos atsikeliau i darba, vaziavau kartu su bendradarbiu, tas buvo liepes neveluot, tai man iseinant pro duris paskambino ir pasake, kad neskubeciau, nes jis tik is lovos issirito, sako niekaip atsikelt nepajegiau. Kita kolege skambino, sako prie kompo buciau nuluzus, tai ant foteliuko valanda numigau.. Matyt oras veikia

Išties oras veikia. Man mama ką tik skambino, sakė, kad išlipo iš lovos ir pasijuto lyg girta...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 08 29, 13:23)
Išties oras veikia. Man mama ką tik skambino, sakė, kad išlipo iš lovos ir pasijuto lyg girta...

O kaip ji siaip jauciasi? Po tu nesamoniu?
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 08 29, 12:44)
O kaip ji siaip jauciasi? Po tu nesamoniu?

Kokių nesąmonių?
Šiaip mano mama pagal savo amžių labai sveika ir stipri.
Atsakyti
Siandien trinuosi namuose. Atlikau grozio proceduras viena karta ir sau wink.gif Darau vegetariskus pietus ir dar eisim i Prekybos centra MEGA , yra siokiu tokiu reikaliuku.

Nezinau, i kokia joga eisiu, manau, kad pritaikyta naujokams dundukams toje srityje, kurie nori atsipalaiduot ir pasitampyt. Ryte prasiau sunaus mane pamaigyt. Nakti ir ryte lijo su zaibais ir griaustiniais. Miegodama girdejau. Dabar visai nieko. Sausa wink.gif

Televizijoj nebuvau ir nenoriu but. tarp kitko, kai ka nors Kaune filmuoja, rengini koki gatvej ar pan., tai daug kartu mane buvo parode. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 08 29, 14:16)
Kokių nesąmonių?
Šiaip mano mama pagal savo amžių labai sveika ir stipri.

Po to, kai tie chuliganai parverte ant saligatvio blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2009 08 29, 14:40)
Nakti ir ryte lijo su zaibais ir griaustiniais. Miegodama girdejau. Dabar visai nieko. Sausa wink.gif

Pas mus i Vilniu tik neseniai priejo jusu lietus su zaibais..
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 08 29, 15:30)

Pas mus i Vilniu tik neseniai priejo  jusu lietus su zaibais..

Kas nuo musu liko - teks jums tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 08 29, 14:30)
Po to, kai tie chuliganai parverte ant saligatvio  blush2.gif

A, tai jau seniai užmiršta biggrin.gif Mane nesiliauja stebinti jos aktyvumas, gyvenimo džiaugsmas, optimizmas...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 08 29, 15:54)
A, tai jau seniai užmiršta biggrin.gif Mane nesiliauja stebinti jos aktyvumas, gyvenimo džiaugsmas, optimizmas...

Tu, kaip jos dukra, turetum buti dvigubai aktyvesne biggrin.gif Gerai, kad jau pasimirso..
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2009 08 29, 15:48)
Kas nuo musu liko - teks jums  tongue.gif

Aciu aciu, tu tikra drauge 4u.gif Man labai nepatinka, kai sedziu darbe, o lauke saulyte zeme ridinejasi,o dabar bent lietaus saskaita jauciuosi laimetoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 08 29, 15:37)
Tu, kaip jos dukra, turetum buti dvigubai aktyvesne  biggrin.gif Gerai, kad jau pasimirso..

Aktyvi buvo mano močiutė, tokia yra mano mama ir tokia esu aš... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 08 29, 17:41)
Aktyvi buvo mano močiutė, tokia yra mano mama ir tokia esu aš... ax.gif

Saunu 4u.gif
Atsakyti
miegojau visą dieną...jaučiuosi super gerai, nes jau lėtinis miego trūkumas buvo smile.gif
Atsakyti