Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 4

QUOTE(naura14 @ 2009 08 25, 15:43)
uztruks 4 val., tau kainuos kantrybe guleti  biggrin.gif O del skulpturinio, tai visai nebrangu, o kiek laiko uztruko? Noreciau as jo modeliuku pabuti lotuliukas.gif

Kai jisai daro masaza tai skauda ir labai. Pabandyk, paskui bus karsta.gif
Mokemes tik šeštadieniais nuo 13 val, keturias valandas. Uztruko tokiu tempu nuo spalio iki kovo... Su Nauju metu atostogom.

Tave per viena diena ismokins to meno?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 25 rugpjūčio 2009 - 14:53
Ta Vanda gal tavo Reiki mokytoja buvo?
Atsakyti
Nea, bet pas ja eiciau.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 08 25, 15:47)
Kai jisai daro masaza tai skauda ir labai. Pabandyk, paskui bus  karsta.gif
Mokemes tik šeštadieniais nuo 13 val, keturias valandas. Uztruko tokiu tempu nuo spalio iki kovo... Su Nauju metu atostogom.

Tave per viena diena ismokins to meno?

Ogogo, tai kaip reikiant uzsitese tavo mokslai, tai jei man tiek laiko pavazinet i Kauna, ta subankrutuosiu lotuliukas.gif Bet as irgi labai j noreciau, gal reikia ir man pabandyt? O to mano meno, nelabai ten yra ka mokytis, reikia tik praktikos, o man is ju labiausia reikia diplomo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2009 08 25, 15:53)
Nea, bet pas ja eiciau.

Pazisti jau gerai?
Atsakyti
Bendravau ir ne viena karta. Siaip. Gerybine tokia, silta.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 08 25, 16:07)
Bendravau ir ne viena karta. Siaip. Gerybine tokia, silta.

Tai uz kuprines ir pirmyn biggrin.gif
Atsakyti
Gal rudeni, kai bus daugiau pinigeliu ir laiko. Dabar viskas taip striuka... Tikrai planavau eit pas ja.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 08 25, 16:16)
Gal rudeni, kai bus daugiau pinigeliu ir laiko. Dabar viskas taip striuka... Tikrai planavau eit pas ja.

O as bijau apie rudeni ir pagalvoti, tiek DAUG naujo turi prasideti ir logiskai mastant, neisivaizduoju, kaip viska suspesiu, tai bandau nemastyti. Megstu, kai viskas teka savo vaga rolleyes.gif Kai nepergyveni, tai geriausia ir sekasi. Pabandyk, ir tau pavyks. Tas pats ir del finansu,kai blogai, tai vis tiek kazkas is dangaus nukrenta
Papildyta:
Bet kaip to tavo skulpturinio noriu, tik galvoju, kaip cia surezgus, kaip man laika isplanuoti. Gal tu kontaktus to daktariuko rastum?
Atsakyti
Jei kuri norit stipraus masažo, rekomenduoju savo masažo mokytoją Editą: kai ji daro anticeliulitinį, gali pradėti rėkti iš skausmo, o kai man darydama nugaros masažą spustelėjo pečius, maniau, apsisiusiosiu...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 08 25, 20:30)
Jei kuri norit stipraus masažo, rekomenduoju savo masažo mokytoją Editą: kai ji daro anticeliulitinį, gali pradėti rėkti iš skausmo, o kai man darydama nugaros masažą spustelėjo pečius, maniau, apsisiusiosiu...

Nuo mano irgi rekia, bet anticeliulitinis savaime nera malonus biggrin.gif As pries darydama is karto perspeju, nes negaliu, kai darau, o guli ir aikcioja, todel ir perspeju, kad arba kencia, arba visai nedaarau, neskai nuo kiekvien judesio griebai man uz ranku, tai cia jau ne darbas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 08 25, 20:44)
Nuo mano irgi rekia, bet anticeliulitinis savaime nera malonus  biggrin.gif  As pries darydama is karto perspeju, nes negaliu, kai darau, o guli ir aikcioja, todel ir perspeju, kad arba kencia, arba visai nedaarau, neskai nuo kiekvien judesio griebai man uz ranku, tai cia jau ne darbas  doh.gif

Va dėl to aš ir nedarau anticeliulitinių- ir kad klientei skauda, ir man po masažo rankas skauda. Be to, labai abejoju jų prasme.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 08 25, 21:58)
Va dėl to aš ir nedarau anticeliulitinių- ir kad klientei skauda, ir man po masažo rankas skauda. Be to, labai abejoju jų prasme.

Kai tu moki kitu budu, tai tau bepigu nedaryti mirksiukas.gif Patikek, nuo liposazinio dar labiau skauda ir klientei ir man..
Atsakyti