Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 4

QUOTE(vaižgantė @ 2009 08 29, 22:29)
Nenoriu eiti į jokį darbą... Turėjau pasiūlymą, bet pagalvojau- gi laisvę prarasiu...

O as visada galvoju, kad nieko neprarandu ir bet kuriuo momentu galiu iseiti, bet kai istringu, tai 5 metams kaip minimum blush2.gif O kur siule?
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 08 29, 21:34)
O as visada galvoju, kad nieko neprarandu ir bet kuriuo momentu galiu iseiti, bet kai istringu, tai 5 metams kaip minimum  blush2.gif  O kur siule?

Mokykloje.
Mokykloje aš dirbsiu, bet tai, ką noriu, ir už dyka.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 08 29, 22:37)
Mokykloje.
Mokykloje aš dirbsiu, bet tai, ką noriu, ir už dyka.

Mylima darba galima ir uz dyka dirbti
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 08 29, 21:42)
Mylima darba galima ir uz dyka dirbti

Tai ir dirbu. Pirmadienį pirmasis posėdis...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 08 29, 23:17)
Tai ir dirbu. Pirmadienį pirmasis posėdis...

Niu, sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 08 29, 22:21)
Niu, sekmes tau  4u.gif

Sėkmė čia pat, krūmuose ji netupi biggrin.gif
Atsakyti
Kur dingę visos? Aūūū
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 08 30, 15:24)
Kur dingę visos? Aūūū

Auuu, visos cia pat biggrin.gif As siandien jau naujam savo darbuki dirbau, paliposazinau viena, tai laaaabai kentejo vargsele biggrin.gif Bet sake del grozio, iskes viska biggrin.gif Nusilaksciau visa diena, dabar su vaiku pasportavom ir leksiu i dumbliu vonia paguleti, ryt gi pirma diena moksluose thumbup.gif Tik man baisi dilema, ar nestis geliu?? Nenoriu jau pirma diena balta varna patapti..
Atsakyti
Man šiandien visai smagi diena buvo. Suruošiau sūnus į mokyklą, dukrą į darželį, nupirkau gėlių, su dukra dar nukeliavom į "Madą" ir nusipirkom rožinių siūlų (mezgu jai megztinuką- nemažai jau numezgiau), vakare buvau dviejuose posėdžiuose- mokyklos tėvų komiteto ir mokyklos tarybos. Grįžus išmaudžiau dukrą, dar nemažai pamezgiau ir trumpam prisėdau prie kompo, kad pailsėtų nuo mezgimo pavargę rankos (atpratau, seniai bemezgiau). O rytoj prasidės pakeista dienotvarkė: nuvesiu dukrą į darželį, išleisiu sūnus į mokyklą, paskui gaminsiu pietus...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 08 31, 22:39)
Man šiandien visai smagi diena buvo. Suruošiau sūnus į mokyklą, dukrą į darželį, nupirkau gėlių, su dukra dar  nukeliavom į "Madą" ir nusipirkom rožinių siūlų (mezgu jai megztinuką- nemažai jau numezgiau), vakare buvau dviejuose posėdžiuose- mokyklos tėvų komiteto ir mokyklos tarybos. Grįžus išmaudžiau dukrą, dar nemažai pamezgiau ir trumpam prisėdau prie kompo, kad pailsėtų nuo mezgimo pavargę rankos (atpratau, seniai bemezgiau). O rytoj prasidės pakeista dienotvarkė: nuvesiu dukrą į darželį, išleisiu sūnus į mokyklą, paskui gaminsiu pietus...

Mano panasiai mirksiukas.gif Bet laukiu ryt dienos, tikiuosi ten viskas gerai bus smile.gif
Atsakyti
As labai laukiu relaksacinio veido masazo kursu. Kazko neskambina, bet internete paskelbta, kad rugsejo 2-3 dienomis vyks. Reiks ryt paciai pasiskambint, jeigu neduos jokiu ziniu.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 08 31, 22:47)
As labai laukiu relaksacinio veido masazo kursu. Kazko neskambina, bet internete paskelbta, kad rugsejo 2-3 dienomis vyks. Reiks ryt paciai pasiskambint, jeigu neduos jokiu ziniu.

Gal pamirso tave? O gal atkele veliau, tik internete pamirso pakeisti laika?
Bet siaip tai turi paskambinti, gal dar ryt paskambins. Tai uzsuksi i svecius? Noriu buti tavo modeliu smile.gif
Atsakyti