Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 4

Mano modeliu? O ko noretum, kad padaryciau?
Atsakyti
Relaksacinio veido masazo kursu nebus. Nesusidare grupe.... cry.gif Bus kazkada, kai susidarys...
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 01, 14:56)
Relaksacinio veido masazo kursu nebus. Nesusidare grupe....  cry.gif Bus kazkada, kai susidarys...

Dabar dauguma atsisako to, kas nebūtina...
Atsakyti
o mano mašina vis gesti pradėjo, kaip tyčia...nusispjaut jai į krizę, kad iš vieno darbo turėjau išeit doh.gif
Atsakyti
O tu paglostyk tą savo mašiną, ją šnekink...
Atsakyti
g.gif na va, kas beliks, tik mašiną kalbinti, nes MB apšaukė, kad visai nesusigaudau joje blush2.gif O ką daryt, kad man ta technika, kaip NSO, neperprantu aš jos, nors tu ką doh.gif
Atsakyti
Benux - prieik prie masinos ir tyliai jai i ausi pasakyk, kad jei nebaigs oziuotis, tai jau tikrai netaisysi ir i metalo lauza tiesiai... Kai taip su kompu pabendrauju, tai pasveiksta staigiai.wink.gif

Siandien jogoj pirma karta buvau. Tai kaip pasitampem, tai nzn biggrin.gif

Tas relaksacinis veido masazas man butu buves kaip dar vienas idomus masazas, kuri mokeciau daryt. Labai gaila, kad taip isejo, nes susiderinus buvau savo laika visai neblogai. Ka padarysi.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 08 31, 23:12)
Mano modeliu? O ko noretum, kad padaryciau?

Bet ka , kas gerai arba malonu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 01, 15:56)
Relaksacinio veido masazo kursu nebus. Nesusidare grupe....  cry.gif Bus kazkada, kai susidarys...

Matyt dar ne laikas..
Papildyta:
QUOTE(benux @ 2009 09 01, 18:09)
o mano mašina vis gesti pradėjo, kaip tyčia...nusispjaut jai į krizę, kad iš vieno darbo turėjau išeit  doh.gif

Galiu pasakyti viena stebuklinga recepta, kaip mano bendradarbis pripraso savo masina dirbti. Sako, mano senukas golfas buvo pradejes kazko gesti, kazko ciaudeti, tai , sako, as pasukau i pirma zvirkely ir sakau, va, dabar tai palauk, pasigailesi tu man, kad taip darai ir , sako, pavariau pirmu begiu iki 120, tai baigesi visos problemos ir visokios kitos nesamones biggrin.gif Dabar vazineja kaip su nauju, vien zo susitare.. Pabandyk, gal ir tau suveiks
Papildyta:
Ka tik su kaimyne parejome is miesto, pacios atsisedome lauko kavinej atsvesti rugsejo 1, o vaikus paleidom i pieva palakstyti (cia mambo picoj po baltuoju tiltu) tai grizom visi tokie nusikale, eisim liulia.. Seniai jau kur buvau isejusi, kad spjauti i viska ir leisti laika savo malonumui thumbup.gif Kaip jusu dienele siandien? Buvau savo kolegijoj, tai pasake, kad tu, kurie dirba , darbas nera priezastis neateiti i paskaita, taip, kad as ryt vaziuoju i darba, o i paskaitas nei viena neisiu, nezinau, kaip ilgai truks tokios mano studijos lotuliukas.gif
Atsakyti
Prasyk laisvo grafiko naura, jeigu dieniniam studini.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 09 01, 21:08)
Bet ka , kas gerai arba malonu lotuliukas.gif

Atvažiuok- erotinį masažą padarysiu mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 01, 22:31)
Prasyk laisvo grafiko naura, jeigu dieniniam studini.

Pas ka reikia prasyti?

Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 01, 23:13)
Atvažiuok- erotinį masažą padarysiu   mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Moki???
Atsakyti
Naura14, nemokėtum, jei labai norėtum? biggrin.gif
Atsakyti