Mano modeliu? O ko noretum, kad padaryciau?
Relaksacinio veido masazo kursu nebus. Nesusidare grupe....
Bus kazkada, kai susidarys...

QUOTE(susidomejus @ 2009 09 01, 14:56)

Dabar dauguma atsisako to, kas nebūtina...
o mano mašina vis gesti pradėjo, kaip tyčia...nusispjaut jai į krizę, kad iš vieno darbo turėjau išeit

O tu paglostyk tą savo mašiną, ją šnekink...

Benux - prieik prie masinos ir tyliai jai i ausi pasakyk, kad jei nebaigs oziuotis, tai jau tikrai netaisysi ir i metalo lauza tiesiai... Kai taip su kompu pabendrauju, tai pasveiksta staigiai.
Siandien jogoj pirma karta buvau. Tai kaip pasitampem, tai nzn
Tas relaksacinis veido masazas man butu buves kaip dar vienas idomus masazas, kuri mokeciau daryt. Labai gaila, kad taip isejo, nes susiderinus buvau savo laika visai neblogai. Ka padarysi.

Siandien jogoj pirma karta buvau. Tai kaip pasitampem, tai nzn

Tas relaksacinis veido masazas man butu buves kaip dar vienas idomus masazas, kuri mokeciau daryt. Labai gaila, kad taip isejo, nes susiderinus buvau savo laika visai neblogai. Ka padarysi.
QUOTE(susidomejus @ 2009 08 31, 23:12)
Mano modeliu? O ko noretum, kad padaryciau?
Bet ka , kas gerai arba malonu

Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 01, 15:56)

Matyt dar ne laikas..
Papildyta:
QUOTE(benux @ 2009 09 01, 18:09)
o mano mašina vis gesti pradėjo, kaip tyčia...nusispjaut jai į krizę, kad iš vieno darbo turėjau išeit 

Galiu pasakyti viena stebuklinga recepta, kaip mano bendradarbis pripraso savo masina dirbti. Sako, mano senukas golfas buvo pradejes kazko gesti, kazko ciaudeti, tai , sako, as pasukau i pirma zvirkely ir sakau, va, dabar tai palauk, pasigailesi tu man, kad taip darai ir , sako, pavariau pirmu begiu iki 120, tai baigesi visos problemos ir visokios kitos nesamones

Papildyta:
Ka tik su kaimyne parejome is miesto, pacios atsisedome lauko kavinej atsvesti rugsejo 1, o vaikus paleidom i pieva palakstyti (cia mambo picoj po baltuoju tiltu) tai grizom visi tokie nusikale, eisim liulia.. Seniai jau kur buvau isejusi, kad spjauti i viska ir leisti laika savo malonumui

Prasyk laisvo grafiko naura, jeigu dieniniam studini.
QUOTE(naura14 @ 2009 09 01, 21:08)
Atvažiuok- erotinį masažą padarysiu

QUOTE(susidomejus @ 2009 09 01, 22:31)
Prasyk laisvo grafiko naura, jeigu dieniniam studini.
Pas ka reikia prasyti?
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 01, 23:13)
Moki???
Naura14, nemokėtum, jei labai norėtum?