Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 4

QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 02, 10:52)
Naura14, nemokėtum, jei labai norėtum? biggrin.gif

lotuliukas.gif Savo vyrui, tai ore padaryciau, bet kas liecia svetima klientura ir dar moteriska, tai galiu ir suklupti pusiaukeles nedaejusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 09 02, 10:00)
lotuliukas.gif  Savo vyrui, tai ore padaryciau, bet kas liecia svetima klientura ir dar moteriska, tai galiu ir suklupti pusiaukeles nedaejusi  biggrin.gif

Nagi svarbiausia įsijausti į klientę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 02, 11:57)
Nagi svarbiausia įsijausti į klientę  lotuliukas.gif

Taip taip, zinoma biggrin.gif
Atsakyti
Na, nieko sau mergaitės biggrin.gif
Man ir šiandien pirma diena, kai į paskaitas keliausiu, ui, nejauku, bet toks malonus jauduliukas. Į darbą ryte vyras vežė, nes ratai mano servise palikti doh.gif Laukė, kol apsidirbsiu ir namolio. Priviriau rugštynių sriubos, tai vaikis valgo, net gražu žiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2009 09 02, 12:19)
Na, nieko sau mergaitės  biggrin.gif
Man ir šiandien pirma diena, kai į paskaitas keliausiu, ui, nejauku, bet toks malonus jauduliukas. Į darbą ryte vyras vežė, nes ratai mano servise palikti doh.gif Laukė, kol apsidirbsiu ir namolio. Priviriau rugštynių sriubos, tai vaikis valgo, net gražu žiūrėt biggrin.gif

Tai tu jau po paskaitu? Kaip sekesi? O as sedziu dabar darbe ir nervinuosi, kad jau pirma diena nebuvau paskaitose, o dar tokios rimtos siandien. Ka jus veikete? Gal dar siandien nieko per daug rimto? Ar jau galejo laboratorinius daryti?
Atsakyti
man paskaita nuo 15 val tik bus, tad dar tik ruošiuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2009 09 02, 12:54)
man paskaita nuo 15 val tik bus, tad dar tik ruošiuosi ax.gif

Tik viena?? Butinai grizusi papasakok, nes as sedziu cia svylancia uodega blush2.gif
Atsakyti
O aš ką tik padariau vištienos kepsnius, sau pasišildžiau vakarykštį troškinį ir skaniai pavalgiau, dabar reikėtų padaryti gimnastiką su dulkių siurbliu...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 02, 13:39)
O aš ką tik padariau vištienos kepsnius, sau pasišildžiau vakarykštį troškinį ir skaniai pavalgiau, dabar reikėtų padaryti gimnastiką su dulkių siurbliu...

O as siandien dar tik viena karta valgiau- pradejau per pusrycius irvalgau iki dabar.. Tikiuosi greitai pereiti prie antro valgymo, nes uzsikaiciau bulvyciu su silkute desertui biggrin.gif
Atsakyti
Kepsniai skanūs išėjo.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 02, 14:09)
Kepsniai skanūs išėjo.

Troskinio neuzteko? Dar ir per kepsnius prasisukai?
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 09 02, 13:12)
Troskinio neuzteko? Dar ir per kepsnius prasisukai?

Kepsnius savo mokinukams iškepiau, jie valgo. O aš tik paragavau.
Atsakyti