Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 4

QUOTE(benux @ 2009 08 20, 17:28)
jau pasirinkau, nors labai sunku buvo, nes rinkausi iš 4 vietų...studijuosiu visuomenės sveikatos vadybą ax.gif

saunuole 4u.gif O man kai pasake, kad magistranturai turesiu pastudijuoti 2 metus islyginamuosiu kursus , tai is karto noras praejo smile.gif
Va, kaifuoju pas mama sededama, siandien leksim 3 paroms su palapinemis prie ezero, tai sakau, kaip as cia be jusu isvaziuosiu, gi turiu paskutines naujienas suzinoti lotuliukas.gif Masazinu cia pilnu etatu, bobikes tokios patenkintos, sako, eik tu, tai ka cia kalbeti apie musu poliklininka, sako, ale kaip tavo visi kremukai ir aliejukai kvepia lotuliukas.gif O del muzikos, tai visos is vis uzsikaifav (nezino, kad ji mums jau taip ikyrejus) lotuliukas.gif Vienai sakau, pagulekit pora minuciu ir galit keltis. ateinu, dar guli. Sakau, galit keltis, sako, ai, ne, pagulesiu dar, nenoriu, kad malonumas baigtusi lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai saunu. Man baigiamasis egzaminas ketvirtadieni, savaitgali zubrinsiu smile.gif Oi, oi.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 08 21, 15:18)
Tai saunu. Man baigiamasis egzaminas ketvirtadieni, savaitgali zubrinsiu smile.gif Oi, oi.

Ir bus kaip praeita karta, bijosi bijosi, o tik te ir 9 arba 10 gausi biggrin.gif
Atsakyti
Naura, bet tikriausiai tavo masažų kainukės ten ne vilnietiškos? biggrin.gif
Atsakyti
Na, jeigu bobulytes vaiksto, tai tikriausia wink.gif Kaip noriu masazoooo
Savaitgali Kaune svente, eisim, dar gal kur santakoj ant zoles sededami sumustini suvalgysim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 21 rugpjūčio 2009 - 14:32
QUOTE(vaižgantė @ 2009 08 21, 15:28)
Naura, bet tikriausiai tavo masažų kainukės ten ne vilnietiškos? biggrin.gif

Pusiau biggrin.gif Bet ka darysi, su savais visai kitokia kalba, o vat su svetimais kalbu kaip su vilnieciais mirksiukas.gif
Atsakyti
Marijampolėje, mačiau, viso kūno masažas 50-60 Lt.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 08 21, 15:30)
Na, jeigu bobulytes vaiksto, tai tikriausia wink.gif Kaip noriu masazoooo
Savaitgali Kaune svente, eisim, dar gal kur santakoj ant zoles sededami sumustini suvalgysim smile.gif

Niu, ten ne visai bobulytes, mano mamos metu,tik taip graziai pavadinau ax.gif vienos dukra atidarineja savo kabinetuka, tirs ligas folio metodu, tai prase, kad as pas ja padirbeciau thumbup.gif O su tavim gi susitarem, kai susiruosi i Vilniu,sakiau gi uzlek ir ismasazinsim mes tave mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 08 21, 16:08)
Marijampolėje, mačiau, viso kūno masažas 50-60 Lt.

Tai as panasiai ir darau ax.gif
Atsakyti
Masažavau ką tik stambų vyrą. Neliko jis pilnai patenkintas, nes atvažiavo tikėdamasis gauti kitokį masažą. Tokius lengva pažinti...Fui...
Atsakyti
tikrai bjauru blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 08 21, 17:55)
Masažavau ką tik stambų vyrą. Neliko jis pilnai patenkintas, nes atvažiavo tikėdamasis gauti kitokį masažą. Tokius lengva pažinti...Fui...

O pas mane buvo, kuris tikejosi superstipraus masazo.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 08 21, 19:21)
O pas mane buvo, kuris tikejosi superstipraus masazo.

Paskutiniu metu gana stipriai masažuoju...
Atsakyti