Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 4

QUOTE(lotta23 @ 2009 08 23, 23:14)
aha, o tai kada pats siaip ikarstis grybus rinkti??? rugpjucio gale?

As ne specas, bet mes su mama jau birzelio pradzioje rinkome, cia gal nuo lietaus dar labai daug priklauso
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2009 08 23, 21:59)
oho, kaip nesmagu. O kaip supratai, kad nelabai patenkintas liko? Tikiuosi nepasake, ko tikejosi. Isivaizduoju, kaip tavo pacios vyras turetu jaustis, jei/kai tu jam tai pasakei...MB tai vyru man 'neleidzia' 'procedurinti' (namie).

Rengdamasis jis paklausė, ar ir kelnaites nusimauti. ax.gif Tuoj pat pastačiau į vietą. Šitą aš moku (pedagoginis išsilavinimas ir praktika tokiais atvejais labai į naudą išeina).
Su savo vyru apie tokius dalykus nešneku, o tai dar uždraustų namie masažuoti smile.gif Tiek, kad jam esu užsiminus, jog nepažįstamus vyrus masažuosiu jam namie esant. Šįkart irgi žinojau, kad vyras bemasažuojant turi grįžti iš darbo. Taip ir buvo.
Skaičiau straipsnį delfyje, kur buvo rašoma apie kritusias prostitučių kainas. Ten buvo aiškiai parašyta, kad pagal LR įstatymus erotiniai masažai yra laikomi prostitucija ir už tai masažuotoja gali būti nubausta. Bet juk yra viešos reklamos apie tokius masažus ax.gif
Atsakyti
Jooo, sudetinga su tais erotiniais... Man tik skambindavo, neturejau ne vieno tokio. Tai parasiau, kad masazuoju tik moteris, tai ir liovesi tie skambuciai.

Gavau knyga Kosmetologijos pradmenys, tai dabar ryju laisvalaikiu. Ketvirtadieni egzaminas, nezinau, kaip pasiruosiu, nes tiesiog neturiu laiko per darba skaityti, o pinigeliu irgi labai reikia. Tikiuosi kazkaip suderint. Palinkekit sekmes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 08 24, 15:48)
Jooo, sudetinga su tais erotiniais... Man tik skambindavo, neturejau ne vieno tokio. Tai parasiau, kad masazuoju tik moteris, tai ir liovesi tie skambuciai.

Gavau knyga Kosmetologijos pradmenys, tai dabar ryju laisvalaikiu. Ketvirtadieni egzaminas, nezinau, kaip pasiruosiu, nes tiesiog neturiu laiko per darba skaityti, o pinigeliu irgi labai reikia. Tikiuosi kazkaip suderint. Palinkekit sekmes biggrin.gif

Linkim 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Zinot ka? Kursuose paskaitoj apie versla destytoja rekomendavo save reklamuotis apsimetus kazkuo arba pati susikurus kita nika. Va kaip. Tikiu, kad daugumas taip ir daro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 24 rugpjūčio 2009 - 16:26
QUOTE(susidomejus @ 2009 08 24, 16:25)
Zinot ka? Kursuose paskaitoj apie versla destytoja rekomendavo save reklamuotis apsimetus kazkuo arba pati susikurus kita nika. Va kaip. Tikiu, kad daugumas taip ir daro.

Aš ne.
Atsakyti
Pasitaiko juk viskiu keistu postu. Mane viena net buvo itarineti pradejusi, kad ir as taip darau. Sunervino. Cia pries kelis menesius. Bet kad destytoja patarinetu taip daryt, tai keista.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 24 rugpjūčio 2009 - 17:37
QUOTE(susidomejus @ 2009 08 24, 17:34)
Pasitaiko juk viskiu keistu postu. Mane viena net buvo itarineti pradejusi, kad ir as taip darau. Sunervino. Cia pries kelis menesius. Bet kad destytoja patarinetu taip daryt, tai keista.

Na, manau, kad viena mūsų kolegių taip daro. Tai jos asmeninis reikalas.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 08 24, 10:30)
Rengdamasis jis paklausė, ar ir kelnaites nusimauti.  ax.gif  Tuoj pat pastačiau į vietą. Šitą aš moku (pedagoginis išsilavinimas ir praktika tokiais atvejais labai į naudą išeina).
Su savo vyru apie tokius dalykus nešneku, o tai dar uždraustų namie masažuoti smile.gif Tiek, kad jam esu užsiminus, jog nepažįstamus vyrus masažuosiu jam namie esant. Šįkart irgi žinojau, kad vyras bemasažuojant turi grįžti iš darbo. Taip ir buvo.
Skaičiau straipsnį delfyje, kur buvo rašoma apie kritusias prostitučių kainas. Ten buvo aiškiai parašyta, kad pagal LR įstatymus erotiniai masažai yra laikomi prostitucija ir už tai masažuotoja gali būti nubausta. Bet juk yra viešos reklamos apie tokius masažus  ax.gif

Ot, slykstukas koks, gerai, kad pastatei, dar parejes vyras galejo i aki duoti smile.gif Butu masaza atsimines visam laikui. O del erotiniu, tai geras cia, apsaugo musu reputacijas drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2009 08 24, 17:25)

Tai vienas nikas ne labai ka duos , reikia bent 10 lotuliukas.gif
Papildyta:
Buvau siandien tame salone, tai pasirodo tikrai nereikes jokiu erotiniu masazu daryti.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 08 24, 18:41)
Na, manau, kad viena mūsų kolegių taip daro. Tai jos asmeninis reikalas.

Zinai KURI? Ir ka ji tuo nori pasiekt? Ir ka pasieks?

Papildyta:
QUOTE(naura14 @ 2009 08 24, 21:44)

Buvau siandien tame salone, tai pasirodo tikrai nereikes jokiu erotiniu masazu daryti..  thumbup.gif

Padirbk, gal patiks smile.gif 4u.gif SEKMES
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 08 24, 21:02)
Zinai KURI? Ir ka ji tuo nori pasiekt? Ir ka pasieks?

Žinau. Klientus taip gaudo ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 08 24, 17:25)

Sekmes atsiskaityme! 4u.gif

Na tu ir naivuole susidomejus! biggrin.gif Tokiu zinuciu cia daug ir daznai galima uztikti! Kaip kas moka taip tas soka!
Atsakyti