Atlikau grozio proceduras rytines, dar sunaus prisiprasiau siokio tokio masazo. Visai nieko. Svarbu, kad su meile. Rankos didziules, masazui gerai
Dabar eisim i svente.

QUOTE(susidomejus @ 2009 08 22, 11:31)
Atlikau grozio proceduras rytines, dar sunaus prisiprasiau siokio tokio masazo. Visai nieko. Svarbu, kad su meile. Rankos didziules, masazui gerai
Dabar eisim i svente.

Kaip fainai

Diena praejo super, paziurejom HANZA pirkliu parduotuveles, laimei kico nebuvo, tik paciu pagaminti darbeliai, grazu
, buvom nemokamoj ekskursijoj po viduramziskus universitetus, gavom po viduramziu universiteto diploma, pavalgem ant Nemuno kranto ir NIEKO NEPIRKOM. VALIOOOOO Paskui dar pas drauge uzsukom ir su leliuku laukan ejom ir nakti pesti namo parsiradom

Man ši diena irgi gera buvo. Ryte nuvažiavau į koralinio klubo renginį (sveikatos mokykla), bet taip nepatiko, kad per pirmą pertraukėlę dingau tyliai. Grįžau namo, pavedžiojau draugės šunis, tada sutvarkiau vaikų spintas (
), atidaviau dukros išaugtus rūbelius mamytei iš SM, vėl pavedžiojau šunis (šįsyk ilgiau, nes dieną buvo karštoka). Tai dabar tokia pasportavus gerai jaučiuosi

Tai irgi faina.
Mes dar rytoj vel i ta svente eisim, uzsirasem i ekskursija po viduramziu Kauna.
Mes dar rytoj vel i ta svente eisim, uzsirasem i ekskursija po viduramziu Kauna.
Sveikos gyvos, as jau Vilniuje
Grizau su vyru, nes jam siandien i darba, pamasciau, kad man kaimo jau uztenka
Prisidejau min 3 kg.. Pabijojau dar viena savaitele ten pabuti

QUOTE(naura14 @ 2009 08 23, 21:41)
Sveikos gyvos, as jau Vilniuje
Grizau su vyru, nes jam siandien i darba, pamasciau, kad man kaimo jau uztenka
Prisidejau min 3 kg.. Pabijojau dar viena savaitele ten pabuti 

Kad taip man 3 kg

Linksmai cia jus gyvenate. Eisiu rytoj i pokalbi del darbo, jei ne erotinio masazo salonas, tai visai jega butu, jei paimtu mane kokiu puse etato, nes daugiau nelabai ir noriu. Keista man, kad tik pasiklausinejusi per telefona, ka as moku, pasake, kad daugiau nieko neieskos ir lauks , kol parvaziuosiu i Vilniu..
QUOTE(naura14 @ 2009 08 23, 21:44)
Linksmai cia jus gyvenate. Eisiu rytoj i pokalbi del darbo, jei ne erotinio masazo salonas, tai visai jega butu, jei paimtu mane kokiu puse etato, nes daugiau nelabai ir noriu. Keista man, kad tik pasiklausinejusi per telefona, ka as moku, pasake, kad daugiau nieko neieskos ir lauks , kol parvaziuosiu i Vilniu..
O nepaklausė, kaip atrodai?
QUOTE(vaižgantė @ 2009 08 23, 22:43)
Keista, kad budama Suvalkijoje nepersivezi kg

QUOTE(naura14 @ 2009 08 23, 21:46)
Keista, kad budama Suvalkijoje nepersivezi kg
Matyt per daug dirbi ir per daug kaloriju isdegini 

Numesti kg aš sugebu, va priaugti- tik nėštumų metu

Sekmes, naura