Na va... Jau turiu 7 rusiu pelargonijas.
Isnesiau savo grozius i bendra koridoriu, nes sestadieni nakti -1 laipsni zada.

Tai žinoma, jos dar gali būt lauke..bet naktim jau vėsu..Temperatūra ir 7, ir 8 C..Nu tai gėlės nežus, bet ir grožio per daug nebus, jos skurs, nes yra šilumos mėgėjos..savas susirinkau jau.. stiklintam balkone, kur virš 25 C dieną būna, šviesu, gėlės tiesiog suklestėjo..Pilna naujų pumpurų, žydės dar ilgai..
Jeee, bepigu nest, kai yra kur...
, o man belieka laukt iki paskutiniuju, kad namuose kur praeit butu...

Zadu pelargonijas nestis is lauko i namus. Darysiu taip pirmus metus. Laikysiu kambary ant palangiu. Pasakykit, kaip daryti, ar laistyti normaliai, tresti, ar palikti jas ant vegetavimo rezimo kaip nors, t.y. minimaliai laistyti ir t.t. Bijau, kad nezydes jos man vasara jei ziema issizydes... Ar esu neteisi?
QUOTE(Azazella @ 2009 09 17, 16:09)
Zadu pelargonijas nestis is lauko i namus. Darysiu taip pirmus metus. Laikysiu kambary ant palangiu. Pasakykit, kaip daryti, ar laistyti normaliai, tresti, ar palikti jas ant vegetavimo rezimo kaip nors, t.y. minimaliai laistyti ir t.t. Bijau, kad nezydes jos man vasara jei ziema issizydes... Ar esu neteisi?
As ne specas, bet man atrodo, jei salygos leidzia, tai galima normaliai laistyti ir tresti. Bent jau as taip ketinu daryti su savais (irgi pirmus metus).

Turiu jau 8 pelarginiju rusis.

Labukas, gal kas parduotumet Kaune idomesniu flianciuku? Pati turiu svelniai raudona, ryskiai raudona-bordine, bei smulkiaziede violetiniai lapukai su baltu apvadu, galiu dalintis

O tai palergonijom jau gali pakenkti tokios nedideles salnos....