Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos-7 tema.

Na va... Jau turiu 7 rusiu pelargonijas. bigsmile.gif Isnesiau savo grozius i bendra koridoriu, nes sestadieni nakti -1 laipsni zada.
Atsakyti
Tai žinoma, jos dar gali būt lauke..bet naktim jau vėsu..Temperatūra ir 7, ir 8 C..Nu tai gėlės nežus, bet ir grožio per daug nebus, jos skurs, nes yra šilumos mėgėjos..savas susirinkau jau.. stiklintam balkone, kur virš 25 C dieną būna, šviesu, gėlės tiesiog suklestėjo..Pilna naujų pumpurų, žydės dar ilgai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 15 rugsėjo 2009 - 09:53
Na ir man gal tada jau reikia susinesti i nekurenama antra auksta.Ten saulute pro langa,bus joms silta ir jauku.
Atsakyti
Jeee, bepigu nest, kai yra kur... drinks_cheers.gif , o man belieka laukt iki paskutiniuju, kad namuose kur praeit butu... doh.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 09 15, 20:27)

Kokia graži ryški spalva 4u.gif
Atsakyti
Taip labai ryskios,net is toli matosi ju zydejimas.
Atsakyti
Zadu pelargonijas nestis is lauko i namus. Darysiu taip pirmus metus. Laikysiu kambary ant palangiu. Pasakykit, kaip daryti, ar laistyti normaliai, tresti, ar palikti jas ant vegetavimo rezimo kaip nors, t.y. minimaliai laistyti ir t.t. Bijau, kad nezydes jos man vasara jei ziema issizydes... Ar esu neteisi?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2009 09 17, 16:09)
Zadu pelargonijas nestis is lauko i namus. Darysiu taip pirmus metus. Laikysiu kambary ant palangiu. Pasakykit, kaip daryti, ar laistyti normaliai, tresti, ar palikti jas ant vegetavimo rezimo kaip nors, t.y. minimaliai laistyti ir t.t. Bijau, kad nezydes jos man vasara jei ziema issizydes... Ar esu neteisi?

As ne specas, bet man atrodo, jei salygos leidzia, tai galima normaliai laistyti ir tresti. Bent jau as taip ketinu daryti su savais (irgi pirmus metus). mirksiukas.gif

Turiu jau 8 pelarginiju rusis. yu.gif Gal kas nori keistis fliansais Vilniuje?
Atsakyti
Labukas, gal kas parduotumet Kaune idomesniu flianciuku? Pati turiu svelniai raudona, ryskiai raudona-bordine, bei smulkiaziede violetiniai lapukai su baltu apvadu, galiu dalintis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nenka: 17 rugsėjo 2009 - 23:16
O tai palergonijom jau gali pakenkti tokios nedideles salnos....
Atsakyti
Buvau sveciuose,pasivogiau labai grazia baltos pelargonijos atzala. biggrin.gif
Atsakyti