Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos-7 tema.

Shidochika grazus ziedeliai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaWita: 11 rugsėjo 2009 - 09:09
Noreciau paklausti... Esant kokiai nakties temperaturai reiktu pelargonijas is lauko i namus nesti?
Nes jau nakties temperatura greit krist prades. Bijau, kad nenusltu grozis... unsure.gif
Atsakyti
Iki 0 gali drasiai laikyti. Pernai pas mane iki lapkricio 1 lauke isbuvo, kol snigt pradejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 09 12, 12:11)
Iki 0 gali drasiai laikyti. Pernai pas mane iki lapkricio 1 lauke isbuvo, kol snigt pradejo lotuliukas.gif

swoon.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 09 12, 12:11)

biggrin.gif thumbup.gif jos ištvermingos tikrai, bet iki lapkričio mėn...??? bigsmile.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi apie ta pati pagalvojau,kada cia grazuoles tempti i namus.O gal dar i siltnami sunesti.
Atsakyti
Aš irgi galvoju ką čia su jomis daryti ,naktys jau kaip ir šaltokos,bet dieną dar vasara g.gif
Atsakyti
Pas mus siandien ir diena buvo niuri.
Atsakyti
Šiaip dabar susitempus į balkonus ar šiltnamius, adaptuosis ir tikrai dar ilgai žydės..O savaitgaliop jau, berods, šalnos žadamos..O jau po jų tai neliks grožių lauke..Ims raudonot ir juoduot gėlės. Taigis po poros dienų vidun kraustysimės.
Atsakyti
Norėčiau paklausti, kažin ar įmanoma pelargonijas žiemai užmigdyti. Per vasarą tiek prisiauginau, kad žiemai tikrai visos netilps ant palangių kambariuose. Vietos rasčiau tik rūsy, bet ten tamsu. O išmesti tai gaila labai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltai balta: 13 rugsėjo 2009 - 18:38
Užmigdymas tai nebent tik toks - stipriai apgenėt, mažint liejimą, ir tokius stagarus laikyt prie plius trijų, bet būtina sąlyga - šviesiai. Taip įmanoma išlaikyt per žiemą kokioj verandoj..nešildomam kambaryje ir pan. Kad taip išsilaikytų rūsyje, tai netikiu..Dar variantas - nugenėt ir nugenėtas atžalas susisodint į padėklus ar mažus vazonėlius - pavasarį bus nauji augaliukai, o per žiemą neužims daug vietos..Būtent taip savas laikysiu..Ai, dar variantas - jei gyvenate daugiabutyje, laikyti laiptinėje, negenėtas, tokias, kokios yra - žydės per žiemą..Draugams, kaimynams pasiūlyt galima..Juk tai ne sezoninė gėlė - kambaryje ji žydi ištisus metus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 13 rugsėjo 2009 - 18:57
Pas mane ziema buna kambariuose botanikos sodas. biggrin.gif
Atsakyti