Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos-7 tema.

tai pelargonijos dauginamos is sakeliu? nelabai girdetas zodis filiansas blush2.gif
man jos niekad nepatiko kai pas mociute pilnos palanges budavo ir visos raudonos biggrin.gif , bet kai paziuri kiek ivairiausiu spalvu ju yra ir veisliu isvestu, tai tikrai labai akis dziuginancios gelytes smile.gif
atrodo teks ir man pradet vagiliaut biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Taip sios gelytes dauginamos is ataugeliu auganciu aplink gelyte. ax.gif
Atsakyti
Merginos o jusu palergonijos rusy ziemoja? g.gif
Atsakyti
Mano dar dirvoje, lauke sedi blush2.gif
Atsakyti
Pas mane taip pat dar lauke, gal nakčiai įnešti vidun reikėtų g.gif
Atsakyti
Šiąnakt jau šalna iki -5C...Taigis sušals gėlės lauke...
Atsakyti
Gal pas mus dar nebus g.gif
Ziauriai lyja ir veja, visai man nesinori ten eiti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2009 09 18, 18:35)
va kaip mes graziai vis dar zydime  4u.gif

bigsmile.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif

QUOTE(lialkaa @ 2009 09 23, 17:05)
ta purpurine pas mane is visu gausiaiai zydi ir tokia vesli wub.gif o pirkau dar vasara ukininku turguje priesais maxima (ukmerges gatvej)  mirksiukas.gif

ta purpurine pas mane irgi gausiai zydejo, paliskiu ir kitiems metams, gal per ziema pavyks islaikyti ax.gif

as saviskes siandien kompaktines aptvarkiau (nulaiziau pageltusius, sudziuvusius lapus ir nuzydejusius ziedus) ir jau atnesiau i namus, tiksliau i laiptine sunesiau, la ten dziugina aki, o svyrancias dar palikau lauke, tikiuosi pas mus tu salnu nebus g.gif
Atsakyti
Parsinešiau pelargonijas namo, kompaktines aplaužiau sutvarkiau, gavosi smagūs bonsai biggrin.gif sumedėjo sukreivėjo šakelės per vasarą, lapelius išleidusios mažus ir vis dar žydi, gal gyvens ir namie. Pas močiutę gyvendavo berods g.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2009 10 03, 23:05)
Parsinešiau pelargonijas namo, kompaktines aplaužiau sutvarkiau, gavosi smagūs bonsai biggrin.gif sumedėjo sukreivėjo šakelės per vasarą, lapelius išleidusios mažus ir vis dar žydi, gal gyvens ir namie. Pas močiutę gyvendavo berods g.gif

maniskes irgi kompaktines zydi, nors ir svyrancios dar su ziedais ax.gif
visa nakti pliaupe, vejas pute, tai manau pas mus salnu nebuvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 04 spalio 2009 - 08:47
Mano irgi svyrančios tebežyti, o kaip jos per žiemą jausis kambaryje? Ar niekas jų naminėmis neverčia g.gif Man taip gražu, kaimu atsiduoda namai biggrin.gif pelargonijos, krosnelė, už lango tai brrrrr...
Va parsikraustėlės iš anapus lango esančios terasos:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2009 10 04, 10:16)
Mano irgi svyrančios tebežyti, o kaip jos per žiemą jausis kambaryje? Ar niekas jų naminėmis neverčia  g.gif Man taip gražu, kaimu atsiduoda namai biggrin.gif pelargonijos, krosnelė, už lango tai brrrrr...
Va parsikraustėlės iš anapus lango esančios terasos:
user posted image

As irgi galvoju savo pelargonijas persinesti i kambari ziemai ir laikyti kaip kambarines. Tik bijau, ar nepailsejusios per ziema jos man neskurs vasara, t.y. gausiai nezydes g.gif
Atsakyti