Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos-7 tema.

QUOTE(dar viena mama @ 2009 11 11, 21:50)
Sveikos  4u.gif

O maniskiu namie amaras neapleidzia  doh.gif  Siaip grazios, zalios visos, bet tais nieksasi tiesiog nulipe  doh.gif  Visokiais cesnaku uzpilais purkst bandziau, po dienos kitos ir vel is kazkur jie lenda  doh.gif Tycia iki salnu lauke laikiau, sakiau gal susals bjaurybes. ne velnio. Kazin ar verta jas laikyt iki pavasario. Gal mest ir pavasari pirkt naujas  g.gif  Pernai metais nieko panasaus nebuvo o siemet visa vasara su jais kovojau, bet neiveikiau  verysad.gif  Chemikalais dabar purkst nenoriu, visgi namie, nebe lauke, patys issinuodysim greiciau  doh.gif

vakar kaip ti ejau savo kvietkas laistyt, ai irgi pilna amaru ant dvieju kompaktiniu, tai sakiau actaru varysiu, nes ismesti tai man gaila, taip graziai nuauge ax.gif
Atsakyti
O su tuo actu tai kaip? Skiest kazkiek reikia ar grynu user posted image Nu labai saunu butu isgelbet, nes nu tikrai labai labai gaila mest ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dar viena mama @ 2009 11 11, 23:46)
O su tuo actu tai kaip? Skiest kazkiek reikia ar grynu user posted image Nu labai saunu butu isgelbet, nes nu tikrai labai labai gaila mest  ax.gif

actaro pakiuka 2mg skiedziu ant 5l vandens, as ir lauke viska purskiu su juo nuo amaru ir visokiu s... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 11 11, 23:51)
actaro pakiuka 2mg skiedziu ant 5l vandens, as ir lauke viska purskiu su juo nuo amaru ir visokiu s... smile.gif

Actaru doh.gif o as kazkaip actu perskaiciau blush2.gif lotuliukas.gif Su tuo tai viskas aisku 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal žinot dėl ko gali geltonuot pelargonijos lapai? blush2.gif
Atsakyti
As saviskes sunesiau i kambarius, pastaciau ant palangiu, tai zydi dabar kaip isprotejusios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2009 11 12, 09:51)
Sveikos, gal žinot dėl ko gali geltonuot pelargonijos lapai?  blush2.gif

tigi tuoj ziema, naturalu, joms juk dabar poilsis mirksiukas.gif
Atsakyti
As apskabiau geltonus lapus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 11 12, 16:33)

tai as irgi buvau apskabius, bet dabar ziuriu vel ju pilna, reiks vel reida daryt g.gif
Atsakyti
Lapų geltonavimas dažniausiai reiškia adaptaciją..kaip peržiemojusiais išnešite vėl lauk, taip pat gels..gėlė prisitaiko prie temperatūros, patalpos drėgmės ir pan. Žodžiu, laikina problema..

Kartais ima gelsti ir mest lapus, kai trūksta šviesos..Taip sakant, savaime migdosi..

Gali gelsti ir dėl perliejimo..Pažiūrėkit, ar nėr puvinio pradžios..Ši gėlė lengvai perneša sausrą..ir ją mėgsta ; o jei vėsu, užteks l. retai liet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 12 lapkričio 2009 - 17:03
QUOTE(AveM @ 2009 11 12, 15:33)

aš irgi drinks_cheers.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikos norejau palausti kas negerai mano gelytei, augo lauke visa vasara parsinesiau namo tai numete visus lapus ir stiebai tik liko dabar naujus lapelius leidzia, bet nuo ko jai taip nutiko? gal namuose per karsta jai? ar jas reikia geneti? g.gif
Atsakyti