Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos-7 tema.

na ko jus norit is tu geliu ziema g.gif
Atsakyti
Dienos metas, šveisusis paros laikotarpis labai trumpas, todėl gėlės gauna pakankamai šilumos, bet nepakankamai šviesos, juolab, kad dauguma dienų net apsiniaukusios būna. tad nereikia pergyventi, kad išstypusios.
Pajutusios kovo mėnesio saulę jos natūraliai ims "džiaugtis" ir pradės tankėti, vešėti bigsmile.gif
Atsakyti
Ne as norejau pasakyti,kad jos auga labai aukstos. ax.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos,turiu ir as siu gelyciu. Viena pirkau su nuolaida tokia pusiau gyva,galvoju,gal prigis,tai ir prigijo,bet beda,pasirodo jinai amarais uzsikretusi buvo ir dabar jau jie persimete ant kitos,kuom juos galima butu nutrucyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Evevita @ 2009 11 22, 18:41)
4u.gif Sveikos,turiu ir as siu gelyciu. Viena pirkau su nuolaida tokia pusiau gyva,galvoju,gal prigis,tai ir prigijo,bet beda,pasirodo jinai amarais uzsikretusi buvo ir dabar jau jie persimete ant kitos,kuom juos galima butu nutrucyti? g.gif

mano trucijimas baigesi tuo, kad atsidure graziosios pelargonijos siukslyne.... doh.gif
Atsakyti
O aš galiu tik pasidžiaugti pfiu pfiu pfiu, kaip parnešiau vidun vargo, o dabar jau atsigavinėja, thumbup.gif
Atsakyti
O man, zinokit, cesnakas padejo biggrin.gif Kazkoki marmala is cesnaku issiviriau ir ir pacias geles juo nuploviau ir zeme palaisciau ir is to marmalo likusius cesnakus i vazoniukus sumeciau. Nu kol kas tu gyviu nesimato ax.gif Pora gelyciu visus lapelius numete, bet nelabai del to suku galva, nes pas mama pavasari viena tokio grozio ataugo is visiskai nunykusio, kaip mes manem, vazono smile.gif Tai bandysiu ir as jas iki pavasario palaikyt. Jei neatsprogs, tada mesiu
Atsakyti
dar actaru galima patrucyt amarus smile.gif
Atsakyti
Aš amarus Fairy putom naikinu. Man tai veiksmingiausia priemonė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2009 11 23, 10:48)
Aš amarus Fairy putom naikinu. Man tai veiksmingiausia priemonė.  4u.gif

blink.gif rimtai,gal galima tiksliau,kiek tu putu reikia,ir kaip jas ant geliu purksti,tepti,ar dar kaip? g.gif Kaip pacios geles islieka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Evevita @ 2009 11 23, 21:49)
blink.gif rimtai,gal galima tiksliau,kiek tu putu reikia,ir kaip jas ant geliu purksti,tepti,ar dar kaip? g.gif Kaip pacios geles islieka? g.gif

Kaip indus plauti.. Paimu šlapią kempinę, užlašinu Fairy, paspaudau kempinę, kad suputotų ir pas gėlytę su amarais.. biggrin.gif Ir kaip dailininkas mylintis žiemą putomis teplioju lapus, kotą. Taip kokius 2-3 kartus. Žiūrint kokia gėlė, kartais užtenka ir 1 karto.
Jei lapai kieti (amarilis, klivija, fikusai kalatėjos) tai tiesiog nuvalau su putota kempinėle.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 24 lapkričio 2009 - 09:47
Aciu uz ideja 4u.gif Tikrai paprasciau nei visokius marmalus virt biggrin.gif
Atsakyti