Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos-7 tema.

QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2009 11 13, 01:09)
sveikos norejau palausti kas negerai mano gelytei, augo lauke visa vasara parsinesiau namo tai numete visus lapus ir stiebai tik liko dabar naujus lapelius leidzia, bet nuo ko jai taip nutiko? gal namuose per karsta jai? ar jas reikia geneti? g.gif

taigi apie tai ir snekam, adaptacija vyksta g.gif
gal sakau nepatingekit ir paskaitinekit temele g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 11 13, 11:07)
taigi apie tai ir snekam, adaptacija vyksta g.gif
gal sakau nepatingekit ir paskaitinekit temele g.gif

bet tai taip staigiai? tik atsinesiau namo nuvyto ir nukrito lapai doh.gif tai jas reikia geneti ar nea? biggrin.gif
Atsakyti
Na ir taip ir ne.Vienos nugeni,kitos ne.Tai tiksliai ir nezinau.As nugenejau ir pasidariau daug gelyciu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2009 11 13, 14:21)
bet tai taip staigiai? tik atsinesiau namo nuvyto ir nukrito lapai  doh.gif  tai jas reikia geneti ar nea?  biggrin.gif

jei nenori poto turet siuksliu, tai nugenek, gali ir negeneti, nes per poilsio perioda, lapai vistiek nudziusta ax.gif
Atsakyti
bet pas jus tikriausiai grazus apvalus krumeliai o ne issisakojas medis? blush2.gif nes man net geda niekas nepasakytu kad pas mane gele auga
Atsakyti
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2009 11 14, 17:07)
bet pas jus tikriausiai grazus apvalus krumeliai o ne issisakojas medis? blush2.gif  nes man net geda niekas nepasakytu kad pas mane gele auga

na kokio tu nori krumelio ziema g.gif
pas mane irgi lapai visi nudziuvo, leidzia po biski kitus, tokius pavepusius ax.gif
Atsakyti
Grazus gali buti tik pas tuos, kas visa vasara namuose laike bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 11 14, 18:34)
na kokio tu nori krumelio ziema g.gif
pas mane irgi lapai visi nudziuvo, leidzia po  biski kitus, tokius pavepusius ax.gif

bet ir vasara buvo didelis krumas negrazus schmoll.gif gal kokiu trasu truksta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2009 11 14, 18:22)
bet ir vasara buvo didelis krumas negrazus  schmoll.gif gal kokiu trasu truksta verysad.gif

jei netresiai, tai gal ir truksta g.gif
Atsakyti
As irgi ir karpau ir tresiu ir t.t......bet mano negrazios isstype aukstos.....
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 11 14, 21:27)
As irgi ir karpau ir tresiu ir t.t......bet mano negrazios isstype aukstos.....

O gal veislė tokia g.gif
Atsakyti
Na kad veisle ju visu vienoda,bet kazka ne taip darau. ax.gif
Atsakyti