Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos-7 tema.

QUOTE(raganele @ 2009 08 30, 22:19)
dėkui už katukų įvertinimą biggrin.gif man tai ir tos kaimietiškos pelargonijos patinka.

Sodinti naujas ruošiuosi dabar, bet tik svyrančias, nes jos kažkaip jau suvargt pradeda tai pakarpysiu šakelių ir sukaišiosiu į vazonėlius. Turiu vieną gražiai žydėjusią tamsiai bordinę, raudoną ir margutę, kitiems metams tikiuosi "užsiveisti" bent po kelis vazonėlius. Kompaktinės tai eilinį sužydėjimą susiorganizavo - nerandu ūgliukų be pumpurų dar  biggrin.gif

Meginsiu ir as tuomet dabr daugintis , o ne pavasari mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvom nuvazeve su sunumi paimti is mokyklos dokumentu,na neislaike sirdis,visdelto viena violetines pelargonijos atauga pavogiau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2009 08 30, 13:15)
Mano kompaktinės su poros savaičių pertrauka žydi toliau:

Vaizdelis super! thumbup.gif Kaciukai wub.gif wub.gif po gelytemis seselio iesko...

QUOTE(AveM @ 2009 08 31, 08:52)
Buvom nuvazeve su sunumi paimti is mokyklos dokumentu,na neislaike sirdis,visdelto viena violetines pelargonijos atauga pavogiau. biggrin.gif

Patapsi ir tu recidyviste lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu jo koki pavyzdi motina rodo vaikams,bet labai norejau tos violetines. biggrin.gif
Atsakyti
oho, kiek visokiu groziu wub.gif
einu saviskes fotkint blush2.gif
Atsakyti
As irgi pirmais metais visur eidavau ir vogdavau doh.gif Seimyna jau su manim bijodavo eiti, nes as kaip manijake visur vogiau, kr kokios idomesnes. Buvau gal 20 rusiu ivairiu prisirinkusi, tik kad per ziema jos man visos numire doh.gif Tai daugiau ir neuzsiimineju situo reikalu schmoll.gif Turiu savo ir uztenka bigsmile.gif
Atsakyti
Tai kaip tik vogtos turejo gerai augti. ax.gif
Atsakyti
as irgi megeja kur nors nusiskinti blush2.gif
taip ir nieko nepafotkinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 31, 07:52)

Ajajai, kaip negražu lotuliukas.gif
Sako, vogtos geriau auga thumbup.gif
QUOTE(laurindre @ 2009 08 31, 20:15)
As irgi pirmais metais visur eidavau ir vogdavau doh.gif

Tikra maniakė biggrin.gif
Atsakyti
As labai megstu augaleliu atzalas gnaibyti ,juk augalui nieko blogo,o vogtas geriau prigyja.
Atsakyti
Sutinku thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės turiu nemažai pelargonijų,bet labiausiai išlaikyti šią
user posted image
sodinau kartu su surfinijom ir šlamučiu,kažkaip netaip žiūrisi ,kaip viena g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 02 rugsėjo 2009 - 06:56