Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos-7 tema.

Sveikos, ir aš jau pradėjau rinkti ir dauginti iš plencu... turiu 6 mažus vazonelius pora kompakriniu ir keturias svyrancias, drauge siule savo labiau svyranciu pelargoniju plencu tai kitai vasarai tikrai turėsiu gražių pelargonijų clap.gif
Atsakyti
QUOTE(rainie2636 @ 2009 09 06, 12:31)
Sveikos, ir aš jau pradėjau rinkti ir dauginti iš plencu... turiu 6 mažus vazonelius pora kompakriniu ir keturias svyrancias, drauge siule savo labiau svyranciu pelargoniju plencu tai kitai vasarai tikrai turėsiu gražių pelargonijų clap.gif

o kaip merginos plencuojat ar plenciuka i zeme tiesiai sakniukus ar i vazoneli su vandeniu merkiat?
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2009 09 06, 15:19)
o kaip merginos plencuojat ar plenciuka i zeme tiesiai sakniukus  ar i vazoneli su vandeniu merkiat?

I zeme.
Atsakyti
nA vakar ir as pasiplencavau truputi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 09 06, 08:42)
Na merginos ,ar jau plencuojat pelargonijas,manau kad jau laikas? schmoll.gif

Vakar pora vazoniku prisiplencavau, kisau tiesiai i zeme. Bijau baisiai, kad tik prigytu, nes pries pora savaiciu kai pasiplencavau, tai visos nudvese verysad.gif ...ir laikas geras rodos...o ko joms nepatiko... g.gif

QUOTE(Violeta* @ 2009 09 06, 10:32)
......teko laimė Kanadoj pabūt menesiuką, tai netgi iš ten parsivežiau prisiskabius ir pelargonijų, ir pilnavidurių begonijų, ir dar tokį vieną, kur net pavadinimo nežinau - visai nematytos nei spalvos, bei formos..Susipakavau lagamine, dregna vata apsikaišius plastinėj dežutėj, kuo puikiausiai ištvėrė kelionę..

Oi kaip lauksim graziu vaizdu kitamet... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2009 09 07, 11:49)
Vakar pora vazoniku prisiplencavau, kisau tiesiai i zeme. Bijau baisiai, kad tik prigytu, nes pries pora savaiciu kai pasiplencavau, tai visos nudvese verysad.gif ...ir laikas geras rodos...o ko joms nepatiko... g.gif
Oi kaip lauksim graziu vaizdu kitamet... wub.gif

reikia nuolatinės drėgmės ir šilumos, kad leistų šakneles, bet nepūtų g.gif
vasarą man sekėsi dauginti pelargonijas žemėje, bet dabar sukišau į vandenį. O šaknis bent 2-3 savaites leidžia doh.gif lėtai, bet tokios jau jos yra rolleyes.gif
Atsakyti
na va maniskes ax.gif

user posted image

user posted image

dar nenufotkinau savo kompaktiniu, vis neprisiruosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2009 09 06, 14:19)
o kaip merginos plencuojat ar plenciuka i zeme tiesiai sakniukus  ar i vazoneli su vandeniu merkiat?

ax.gif aš tai tiesei i žemę ir gausiau laistau kol isišaknija...
Atsakyti
Oi rena koks grozis tu ryskiai raudonu kaip noreciau tokiu wub.gif
Atsakyti
rena, kokios gražuolės gėlytės wub.gif wub.gif
Atsakyti
As vis dar ieskau norinciu Vilniuje (Pasilaiciai-Justiniskes) apsikeisti pelargoniju fliansais. Labai noriu nauju spalvu ir rusiu. rolleyes.gif

Pas mane 4 rusiu pelargonijos: sviesiai raudonos ir ruzevos pilnavidures; raudonos ir baltos (su truputi rausvu) nepilnavidures. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2009 09 07, 18:17)
As vis dar ieskau norinciu Vilniuje (Pasilaiciai-Justiniskes) apsikeisti pelargoniju fliansais. Labai noriu nauju spalvu ir rusiu.  rolleyes.gif

Pas mane 4 rusiu pelargonijos: sviesiai raudonos ir ruzevos pilnavidures; raudonos ir baltos (su truputi rausvu) nepilnavidures.  bigsmile.gif

ECH gaila kad as Moletu rajone gyvenu unsure.gif
Atsakyti