Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos-7 tema.

Satanele , atrodo labai graži spalvytė wub.gif gal ir pasimetusi ji čia tarp surfinijų g.gif nors su šlamučiu žiūrisi gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaP: 02 rugsėjo 2009 - 09:40
As butent tokia spalva pavogiau,tik nezinau ar jinai isgyvens. ax.gif
Atsakyti
Išyvens, kur ji dėsis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 09 02, 23:06)
As butent tokia spalva pavogiau,tik nezinau ar jinai isgyvens. ax.gif

Tokios ir greičiau išgyvena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 09 02, 07:55)
Sveikutės turiu nemažai pelargonijų,bet labiausiai išlaikyti šią
user posted image
sodinau kartu su surfinijom ir šlamučiu,kažkaip netaip žiūrisi ,kaip viena g.gif

Nu labai grazi...labai... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 23, 20:48)
O as mamai nupirkau du tuscius vazoneliu ir paprasiau,kad man priplencuotu i vazonelius ivairiu spalvu.Kai zydes bus grazu ,kai vienam vazone zydes kelios spalvos.

sveikos geliu myletojos,jungiuos ir as prie jusu.noriu paklaust o skirtingu spalvu pelargonijos nesusipjauna vienam vazone.nes kazkada mociute augino balta ir ryskiai raudona.tai ta baltoji gal po pusmecio pasidare ruzava
Atsakyti
Cia tik baltoms budinga taip issigimti, net rozes baltos daznai issigimsta.
Pas mane po kelias rusis vienam lovy gyvena ir dar niekas neissigime schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 09 03, 12:49)
Cia tik baltoms budinga taip issigimti, net rozes baltos daznai issigimsta.
Pas mane po kelias rusis vienam lovy gyvena ir dar niekas neissigime schmoll.gif

o kaip ziemoja jusu pelargonijos.as auginu kambary ant palanges tai su tom viskas aisku.o tos kur vasara lauke lovy auga kaip tos ziemoja.teko girdet kad nupjauna ir padeda i tamsia vieta.
Atsakyti
QUOTE(JolitaS. @ 2009 09 03, 13:27)
o kaip ziemoja jusu pelargonijos.as auginu kambary ant palanges tai su tom viskas aisku.o tos kur vasara lauke lovy auga kaip tos ziemoja.teko girdet kad nupjauna ir padeda i tamsia vieta.

Girdejai gerai, tik tai joms visai nepatinka schmoll.gif Mes is neturejimo, kur deti jas taip laikome. Idealiausias ziemojimas - sviesi, vesi patalpa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 09 03, 16:00)
Girdejai gerai, tik tai joms visai nepatinka schmoll.gif Mes is neturejimo, kur deti jas taip laikome. Idealiausias ziemojimas - sviesi, vesi patalpa thumbup.gif

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(AveM @ 2009 08 15, 23:30)

koooks grozis!!!
Papildyta:
[quote=l.jelena,2009 08 22, 12:27]
Mano nuomone arba perlaistot arba per mazai laistot. Geltonus lapus ismeskite.
O i kokia zeme sodinot? Kiek kartu laistot?
Papildyta:
As tik siemet pradejau nuo liepos sias fainas gelytes auginti. Tai tik dabar pradejo zydet. bigsmile.gif
Gal kas noretu fliancais apsikeisti? Noreciau daugiau spalvu turet. Dabar turiu tik sviesiai ir tamsiai raudona ir l.sviesiai rausva (beveik balta).
Labai noreciau baltu, geltonu ir kokiu margu. Is principo tai bet kokiu, kokiu neturiu. Cia Pasilaiciuose salia Justiniskiu.
[/q blink.gif

[quote=aure111,2009 08 22, 13:01]
O ir geltonų būna? g.gif bigsmile.gif Kažkaip nemačiau niekad ax.gif
[/quote]
thumbup.gif

[quote=Aderaa,2009 08 23, 23:31]
Mano gėlytės

user posted image
[/quote]

grazu
[quote=Korliuxxx,2009 08 24, 13:57]
Sveikos,

Pasirodysiu ir aš, kokios mano pelargonijos užaugo. O lapeliai mano kaip samanaa gėlių irgi apdžiūna, nuotraukoj matosi, bet aš juos tiesiog nuskabau ir visai dėmesio nekreipdavau... o va dabar susirūpinau, tai negi ir mano gėlėms kažkas ne taip? g.gif

user posted image
[/quote]
thumbup.gif
Atsakyti
Na merginos ,ar jau plencuojat pelargonijas,manau kad jau laikas? schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, augintojos,

Kaip jūsiškes laikosi gėlytės, lauke jau vėsta, naktys šaltokos daros.. g.gif Galvoju gal verta nusikraustyt lovelius į stiklintą balkoną, kad ilgiau žydėtų?

Beje, ar tikrai svyrančios pelargonijos antraisiais metais žymiai vešlesnės būna?
Šiemet turėjau daug visokių, bet kai kurios spalvos nuvylė, ne visai tokios kokių norėjos buvo,ir vešlumas ne tas..

O dėl vagiamų plenciukų..va, teko laimė Kanadoj pabūt menesiuką, tai netgi iš ten parsivežiau prisiskabius ir pelargonijų, ir pilnavidurių begonijų, ir dar tokį vieną, kur net pavadinimo nežinau - visai nematytos nei spalvos, bei formos..Susipakavau lagamine, dregna vata apsikaišius plastinėj dežutėj, kuo puikiausiai ištvėrė kelionę..
Atsakyti