Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų augintojų aktualijos

QUOTE(aure111 @ 2009 08 24, 18:58)
(gal kas gali pasakyt ar tos dvi miniukai ar ne? O ta didžioji tai standartinė

Pagal nuotrauka tai tikrai ne mini. Pusiaumini - galbūt. Ta, kuri žydi, nutysusiu koteliu, man šiek tiek primena visai neformuotą treilerį. Įprasto dydžio sanpaulijos vadinamos standartais.
QUOTE(simLij @ 2009 08 24, 19:33)
mano vaikų darželis

Puikus vaikų darželis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 24 rugpjūčio 2009 - 19:31
Vivianet,dengiu savo mažylius,tik norėjau jums visoms parodyt ,kad geriau matytumėt.Tas vienas netyčia užsdengė ax.gif
Didesnių nebededu į šiltnamiukus,nes tiek šiltnamiukų neturiu.
pravėdint atidarau,trumpam. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 08 24, 20:30)
Pagal nuotrauka tai tikrai ne mini. Pusiaumini - galbūt. Ta, kuri žydi, nutysusiu koteliu, man šiek tiek primena visai neformuotą treilerį. Įprasto dydžio sanpaulijos vadinamos standartais.

Dėkui 4u.gif Nu kai neveislinės jos pas mane, tai ir nesuku labai sau galvos kokiai klasiai priklauso biggrin.gif
Papildyta:
Aš tai uždengiu tik jei tik vasaros pradžioj paugint susiruošiu ir kai balkone dar vėsoka ax.gif o daugiau tai nedengiu niekados schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
Sigute***, pagaliau pasirodėt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papasakokit, kaip Jūsų sanpaulytės laikosi? Ir žiedukų parodykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2009 08 24, 22:16)
Aš tai uždengiu tik jei tik vasaros pradžioj paugint susiruošiu ir kai balkone dar vėsoka  ax.gif  o daugiau tai nedengiu niekados  schmoll.gif  ax.gif

Aš tai dengiu, kol būna tuose mažyčiuose vazoniukuose. Nes kitaip labai greitai galima perdžiovinti.
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2009 08 25, 11:52)
Aš tai dengiu, kol būna tuose mažyčiuose vazoniukuose. Nes kitaip labai greitai galima perdžiovinti.

Nu nežinau, bet man jas baisiau drėgnai ir per šlapiai laikyt, negu kad perdžiūtų ax.gif Aš šiaip visas savo sanpaulijas laistau kai žemė jau būna sausa, ir nei viena dar nesudžiuvo g.gif ax.gif
Aišku reikia ko gero atsižvelgt ir į auginimo salygas ir tarkim kas kiek laiko galit palaistyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aure111: 25 rugpjūčio 2009 - 12:12
Aš tai tuose mažuose vazonėliuose kartais pražiopsau, nes daug greičiau išdžiūna, nei didesni, o be to ir vaikiukai mažesni greičiau sureaguoja į perdžiuvimą. O šiltnamiukuose laistau, kad būtų tik vos vos drėgna žemė ir laistyti reikia labai retai, bet čia kiekviena atranda savo.
Atsakyti
Siandien visa miesta isnarsiau ieskodama tu vienkartiniu plastikiniu 100ml. taureliu, skirtu stipr. alkoh. gerimams, ir isivaizduojate, neradau bigsmile.gif Iskilo klausimas, ar padaugejo isgerianciuju skaicius, ar gelininku lotuliukas.gif

aure111, rasote, kad Bertute apverte gyvenima aukstyn kojom, bet ar ne uz tas isdaigas mes jais zavimes, apie ju sposus, kurie, net is koju vercia, gali romanus rasyti thumbup.gif

Isdaiga iskrete mano viena sanpaulijos veisle Jubilee Red, poniute lapiene augina skirtingu spalvu vaikus, viena sviesiaodi, o kita tamsiaodi, manau, kad vienas is ju bus sportininkas biggrin.gif , bet vat dabar spelioju kuris sviesus ar tamsus g.gif

Siandien persodinau sanpaulija Irish Flirt, ja isigijau parodoje, starteri, ji buvo isodinta i 10 skersmens vazoneli, na man pasirode, kad i per dideli, apie tai su savininke persimetem keliais zodziais, na ji sako, kad gerai, juk suauges augalas.Na as taip ir palikau, bet per visa vasara jis man neaugo, isleido kelis ziedstiebius, ziedai nupudavo, siandien ji persodinau i mazesni 8 dcm. skersm. Isitikinau, kad sanpaulijom dideli vazonai nepatinka, zeme vazone dugne buvo supelijusi, augalas nespejo isgarinti dregme .
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2009 08 25, 15:05)
Aš tai tuose mažuose vazonėliuose kartais pražiopsau, nes daug greičiau išdžiūna, nei didesni, o be to ir vaikiukai mažesni greičiau sureaguoja į perdžiuvimą.  O šiltnamiukuose laistau, kad būtų tik vos vos drėgna žemė ir laistyti reikia labai retai, bet čia kiekviena atranda savo.
O as turiu didele problema su perlaistymu, kaip man nekantru laukti, kol vaikiuku vazoneliai pradzius, man nagai niezti laistyti biggrin.gif Kai isigijau vaikucius, kuriu zemes sudetyje buvo kiminu, o jie palaiko dregme, tai as tuos kiminus istraukiau atsargiai pincetu blush2.gif Siltnamukus nudengiu, siek tiek palaikau atvirus, kad greiciau apdziutu blush2.gif Man patinka laistyti biggrin.gif Darau zemes misinius, kurie greiciau dziutu.
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2009 08 25, 14:05)
bet čia kiekviena atranda savo.

Va būtent, kaip ir kiekvienam užsiėmime ar darbe, visko taip pat daryt neįmanoma mirksiukas.gif smile.gif

QUOTE(Vivianet @ 2009 08 25, 17:23)
Siandien visa miesta isnarsiau ieskodama tu vienkartiniu plastikiniu 100ml. taureliu, skirtu stipr. alkoh. gerimams, ir isivaizduojate, neradau bigsmile.gif Iskilo klausimas, ar padaugejo isgerianciuju skaicius, ar gelininku lotuliukas.gif

aure111, rasote, kad Bertute apverte gyvenima aukstyn kojom, bet ar ne uz tas isdaigas mes jais zavimes, apie ju sposus, kurie, net is koju vercia, gali romanus rasyti thumbup.gif

Tai turbūt reikia žinot kur tų taurelių būna doh.gif
Aš ir pastebėjau kad sanpaulijos, o ir kitos kambarinės gėlės mėgsta nedidelius vazoniukus.
Aš ir mėgstu laistyt ir šiaip tvarkyt gėlytes. Tai kol sanpaulijos buvo toj daigykloj susodinots laistydavau net su švirkštu biggrin.gif

Apie savo išdykelę galėčiau jau kokius du romanus parašyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif jei ji būtų mano pirmas šuo gyvenime, tai turbūt jau neturėčiau jos doh.gif bet kai žinau ko iš šuns galima sulaukt, tai gyvenam iki šiol ir gyvensim kartu iki galo wub.gif
Atsakyti
Vivanet, Vilniuje taureles pirkau Akropolio Maximoj, prie visų vienkartinių indų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivianet @ 2009 08 25, 17:23)

Vivianet, įtariu, kad gėlininkų sparčiai daugėja biggrin.gif Aš 100 ml taurelių atostogaudama Kroatijoje užsipirkau, tai dabar tikrai ilgam turėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti