Sveikos! Aure111, o kokio dydžio vazonėlius Jūsų vaikučiai susodinti?
Kastone, aciu jum uz dangaus zydrynes grozi, taip pasigerejau, tokia grazi spalvyte
Aure111 aciu uz puikias foto pamokas, na jus tikra saunuole, kaip pas jus puikiai vaikuciai auga
As parodyciau irgi savo ne vaiku darzeli, o reanimacijos palatas, bet dar su foto nedraugauju, bet meginsiu
Vaizdzialis pas mane ne koks, visi ligoniai, nukenteje nuo saules nudegimu, kiti naslaiciai be mamyciu, kiti atskirti neisnesioti naujagimiai
Prisidirbau darbo kaip reikiant

Aure111 aciu uz puikias foto pamokas, na jus tikra saunuole, kaip pas jus puikiai vaikuciai auga

Aure111 truputuka as ne itema, na jusu Bertules gyvenimas tikram rojuj, labai smagiai pasijuokiau is kai kuriu nuotrauku, ypac, kur ji isitaise gulet po staliuku ant virsaus
Manieji irgi taip gyvena, na as esu pamisus del sunu papugu ir sanpauliju, pastaruoju metu susirupinusi esu sanpaulijomis

QUOTE(ausrazs @ 2009 08 24, 12:34)
Sveikos! Aure111, o kokio dydžio vazonėlius Jūsų vaikučiai susodinti?
Pamatavau

QUOTE(Vivianet @ 2009 08 24, 13:01)
As parodyciau irgi savo ne vaiku darzeli, o reanimacijos palatas, bet dar su foto nedraugauju, bet meginsiu
Vaizdzialis pas mane ne koks, visi ligoniai, nukenteje nuo saules nudegimu, kiti naslaiciai be mamyciu, kiti atskirti neisnesioti naujagimiai
Prisidirbau darbo kaip reikiant 

Tikiuosi sulauks reanimacijos nuotraukų

QUOTE(Vivianet @ 2009 08 24, 13:19)
Aure111 truputuka as ne itema, na jusu Bertules gyvenimas tikram rojuj, labai smagiai pasijuokiau is kai kuriu nuotrauku, ypac, kur ji isitaise gulet po staliuku ant virsaus
Manieji irgi taip gyvena, na as esu pamisus del sunu papugu ir sanpauliju, pastaruoju metu susirupinusi esu sanpaulijomis 

Oi padykus mergiotė pas mane gyvena

O kokius šuniukus turit?

QUOTE(aure111 @ 2009 08 24, 15:37)
Pamatavau
tai kur kampuoti vazoniukai tai 6cm skersmens (labai sunkiai radau nusipirkt
), o kur apvalūs ten 9cm skersmens

Aišku, man ir iš nuotraukos pasirodė kad didoki (pagal augaliukus), užtat ir paklausiau. į 9 cm skersmens vazonėlius aš sodinu jau suaugusias sanpaulijas.
QUOTE(ausrazs @ 2009 08 24, 15:41)
Aišku, man ir iš nuotraukos pasirodė kad didoki (pagal augaliukus), užtat ir paklausiau. į 9 cm skersmens vazonėlius aš sodinu jau suaugusias sanpaulijas.
Tai kad mažesnių jau negavau

QUOTE(aure111 @ 2009 08 24, 15:49)
Tai kad mažesnių jau negavau
ir šitų gavau tik kelis metus ieškodama
Čia jos beveik visos kiek mažesnės užauga nei tos standartinės, tai gal ir atrodo kad labai mažos gėlės susodinots į didelius vazoniukus
Vėliau galėsiu nufotkint kaip atrodo palyginti su normalia sanpaulija 

Vaikučiams labai gerai tinka 100 ml vienakartinės taureslės (jų talpa panaši kaip 5 cm skersmens vazonėlių). Tiems vaikučiams, kuriuos matau nuotraukoje stačiakampiuose vazonėliuose, tokie gerokai per dideli, labai daug žemės, kurios šaknys gali neįsisavinti.
QUOTE(ausrazs @ 2009 08 24, 15:55)
Vaikučiams labai gerai tinka 100 ml vienakartinės taureslės (jų talpa panaši kaip 5 cm skersmens vazonėlių). Tiems vaikučiams, kuriuos matau nuotraukoje stačiakampiuose vazonėliuose, tokie gerokai per dideli, labai daug žemės, kurios šaknys gali neįsisavinti.
Tokių taurelių nemačiau pirkt

Va kaip atrodo mano maximinė sanpaulija suaugus ir tas mažiausias vaikutis ir kiek didesnis

O čia mano suaugusios sanpaulijos ir tos kur žydi vaikiukas

Oho koks įspūdingas darželis

simLij puikus vaiku darzelis
Bet kiek jus daug turit ir visi sveiki
,kaip saunu
O galit pasakyti, kodel vienus dengiat, o kitus ne, manieji visi po dangciu, o kaip geriau 
Papildyta:
Taigi dabar apie sanpaulijas, matosi, kad jums puikiai sekasi jas auginti, tokios grazios skroteles
o p lastikinius mazus vazonelius,vienkartines plastikines stiklinytes ieskokit prie vienkartines taros.Klaipedoje perku sanitexe, nezinau kaip kituose miestuose.

Papildyta:
QUOTE(aure111 @ 2009 08 24, 16:37)
Pamatavau
tai kur kampuoti vazoniukai tai 6cm skersmens (labai sunkiai radau nusipirkt
), o kur apvalūs ten 9cm skersmens
Jau nebe maža bet dar prisigalvoja šposų
Aš tai jei vietos turėčiau tiek tai dar kokį gyvūną tikrai laikyčiau ir dar daugiau gėlių auginčiau
O kokius šuniukus turit?
Dabar paprastas kalytes auginu, auginau dobermane 12 metu, mire nuo vezio, is sirdies skausmo parsinesiau labai apleista valkataujancia ir skausmas atlego....bet ar mane neiskraustys is forumo, uzvedus tema apie ciuckius 

O kokius šuniukus turit?

o p lastikinius mazus vazonelius,vienkartines plastikines stiklinytes ieskokit prie vienkartines taros.Klaipedoje perku sanitexe, nezinau kaip kituose miestuose.
Oho koksi vaikų darželis
Matyt daug vietos turit
nes aš jau galvoju kur visas sustatyt parsinešus į kambarį
nes vietos nebekiek yra
Nu mes čia trumpai taip ne į temą parašysim tai manau nesupyks niekas labai
Aš tai ir vieną savo geriausią draugę praradau ir lietuvišką bokserytę
10 metų buvo bet liga pasiimę ją iš manęs
O po kelių mėnesių šita neklaužada apvertė mano gyvenimą aukštyn kojom
Nelabai yra pas mus tų parduotuvių
kaip sakiau mažų vazoniukų jau keli metai ieškau, nes ir kaktusam ir sanpaulijom reikia, bet pagaliau atradau nors tokius
Sanitexas ir pas mus šioks toks yra
reiks kada užlėkt gal rasiu stiklinyčių

QUOTE(Vivianet @ 2009 08 24, 19:56)
Dabar paprastas kalytes auginu, auginau dobermane 12 metu, mire nuo vezio, is sirdies skausmo parsinesiau labai apleista valkataujancia ir skausmas atlego....bet ar mane neiskraustys is forumo, uzvedus tema apie ciuckius
Taigi dabar apie sanpaulijas, matosi, kad jums puikiai sekasi jas auginti, tokios grazios skroteles

Nu mes čia trumpai taip ne į temą parašysim tai manau nesupyks niekas labai

Nelabai yra pas mus tų parduotuvių