Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų augintojų aktualijos

Vivanet ,as palikciau vaikius-naslaicius vietoje, nejudinciau mirksiukas.gif

Atkirineju tada, kai vaikiukai turi nemaziau dvieju poru (=4) lapuku rolleyes.gif nors karta teko popinti toki vaikiuka tik su dviem lapukais doh.gif (aklai keiciausi vaikiukais su viena panele, nepasitikslinau kiek turi jos vaikiukas lapu, na galvoju vaikiukas ir vaikiukas, tiesa ispejo, kad mazas, bet kad ant tieeek lens.gif rolleyes.gif ) Na ir viskas gerai, issikapstem tongue.gif
Atsakyti
Visaip pasitaiko su lapeliais ir su vaikučiais,bet jei viskas gerai,yra vietos ,didesnieji neskriaudžia mažylių,tai ko ten skubėt atskirinėti,tegu paauga.TUrėtų būt keturi lapeliai.
betgi visaip pasitaiko.kartais atskirinėji didelį vaikiuką ir mažylis atsiskiria.tai ką ir sodini mažylį savarankiškam gyvenimui ir dažniausiai išgyvena.
Mano 23-REKA IRTYŠ anksti liko našlaičiai lapelis sunyko,tai buvo visokių ir visai mažyčių vaikučių,ojie dar margalapiai,tai vos ne balti buvo.Aš juos visus krūvoj palikau.galvoju kaip bus taip.dar kol kas gyvena ir žalios spalvelės atsiranda. ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labai labai aciu aure111, simLij, dzukei, l@n@i uz patarimus, labai padejot supratau, turiu vilti, kad isgyvens, auginsiu naslaicius...Pasirodo as atskirineju per mazus, ne taip buvau supratus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivianet @ 2009 08 23, 12:43)
Labai labai aciu aure111, simLij, dzukei, l@n@i uz patarimus, labai padejot supratau, turiu vilti, kad isgyvens, auginsiu naslaicius...Pasirodo as atskirineju per mazus, ne taip buvau supratus blush2.gif

Geriau neskubėt mirksiukas.gif Svarbu tų mažiukų neperlaistyt ir saulėj nenukepint mirksiukas.gif jie gi viskam jautresni 2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jau man ir ebepatogu klaust blush2.gif bet idomu suzinoti toki dalyka, as pasalinau lapa, liko naslaiciai ir styro mot. lapo kotelis, ar ta kota isvis pasalinti, ar tegu buna, skaiciau, kad lapai pasalinami iki pagrindo, kad neisimestu puvinys, bet ten dar nera pagrindo g.gif
Atsakyti
Vivianet tiesiog nežinau nei ką patarti.Nebuvau susidūrus su tokia bėdele g.gif
Galvoju,jei kotelį pašalinsit iki žemytės,tai ten gali koksai puvinys įsimest .tikriausiai nepavyks jo visiškai pašalint.Kol jis styro tai bent matosi kas su juo darosi.Aš palikčiau styroti ir stebėčiau lens.gif
Jei kotelį mėgintumėt iškrapštyt su viskuo laukan susijudins ir tie vaikučiai.Aš vis delto stebėčiau kas su juo daros.
Gal yra geriau žinančių ką daryti su koteliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(simLij @ 2009 08 23, 16:57)
Vivianet tiesiog nežinau nei ką patarti.Nebuvau susidūrus su tokia bėdele g.gif
Galvoju,jei kotelį pašalinsit iki žemytės,tai ten gali koksai puvinys įsimest .tikriausiai nepavyks jo visiškai pašalint.Kol jis styro tai bent matosi kas su juo darosi.Aš palikčiau styroti ir stebėčiau lens.gif
Jei kotelį mėgintumėt iškrapštyt su viskuo laukan susijudins ir tie vaikučiai.Aš vis delto stebėčiau kas su juo daros.
Gal yra geriau žinančių ką daryti su koteliu rolleyes.gif
Aciu simLij as ir taip manau, kad ta koteli reiks stebeti :hmJei prades puti, griebsiu atskirinet vaikucius verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivianet @ 2009 08 22, 19:32)
Na man ten viena bendra saknis ir mamos ir vaiku visi bendrai viename gumule lotuliukas.gif juokas pro asaras verysad.gif

Man irgi panašiai, sunku susigaudyt...

Apsipylė žiedais mano "Rhapsody Clementine" wub.gif :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vivianet @ 2009 08 23, 18:04)
Aciu simLij as ir taip manau, kad ta koteli reiks stebeti :hmJei prades puti, griebsiu atskirinet vaikucius verysad.gif

Aš ir palikčiau kotelį, gal vaikiukai iš jo dar energijos pasiims mirksiukas.gif ax.gif

Va įkeliu savo mažų ir paaugusiu vaikų darželį biggrin.gif (tik kadangi balkone stovėjo ir kai kurie tebestoji, tai jų lapeliai kai kurie apdegę nuo saulės blush2.gif ax.gif bet kai paaugs juos išskabysiu ir gėlytės bus gražios smile.gif )

Va kaip atrodo vaikiukai kuriuos aš jau atskirsiu kurią dieną, lapas ir toks pūnantis džiūnantis, bet nepašalinu schmoll.gif jei negauna toks lapas daug drėgmės jis tiesiog sudžiūna)
user posted image

Čia kitas lapas, kurio būklė ir nekokia, bet aš dažniausiai ir dauginu iš senų nebelabai gražių lapų. Aišku būna kad kartais pats lapas sunyksta, bet tik kol būna be vaikų, o su vaikais man dar nei vienas nepražuvo ir vaikų nepražudė biggrin.gif
Vaikiukus dar gerokai paauginsiu, kad atskirt galėčiau ax.gif
user posted image

Čia dar vienas apdžiūvęs lapas o šalimais matosi mudeginti saulės lapukai vaikiukų, bet tos žaizdos neplinta, tai ir nieko nedarau, užaugs išskinsiu tuos lapus ax.gif
user posted image

Čia jau paaugę persodinti tie vaikiukai kur anksčiau foto buvau įkėlus ax.gif Kai kurie ir saulės nudeginti lapai doh.gif Apatinė gėlytė kur kairėj pusėj yra suaugus, tik buvo be šaknų tai atnaujinau ax.gif
user posted image

Ir dar vienas pulkelis smile.gif
user posted image
Atsakyti
Kaštone,kap gražu wub.gif
aure111,taip išsamiai su foto paaiškinot.Šaunu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simLij @ 2009 08 23, 20:02)
aure111,taip išsamiai su foto paaiškinot.Šaunu  thumbup.gif

Jei tik kuo padėjau, prašom mirksiukas.gif bigsmile.gif
Labai ir man įdomu pasižiūrėt į jūsų vaikų darželius bigsmile.gif biggrin.gif gal kas nuotraukų turit? bigsmile.gif
Atsakyti
Labai ir man įdomu pasižiūrėt į jūsų vaikų darželius    gal kas nuotraukų turit?

Reikia nufotografuot.Turiu nemažai vaikučių ir kūdikių prie mamų soske.gif
Tik kad visi išnešioti po visus namus ,kol susinešiosiu,pražilsiu mastau.gif
Atsakyti