Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų augintojų aktualijos

Galbūt tai pats pirmas žiedas? Kai pražysta jaunas augalas, kartais žiedai nebūna dar tokie, kaip turi būti, antru žydėjimu pasiekia savo grožį.

Aš ją gavau jau suaugusią,tai manau nepirmas jos žydėjimas.
Atsakyti
QUOTE(Vivianet @ 2009 08 16, 20:31)
As manau, kad cia ne uzauginime esme, o Korsunovos veisliu isdaigos schmoll.gif

Pas Dzūkę esančios EK-Šachinia žiedai - ir tikros spalvos, ir tikro dydžio - jie tikrai būna dideli. Sakau tai, nes žinau, kad tai nebe pirmasis augalo žydėjimas, ne sportas ir ne išdaigininkas. Apskritai, tai ne visos Koršunovos veislės yra sportuojančios, nors nemažai dalis, deja, - taip. Kurios iš jų patvarios, gali pasakyti J.Beluckienė, su kuria, kaip suprantu, dauguma bendraujate. P.Jelena Koršunovos veisles bando jau daug metų ir nusivylė ne visomis - tai matyti iš jos katalogo. o EK-Šachinia jame laikosi nebe vienerius metus.
E.Koršunovos veislių atsisakiau ne dėl neigiamos asmeninės patirties su jomis. Ir gerai žydėjo, ir gėrėjausi, bet... Jeigu pačioje pradžioje man buvo labai svarbu žiedų stambumas, pilnaviduriškumas, spalvos ryškumas, tai dabar jau nelabai. Dabar ieškau kompaktiškų skrotelių, patinka margalapės, žiedai kad būtų subtilūs ir kuo nors įdomūs - forma, spalva, raštu..
Beje, jau antri metai skaitinėju ukrainiečių Dimetris forume. Suprantu, kad tarp forumiečių EK veislės labai populiarios, jas mėgsta ir puslapio šeimininkai bei patyrę gesnerijinių augintojai Jenikejevai.Už ką, kodėl, reikėtų klausti jų.
Dėl simLij EK-Boginia Krasoty - spalva man labai panaši kokia ir turėtų būti pagal aprašymą, kodėl nepilnavidurė - svarstytinas klausimas. Įdedu teisingai žydinčios nuotrauką[attachmentid=182736]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 16 rugpjūčio 2009 - 22:18
QUOTE(simLij @ 2009 08 16, 18:17)
user posted image
manoji-BOGINIA KRASATY ,visai nepilnavidūrė g.gif

QUOTE(Vivianet @ 2009 08 16, 19:59)
Sveikutes naujoj temoj :4u:Aciu ausrasz uz toki idomu ir issamu apibudinima apie veisles thumbup.gif
Papildyta:
Na tikrai keista, pagal mano zinias ji turetu buti ne tik pilnavidure, bet ir raudona g.gif

Papildyta:
Is auksciau pateiktu nuotrauku, net nustebau, pasirodo ta EK-Sahinia nera ir tokia grazuole, daug grazesne man Alamo Frills g.gif As isivaizdavau, kad Sahinios labai stambus ziedas blink.gif

Gerai prazido, radau aprasima- Огромные (7см) махровые волнисто-кудрявые звезды,ярко-розовые с пурпурно-фиолетовыми переливами по всему цветку, покрывают изящными гроздьями розетку из темно-зеленых листьев.
ir foto
user posted image
user posted image

Atsakyti
ausrazs as taip pat noriu kazko neiprasto, kazko panasaus i sitas wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

ir dar labai noriu Lituanikos, Butienes
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 08 16, 23:09)
Pas Dzūkę esančios EK-Šachinia žiedai - ir tikros spalvos, ir tikro dydžio - jie tikrai būna dideli.

Beveik išsiskleidė ir antras žiedas - nuostabi spalva ir žiedai wub.gif , tik sunkokai iš po lapų lenda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 17 rugpjūčio 2009 - 11:10
QUOTE(alio-nka @ 2009 08 17, 00:08)
ir dar labai noriu Lituanikos, Butienes

Man irgi F. K. Butienės Lituanika labai patinka rolleyes.gif Ir dar SGL Šaltis sužavėjo wub.gif
Atsakyti
Gerai prazido, radau aprasima- Огромные (7см) махровые волнисто-кудрявые звезды,ярко-розовые с пурпурно-фиолетовыми переливами по всему цветку, покрывают изящными гроздьями розетку из темно-зеленых листьев

Taip išeina BOGINIA KRASATY gali būti ir pilnavidūrė,ir nepilnavidurė g.gif
Atsakyti
Padariau tokias isvadas, kad kataloguose nuotraukos labai skirtingos, sunku gyvu nemacius susivokti, bet EK-Sahinia ir EK-Boginia Krasoty grazuoles wub.gif
Atsakyti
O visokie imantrus ziedeliai mane kol kas nesuviliojo, matyt dar nepribrendau ar neatsidziaugiau paprastais ziedais, bet labai patinka visos egzotiskos veisles, issiaiskinau, kad egzotiskomis veisles vadinamos na visos zaliaziedes, labai garbanotos veisles, na kai ziedai nepasakysi, kad budingi sanpaulijom wub.gif O gal ir imantrus ziedai priskiriami egzotikai, sunku cia susigaudyti, sanpaulijos tuo ir zavi savo ziedu nepaprastai didele ivairove, man jos graziausios is visu kitu geliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(alio-nka @ 2009 08 17, 00:08)
ausrazs as taip pat noriu kazko neiprasto, kazko panasaus i sitas  wub.gif

Alio-nka, tikrai labai gražu - ir varpelio formos žiedai, ir girl tipo lapai, ir longifolia. Auginu porą veislių vaikučių su girl lapais, norisi, kad greičiau užaugtų.
Atsakyti
ausrazs,peržiūrėjau jūsų gėlyną.Gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Manau čia dar nevisos biggrin.gif
Atsakyti
SimLij, ačiū blush2.gif Tikrai ne visos, bet kai kurių jau nebeauginu
Atsakyti