Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų augintojų aktualijos

Sveikutes
Gal kas galit man patarti mano toy castle jau antri metai tik lapukus augina ir soninius uglius leidzia aisku tie lapukai grazus bet tai ir zieduka noretusi pamatyt
user posted image

negaliu atsigrozes sita
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2009 08 17, 17:43)
Sveikutes
Gal kas galit man patarti mano toy castle jau antri metai tik lapukus augina ir soninius uglius leidzia aisku tie lapukai grazus bet tai ir zieduka noretusi pamatyt
user posted image

negaliu atsigrozes sita
user posted image

o kokia cia veisle? isties zavinga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2009 08 17, 19:07)
o kokia cia veisle? isties zavinga thumbup.gif

Ant vazonelio matosi biggrin.gif Cia Pixie Show-Off
Atsakyti
Purkeli,gražutė,labai miela gėlytė clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2009 08 17, 21:15)
Ant vazonelio matosi  biggrin.gif Cia  Pixie Show-Off

nu vat ne visi mato biggrin.gif ,pati tokia turiu,bet dar pas mane nezydi ir dar plius 2 vaikucius turiu laisvus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 18 rugpjūčio 2009 - 09:33
Patarkite merginos ka man daryti.Pries keleta savaiciu atskyriau vienturteli Pocelui Rusalkos vaikuti, pasodinau, nustebau, kad jis beprotiskai greit auga, auga tiesiog ant akiu, isemiau ji gerai apziureti na pasidziaugti tokiu galiunu bigsmile.gif ogi ziuriu jis be centro g.gif Viduriuke matosi du mazyciai lapeliai, lyg pazastinukas, tai dabar manau, kad tas pazastinukas bus geles centras g.gif bet tas pazastinukas labai letai auga, o lapai ant akiu.Gal kuri susiduret su tokiu keistuoliu, kas bus dabar g.gif
Atsakyti
Vivianet, kažkur skaičiau tokį kaip tavo atvejį g.gif

Mane tai vieną dieną džiaugsmai lydi, kitą nusiminimai.... lapelį su šaknelėm įsodinau - supuvo, vaikelis supuvo unsure.gif , gerai, kad buvo tik šiaip bandymai daugint, ne vienetiniai paskutiniai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 18 rugpjūčio 2009 - 11:54
Na stai ir manoji grazuole. Neseniai zydejo, bet zydincia persodinau nes nebetilpo vazone, vis pleciasi i sonus biggrin.gif dabar vel zydi ir dar manau visa rudeni zydes 4u.gif
Atsakyti
Svekutes 4u.gif Turiu virs 50 vazonu geliu turiu ir sanpaulija.Bet kaip si gele vadinas nepamenu per dauguma kada pirkom turguj neisidemejau.Gal galit padet?user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dalmantinelota @ 2009 08 18, 12:58)
Svekutes 4u.gif Turiu virs 50 vazonu geliu turiu ir sanpaulija.Bet kaip si gele vadinas nepamenu per dauguma kada pirkom turguj neisidemejau.Gal galit padet?user posted image

Nesuprantu kaip ikelti nuotrauka, kazkas nepavyksta, gal galit padet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanaa: 18 rugpjūčio 2009 - 12:04
Ir dar turiu klausimuka, vaikutis isigytas pavasari is lanos, veisle Alamo Frills, kartu gauti kitu veisliu vaikuciai jau persodinti ir auga ant palangiu, na panasus i tikras sanpaulijas, skroteles nuostabios, o mano alamas stovi vietoje, nei mirsta, nei auga, lapai isblyske pagelte, bet neatrodo, kad visai beviltiskas, ka man daryti g.gif gal sakau persodinti, nors jis ne kiek nepauges, gal sakau patresti g.gif Veisles tos labai noriu wub.gif Is anksto dekoju atsakiusioms, please padekit verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalmantinelota @ 2009 08 18, 12:58)
.Bet kaip si gele vadinas nepamenu ....

Čia gloksinija g.gif , šiaip augalų atpažinimui yra atskira tema mirksiukas.gif
Atsakyti