Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų augintojų aktualijos

QUOTE(aure111 @ 2009 08 19, 21:05)
Dėkui  blush2.gif Kažkaip aš joms nelabai ir dėmesio skiriu, bet jom patika pas mane augt  wub.gif DAr turiu kelias, pik nuotraukų neturiu padrius  ax.gif
Pasakojimas labai įkvėpė mylėt ir toliau savo paprastutes  wub.gif  thumbup.gif  4u.gif

aure111 ar apie veislinukes nepagalvojat :ax:As irgi auginau beveik vien paprastutes, bet kai apsilankiau sanpaulyciu forume, stipriai uzsikreciau sanpauliges virusu, zinokite jis stipriai plinta, na gal pas jus stiprus imunitetas, na atspari tam virusui g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
dzūkė ausrazs geliciu grozis wub.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Dzuke , koks graziuolis Bob Serbin (ir nesusportavo, saunuolis) thumbup.gif

Ausrazs , MOROZNAJA VISNIA tiesog pasaka wub.gif gal ir mano vaikiukas pavazari pradziugins , laabai lauksiu ax.gif

linaule , sveikinu su tokiu zydinciu grazuoliu gausumu thumbup.gif ir nuotraukos thumb_yello.gif biggrin.gif

QUOTE(kristen @ 2009 08 19, 13:10)
Sveikos, noriu pasidziaugti  biggrin.gif mano gelytes, kur is l@nos gavau, jau 4 sanpaulijos  ziedukus turi (is 6). ir labai daug vaikuciu kai kurios augina. labai aciu l@n@i  4u.gif

Visada prasom 4u.gif biggrin.gif Leiskit ir mums pasigrozeti Jusu ziedukais, lauksim photo.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l@n@: 20 rugpjūčio 2009 - 08:37
Dieve kiek grozio , viena uz kita grazesnes. Pastaruoju metu ateinu ci aseile pavarvint tiek graziu ziedeliu. O ROBS COTTON BALL isvis fantastika.
Atsakyti
linaule, sparčiai daugėja žydinčių gražuolių jūsų namuose. wub.gif O atrodo tik šiemet susidomėjot sanpaulijomis g.gif
Ir nuotraukų kokybė tikrai žymiai pasitaisė thumbup.gif

Man iš dabar parodytų pati gražiausia Rococo Viol wub.gif
Atsakyti
linaule, na ir žiedelių užderėjo thumbup.gif wub.gif

Aš jau šiemet turbūt naujų nesulauksiu, paskutinis Mermaid, kiti dar vaikiukai, nors Silent Prayer turi pumpuriuką, bet, kaip sako, reika išgnybtuser posted image

Atsakyti
Pradedu jau baimintis, na kaip as su jais susitvarkysiu

Vivianet,baiminuosi ir aš.Ypač po kėkvieno atskirimo nuo lapelių.vis daugėja,ir daugėja doh.gif
Bet atsisakyti tai nei vieno nenorėčiau,delto ir neramu,bijau pražudyt
bijau.gif
linaule,kaip visada pribloškia žiedų gausa clap_1.gif
dzūke,koks gražuolisMERMAID.
Atsakyti
zydim
user posted image
user posted image
Atsakyti
egleja,tiesiog puikiai žydit thumbup.gif
kas ta pirmoji gražuolė,tiesiog seilė nutyso?
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivianet @ 2009 08 19, 20:22)
aure111 ar apie veislinukes nepagalvojat :ax:As irgi auginau beveik vien paprastutes, bet kai apsilankiau sanpaulyciu forume, stipriai uzsikreciau sanpauliges virusu, zinokite jis stipriai plinta, na gal pas jus stiprus imunitetas, na atspari tam virusui g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai kaip jūs galvojat kodėl aš tik dabar į sanpaulijų forumą įlindau doh.gif lotuliukas.gif Nes klausimą turėjau, nes nesugalvojau kaip dulkes nuvalyt doh.gif Gi vis bijau čia ir nosį įkišt kad užsinorėsiu kokios gražuolės doh.gif lotuliukas.gif Net iš maximos esu kelis lapelius nušvilpus blush2.gif lotuliukas.gif negaliu ramiai praeit schmoll.gif cool.gif Bet kadangi krizė pečius slegia, tai reik susilaikyt nuo pirkimų, o ir namuose vietos nebelabai yra doh.gif
Atsakyti
Gražuoliai visų žiedukai thumbup.gif
Vakar atskyrinėjau vaikučius nuo lapukų, tai namie toooks vaikų darželis, kad nežinau viską kur ir statyt doh.gif
Jau pradėjau apie lentynas, stelažus galvoti g.gif
Atsakyti