Įkraunama...
Įkraunama...

Akių gydimas lazeriu?!

Aš Zoloft geriu jau metai, bet man jokių pašalinių poveikių nebuvo.
Atsakyti
Frosted berry, tikra tiesa, po operacijos kaip buvo obuolys padidėjęs taip ir lieka, ir visi kiti pakitimai, esantys akyje dėl trumparegystės išlieka, bet paprasčiausiai ragena kitaip laužia spindulius ir žmogus mato ryškiai
Atsakyti
smagu kad toms kurios darėtės viskas gerai baigėsi. bet esu ir negerų dalykų girdėjus. Apie komplikacijas po gimdymo ir pan.
Na aš kol kas susilaikau.
Atsakyti
dziaugiuosi uz visas mamytes, kurioms akiu operacijos baigesi sekmingai...as irgi buvau susigundziusi akiu operacija, mano -2 abieju akiu, bet dar nesioju breketus, tai pamaniau bus man cia per daug vienu metu ir operacijos, ir breketu, + ir pinigu, ir ispudziu:)
Bet paskaicius jusu postus apie nenusisekusias operacijas, nusprendziau artimiausiu metu lekti graziu stilingu akinuku, nes lindzes irgi neiseitis, nors esu patenkinta jomis ir neturiu nusiskundimu:)
Atsakyti
Nu va, jei buciau sita tema paskaicius pries operacija, tai ir as tikriausiai nebuciau ryzusis. Siaip, dziaugiuosi, kad nieko neigiamo nebuvau girdejus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurrutte @ 2005 05 05, 22:23)
dziaugiuosi uz visas mamytes, kurioms akiu operacijos baigesi sekmingai...as irgi buvau susigundziusi akiu operacija, mano -2 abieju akiu, bet dar nesioju breketus, tai pamaniau bus man cia per daug vienu metu ir operacijos, ir breketu, + ir pinigu, ir ispudziu:)
Bet paskaicius jusu postus apie nenusisekusias operacijas, nusprendziau artimiausiu metu lekti graziu stilingu akinuku, nes lindzes irgi neiseitis, nors esu patenkinta jomis ir neturiu nusiskundimu:)

Malačius drinks_cheers.gif Aš irgi nusipirkau stiliovus akinukus ir kuo tuoliau, tuo laimingesnė esu. Ir draugas ir draugės mane myli, ir darbe vertina. Ir visi sako, kad su akiniais aš gražesnė g.gif Tikiuosi nemeluoja tongue.gif
Atsakyti
Nors ir silpnas mano regėjimas - operacijai nesiryžčiau, tiesiog labai bijau blogų pasėkmių fear.gif fear.gif fear.gif
Atsakyti
QUOTE(KrissTina @ 2005 05 06, 09:14)
Nors ir silpnas mano regėjimas - operacijai nesiryžčiau, tiesiog labai bijau blogų pasėkmių  fear.gif  fear.gif  fear.gif

tai mano irgi silpnas - 8 ax.gif
bet as nesijaudinu o myliu savo akytes
Atsakyti
Pasižiurėkite laida"Ekstremalūs pokyčiai",ten daro operaciją beveik kiekvienam be jokių diskusijų masiškai.Jeigu būtų tiek komplikacijų,kaip čia kai kurios nušviečia,nieks nesidarytų......Aš tai labai laiminga jau 3,5 metų thumbup.gif ir man keista girdėti kai kuriuos postringavimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laura333 @ 2005 05 06, 11:32)
Pasižiurėkite laida"Ekstremalūs pokyčiai",ten daro operaciją beveik kiekvienam be jokių diskusijų masiškai.Jeigu būtų tiek komplikacijų,kaip čia kai kurios nušviečia,nieks nesidarytų......Aš tai labai laiminga jau 3,5 metų thumbup.gif  ir man keista girdėti kai kuriuos postringavimus ax.gif

Labai fainai kad tau viskas gerai pasiseke thumbup.gif as va ziuredama extremalius pokycius irgi pasvajoju apie ta operacija,bet kazkaip dar baugu man,nes esu girdejusi ir neigiamu atsiliepiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ViChy @ 2005 05 06, 12:38)
Labai fainai kad tau viskas gerai pasiseke  thumbup.gif as va ziuredama extremalius pokycius irgi pasvajoju apie ta operacija,bet kazkaip dar baugu man,nes esu girdejusi ir neigiamu atsiliepiu  g.gif

Tai dar ta laida 10 metų nevyksta smile.gif , tai ir ilgalaikių pokyčių nieks nežino ax.gif .
O daro tada, kai žmogus sutinka, pasirašo, kad neturės pretenzijų.
Atsakyti
O aš girdėjau tokį dalyką, kad šią operaciją apsimoka darytis tik jauniems - iki 25 metų, vėliau labai greitai vėl atsistato trumparegystė... Pasakojo mergina, pati susitvarkiusi akis, kad taip jai sakė gydytojas.
Atsakyti