Frosted berry, tikra tiesa, po operacijos kaip buvo obuolys padidėjęs taip ir lieka, ir visi kiti pakitimai, esantys akyje dėl trumparegystės išlieka, bet paprasčiausiai ragena kitaip laužia spindulius ir žmogus mato ryškiai
smagu kad toms kurios darėtės viskas gerai baigėsi. bet esu ir negerų dalykų girdėjus. Apie komplikacijas po gimdymo ir pan.
Na aš kol kas susilaikau.
Na aš kol kas susilaikau.
dziaugiuosi uz visas mamytes, kurioms akiu operacijos baigesi sekmingai...as irgi buvau susigundziusi akiu operacija, mano -2 abieju akiu, bet dar nesioju breketus, tai pamaniau bus man cia per daug vienu metu ir operacijos, ir breketu, + ir pinigu, ir ispudziu:)
Bet paskaicius jusu postus apie nenusisekusias operacijas, nusprendziau artimiausiu metu lekti graziu stilingu akinuku, nes lindzes irgi neiseitis, nors esu patenkinta jomis ir neturiu nusiskundimu:)
Bet paskaicius jusu postus apie nenusisekusias operacijas, nusprendziau artimiausiu metu lekti graziu stilingu akinuku, nes lindzes irgi neiseitis, nors esu patenkinta jomis ir neturiu nusiskundimu:)
Nu va, jei buciau sita tema paskaicius pries operacija, tai ir as tikriausiai nebuciau ryzusis. Siaip, dziaugiuosi, kad nieko neigiamo nebuvau girdejus

QUOTE(laurrutte @ 2005 05 05, 22:23)
dziaugiuosi uz visas mamytes, kurioms akiu operacijos baigesi sekmingai...as irgi buvau susigundziusi akiu operacija, mano -2 abieju akiu, bet dar nesioju breketus, tai pamaniau bus man cia per daug vienu metu ir operacijos, ir breketu, + ir pinigu, ir ispudziu:)
Malačius

Nors ir silpnas mano regėjimas - operacijai nesiryžčiau, tiesiog labai bijau blogų pasėkmių

QUOTE(KrissTina @ 2005 05 06, 09:14)
Nors ir silpnas mano regėjimas - operacijai nesiryžčiau, tiesiog labai bijau blogų pasėkmių

tai mano irgi silpnas - 8

bet as nesijaudinu o myliu savo akytes
Pasižiurėkite laida"Ekstremalūs pokyčiai",ten daro operaciją beveik kiekvienam be jokių diskusijų masiškai.Jeigu būtų tiek komplikacijų,kaip čia kai kurios nušviečia,nieks nesidarytų......Aš tai labai laiminga jau 3,5 metų
ir man keista girdėti kai kuriuos postringavimus

QUOTE(laura333 @ 2005 05 06, 11:32)
Pasižiurėkite laida"Ekstremalūs pokyčiai",ten daro operaciją beveik kiekvienam be jokių diskusijų masiškai.Jeigu būtų tiek komplikacijų,kaip čia kai kurios nušviečia,nieks nesidarytų......Aš tai labai laiminga jau 3,5 metų
ir man keista girdėti kai kuriuos postringavimus 

Labai fainai kad tau viskas gerai pasiseke

QUOTE(ViChy @ 2005 05 06, 12:38)
Labai fainai kad tau viskas gerai pasiseke
as va ziuredama extremalius pokycius irgi pasvajoju apie ta operacija,bet kazkaip dar baugu man,nes esu girdejusi ir neigiamu atsiliepiu 

Tai dar ta laida 10 metų nevyksta

O daro tada, kai žmogus sutinka, pasirašo, kad neturės pretenzijų.
O aš girdėjau tokį dalyką, kad šią operaciją apsimoka darytis tik jauniems - iki 25 metų, vėliau labai greitai vėl atsistato trumparegystė... Pasakojo mergina, pati susitvarkiusi akis, kad taip jai sakė gydytojas.