O idomu ar esant -1.25 vienos akies ir -1.5 kitos akies trumparegystei darytu tokia operacija?Kazkur girdejau kad daro tik nuo -3...

QUOTE(ViChy @ 2005 05 06, 14:32)
O idomu ar esant -1.25 vienos akies ir -1.5 kitos akies trumparegystei darytu tokia operacija?Kazkur girdejau kad daro tik nuo -3... 

Manau daro. Mano buvo siek tiek maziau nei -3

As esu pasidariusi desines akies operacija lazeriu (operavo Gutauskas), viskas labai sauniai pavyko, gerai gijo, viskas gerai, bet va nuo antros tete atkalbinejo, nors Gutauskas sake darykis abi iskart. Teveliui atrode, kad cia vistiek bus kokiu nors nesamoniu ir niekaip neleido, sako jeigu ka, tai nors antra liks. Tai ta operacija buvo 2002 vasaros pabaigoj, o dabar svajoju grizti i Lietuva rugseji ir issioperuoti antraja aki, tikiuosi, kad su sita irgi bus viskas gerai, nes cia prisiskaiciau visokiu nusiskundinu ir siaip neigiamu nuomoniu, tai kazkaip nedrasu pasidare...
beje, kadangi mano desine mato gerai, o kaire nelabai, tai ta kaire pradejo silpti dar greiciau, nes ko gero visada "naudoju" tik ta aki, kuri gerai mato, o ta silpo palaipsniui,del to ir skubu pasidaryti antraja.

Pas mane buvo -4 ir -4.5, atrodo taip, jei netycia per atminties trumpuma neapsimelavau
Siandien lekiau pas daktara del akiu, nes jau antras menuo kai uzdegimas nesibaigia. Tai daktarai cia,Londone, isvis patyliu, baisu net pasakot, as ten ju atsiprasant vos nepasiunciau is piktumo... Tai labai issigandau, nes ta mano neoperuota akyte pasirodo labai stipriai nusilpo, labai, reikia kuo greicia ka nors daryt

Siandien lekiau pas daktara del akiu, nes jau antras menuo kai uzdegimas nesibaigia. Tai daktarai cia,Londone, isvis patyliu, baisu net pasakot, as ten ju atsiprasant vos nepasiunciau is piktumo... Tai labai issigandau, nes ta mano neoperuota akyte pasirodo labai stipriai nusilpo, labai, reikia kuo greicia ka nors daryt

eimante, jei gerai mato tik viena akis, tai tau manau butina i kita detis lesi, arba nesioti akinius su dioptrijom vienai akytei
Aha, tikrai, reikia kazkuri varianta pasirinkti, nes jei uzsirasysiu del kitos akies operacijos lazeriu, tai ilga eile reiks "atstovet" kiek supratau is jusu pokalbiu, kokia 2 menesius, nors kai as operavausi tai viskas vyko labai greitai. Gal dar nelabai tada daug operaciju buvo.
Dabar jau kazkokiam strese atsiduriau...
tikrai net nepagalvojau, kad jau taip blogai tai akytei. Baisoka, dar tas uzdegimas ja alina ko gero...
Dabar jau kazkokiam strese atsiduriau...

Man tai akutes nusilpusios iki -6. Prisiziurejau as cia tu "Ekstremaliu pokyciu", galvojau gerai butu pasidaryti operacija ir pamirsti tuos akinius ir linzes visiems laikams. Bet paskaiciau ir gal nerizikuosiu...
Turbut per "Ekstremalius pokycius" nepavykusiu operaciju nerodo. O ir tos pavykusios gali atsiliepti po daugelio metu....

QUOTE(winterlady @ 2005 06 18, 19:20)
Vienas pažystamas pasidarė kažkur prieš penkiolika metų. Bet nežinia, o kaip bus senatvėj?
O kodel senatvej turetu kazkas pablogeti? Juk viskas suauga taip, kad net nesimato, kad buvo daryta operacija. Man atrodo, jei ir yra pavojus, tai gal pacioj pradzioj, iskart po operacijos. O kai viskas suauga, rizikos nebera. Taip aiskino gydytojai. As linkus jais tiketi

As labai norejau sitos operacijos, tik kad pinigelius reiktu rinkti dar ilga laiko tarpa, taigi dabar neskubejau. taciau pasiskaicius visai fantazija atsoko. Del linziu irgi nebezinau ka daryti, nes is gydytojos prisiklausiau visokiu baisybiu, kad akis nekvepuoja, atsiranda pragulu akyse(aisku nematomu, tokiu lyg mikroskopiniai randai), na o apie tai kad akys gali nepriimti, nes yra jautrios, tai ir taip nesneku. taigi belieka akiniai... bet as ju taip nenoriu! pas mane trumparegyste ant vienos akies -2.5, ant kitos -3.25, taciau cia buvo pries metus. ji progresuoja
taigi dabar reikia ir akiniu stipresniu. tiesa, as ir senuosius dar turiu, tik taip it nenesioju. na nebent namie prie kompo ar telika ziurint, o siaip niekur ne zingsnio su akiniais. visi stebisi kaip as su tokiu regejimu isvis galiu ka nors daryt be akiniu, bet as ant tiek ipratus prie to nuo mazens besiliejancio vaizdo, kad atrodo kitaip ir negali buti, o su akiniais viskas taip rysku...

QUOTE(nikitux @ 2005 06 28, 12:42)
Kadangi akiniai ir kontaktiniai lešiai kartais sukelia tam tikrų nepatogumų, dar viena išeitis yra regėjimo korekcija lazeriu. Gal kuri esate su tuo susidūrusi ir galite įvardinti kokius nors pliusus ar minusus?
Paskaityk CIA apie tai buvo kalbeta

Man Zoloftas labai padėjo. Pašalinio poveikio nebuvo jokio.Vadinasi tau šie antidepresantai netinka ir kartais tenka ilgai ieškoti, kol randa tau tinkamą. ar negeri dar kokių vaistų? nes vaistų maišymas gali sukelti galvos skausmą. Beje, vartojant Zoloftą negalima vartoti alkoholio