Įkraunama...
Įkraunama...

Akių gydimas lazeriu?!

QUOTE(babarskas @ 2005 11 09, 21:03)
koks ploninimo indeksas ir kiek kainavo vienas lesis?

Manau, kad būtent tas mane ir domina, nelabai aš nusimanau doh.gif , nes 15 metų nešioju lęšius, o paskutiniai akiniai gaminti prieš panaš. 8metus
Atsakyti
QUOTE(pesmar @ 2005 11 09, 15:50)
Mano e-mailas rainiukstis@gmail.com
Visai įdomu būtų pažiūrėti , nes mano akinukai seniai pirkti, kai didelis išploninimas labai brangiai kainavo.Jei nesunku, nurodyk, kiek mokėjai.Dėkoju smile.gif

išsiunčiau

kol kas aš tik už akinius, karts nuo karto - linzės

na o operaciją dar spėsiu pasidaryti - palauksiu, kol technlogijos taps dar tobulesnės
Atsakyti
Siandiena per baltojo katino svetaine reklamavo sitas operacijas, tai as perkaiciau visa sita tema.Nes ziauriai noriu sios operacijos.Akiniu nenesiojau niekada, o linzes nesioju 10 metu, bet jauciu kad ateis tokia diena kai negalesiu.Jau dabar gydytoja sake kad yra kazkokie ragenos pakitimai nuo ilgo nesiojimo.Taip kad arteja laikas apsispresti.Prisisakiciau iv. nuomoniu, bet noras kazkodel nesumazejo.
Atsakyti
Tai kiek įdomu dabar kainuoja šios operacijos, ir aš kažkaip po katino svetainės laidos taip susidomėjau.
Atsakyti
QUOTE(xeditax @ 2005 11 20, 16:11)
Siandiena per baltojo katino svetaine reklamavo sitas operacijas, tai as perkaiciau visa sita tema.Nes ziauriai noriu sios operacijos.Akiniu nenesiojau niekada, o linzes nesioju 10 metu, bet jauciu kad ateis tokia diena kai negalesiu.Jau dabar gydytoja sake kad yra kazkokie ragenos pakitimai nuo ilgo nesiojimo.Taip kad arteja laikas apsispresti.Prisisakiciau iv. nuomoniu, bet noras kazkodel nesumazejo.

Man irgi tuoj bus 10 m. kaip lindzes nesioju. Sako reikia pertraukas nemažas daryt ir akims pailsėti duoti tai yra akinius nešioti cry.gif , jų tai tikrai nemėgstu.
O dar kai laidas pasižiūri tokias kaip grožio fabrikas (ten tai visiems pakoreguoja lazeriu regėjimą), viskas dar labiau noriu. Kiekvieną dieną atsibundi ir į akis nieko dėtis nereikia, nu kaifas.......
Atsakyti
As irgi vis pagalvoju apie ta lazerine akiu operacija,pas mane trumparegyste -1.5 abieju akiu,idomu ar esant tokiai trumparegystei daro sia operacija... ar nebus taip, kad po operacijos i toli matysiu gerai o is arti blogiau... g.gif
Atsakyti
Cia buvo daug labai apsneketa sia tema.Vieniems pavyko, kiti is trumparegiu tapo toliaregiais...Matyt buna visko.Tiksliai zinau tik viena, kad mano regejimo 100 procentu neatstatytu.(Mano -5.5)Bet nors atstatytu iki -1 ar -2.Tai butu didelis pasiekimas, bent jau akinius reiktu nesioti vairuojant ar prie kompo...
Atsakyti
QUOTE(xeditax @ 2005 11 22, 18:21)
Cia  buvo daug labai apsneketa sia tema.Vieniems pavyko, kiti is trumparegiu tapo toliaregiais...Matyt buna visko.Tiksliai zinau tik viena, kad mano regejimo 100 procentu neatstatytu.(Mano -5.5)Bet nors atstatytu iki -1 ar -2.Tai butu didelis pasiekimas, bent jau akinius reiktu nesioti vairuojant ar prie kompo...
labas tavo regejima atstatytu 100%nes mano minus 11padare minus1nes buvo plonos raineles ir negalejo nuimt visu dioptriju bet dabar kazkodel vistiek akys silpsta ir ima del to nervai gal silpsta nes visu dioptriju nenueme?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2005 12 06, 11:29)
gal silpsta nes visu dioptriju nenueme?

abejoju, kad dėl to

per operaciją buvo pašalinta pasekmė, o ne trumparegystės priežastis

o priežasčių gali būti daug, o gydytojai ne stebukladariai

kiek tau metų?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2005 12 06, 11:29)
labas tavo regejima atstatytu 100%nes mano minus 11padare minus1nes buvo plonos raineles ir negalejo nuimt visu dioptriju bet dabar kazkodel vistiek akys silpsta ir ima del to nervai gal silpsta nes visu dioptriju nenueme?

As tai pati nezinau, nes konsultacijoj nebuvau blush2.gif , o man pasakojo mano akiu gydytoja.Gal buvo neobjektyvi, nes jau 10 metu pas ja perkuosi linzes g.gif
Gal nenori prarasti kliente...
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 12 06, 12:35)
abejoju, kad dėl to
per operaciją buvo pašalinta pasekmė, o ne trumparegystės priežastis
o priežasčių gali būti daug, o gydytojai ne stebukladariai
kiek tau metų?

As irgi taip manau, kad lazeris gali atstatyti regejima arba ji pagerinti, bet jo silpnejimo priezasciu nepasalina - taigi stebuklo visam gyvenimui nereiktu tiketis. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaBoo @ 2005 04 06, 17:56)
Na kad nelabai ką. Už tai ir klausiu, gal žino kas. Pernai per vieną sveikatos laidą sėdėjo du gydytojai ( profesoriai?). Vienas iš akių klinikos, kitas iš lazerių centro ( tikrai nežinau tiksliai). Kalba ten buvo už ir prieš lazerines operacijas.  Pirmasis peikė  laz. operacijas, antrasis aišku gyrė. Tai tas iš Klinikų ir pasakojo . Labai užsiėmus buvau, tai viena ausim tik girdėjau. Dabar labai gailiuosi, bet...  verysad.gif  Neprisimenu tiksliai kaip ten pasakojo.  Vienu žodžiu supratau, kad pagamina užsienyje tą lešiuką ir įkiša po ragena. Po to atseit nebūna tokių komplikacijų, kaip po lazerinės.  Tai va ir viskas.  ax.gif

Sveikutės! Skaitinėju šitą temą, nes vyras galvoja apie lazerinę operaciją, tai internete aptikau ir apie tokią - intraokulinę - korekciją.
"Operacijos esmė - matymą koreguojantis individualiai parinktas ir pagamintas intraokulinis lęšis implantuojamas į priekinį akies segmentą, priekinę arba užpakalinę kamerą. Šis metodas patrauklus tuo, kad operacijos metu nesuardomi jokie akies audiniai, o esant indikacijoms, bet kada galima eksplantuoti lęšį ir grįžti “į pradinę padėtį”.
Daugiau cia

O gal yra jau išbandžiusių?
Atsakyti