Įkraunama...
Įkraunama...

Akių gydimas lazeriu?!

Sveikos visos!

Aš jau kaip savaitė po operacijos. Viskas praėjo sklandžiai, pora valandėlių po operacijos žiauriai skaudėjo akis ir baisiai ašarojo. Bet pamiegojus viskas praėjo, lyg ir nieko nebuvo atsitikę. Dabar jaučiuosi puikiai, lašinu lašiukus kas 3 valandas. Kol kas, vienu žodžiu, viskas ok. Matau viską ir gerai, kol kas dar iki galo neatsistatė regėjimas, bet tkrai atsistatys. Mane operavo Gutauskas. Ačiū jam didžiausias. Jei kam nors kils kokių nors klausimų , su mielu noru atsakysiu. Iki.
Atsakyti
Kai tik pasitaupysiu ir aš operuosiuos - atsibodo 13 metų su akinukais. Labai smagu pasiskaityti atsiliepimus - drąsos įgaunu.
Atsakyti
Sveikos mamytes!
Pas mane trumparegyste. Namuose nesiuoju akinius, i lauka deduosi lesius. Sportuojant aisku problemu daugiau kyla:baseine arba rizikuoji pamest lesi arba nieko nematai.
Nesenai uzsimaniau regejimo korekcijos operacijos... Pas mu jos daromos tik kokie 5 metai. Nera jau tokio didelio senaties termino, kad galeciau tvirtai zinoti, kad tos operacijos be rimtu pasekmiu.
Gal kas nors jau daresi ta operacija? Ar buvo kokiu problemu "po"? Ar gerejimas isties pagerejo?
Atsakyti
Perskaičiau visą temą, bet neturiu tvirtos nuomonės.Regėjimas -8, jei būtų kokie 3-4 tikrai nešiočiau akinukus ir nesvaigčiau...Linzes nešioju kiekvieną dieną lygiai 15 metų.Jau kokie 2 metai jaučiu diskomfortą , tarp kitko jas pradėjus nešiot mano regėjimas buvo -5,5.Per metus nusilpo iki -6,5(gal net greičiau).Žodžiu, jos nėra tokios ir nekaltos.Galvoju apie akinukus, bet nežinau, ar aš su jais galėsiu gerai jaustis, niekada nenešiojau, tik užsidėdavau, o ir minusas labai didelis, negražiai atrodysiu, tai mane irgi šiek tiek atbaido...
Džiaugiuosi už tas kam pasisekė 4u.gif
Atsakyti
siaip jei pinigine leidzia tai siulau darytis...arba pradziai bent i konsultacija nueiti...operacija man atliko pries galima sakyt 2 menesius...na lyg viskas ir susitvarke bet sioki toki diskomforta vis dar jauciu...labai sauseja akys ir greit pavargsta...bet siaip matau gerai ir nesigailiu nes tikiuosi kad dar viskas susitvarkys... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(exangel @ 2005 11 07, 00:29)
siaip jei pinigine leidzia tai siulau darytis...arba pradziai bent i konsultacija nueiti...operacija man atliko pries galima sakyt 2 menesius...na lyg viskas ir susitvarke bet sioki toki diskomforta vis dar jauciu...labai sauseja akys ir greit pavargsta...bet siaip matau gerai ir nesigailiu nes tikiuosi kad dar viskas susitvarkys... mirksiukas.gif

sveikinu už ryžtą pasidaryti operaciją smile.gif

bet 2 mėn. - čia ne laikas, kai rašyti apie operacijos +/-

įdomu bus, kai praeis 10-15 metų
Atsakyti
QUOTE(pesmar @ 2005 11 06, 00:14)
Regėjimas -8

minusas labai didelis, negražiai atrodysiu, tai mane irgi šiek tiek atbaido...

parašyk savo e-mailą
atsiųsiu foto su - 8 akiniais

pasakysi - gražu/negražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 11 07, 09:17)
sveikinu už ryžtą pasidaryti operaciją smile.gif

bet 2 mėn. - čia ne laikas, kai rašyti apie operacijos +/-

įdomu bus, kai praeis 10-15 metų

siaip ar taip po 10 ar 15 metu akys blogeja ir tai nepriklauso nuo to ar daryta operacija ar ne..tai jei mano akys nebuvo geros ir taip tai bent jau tuos metus pabusiu sveikesne ir patenkinta...
ir dar...pasaulyje lasik operacijos atliekamos 15 metu ir bent jau kol kas nera labai jau dideliu nusiskundimu...reiktu nepamirst kad tachnologija taip pat vis tobuleja,tad...
O siaip tikriausiai nepatarciau darytis PRK operacijos....nes ziurint i ateiti butent si operacija ir kelia baime ''kas bus ateity'' ...
Atsakyti
QUOTE(pesmar @ 2005 11 05, 21:14)
Perskaičiau visą temą, bet neturiu tvirtos nuomonės.Regėjimas -8, jei būtų kokie 3-4 tikrai nešiočiau akinukus ir nesvaigčiau...Linzes nešioju kiekvieną dieną lygiai 15 metų.Jau kokie 2 metai jaučiu diskomfortą , tarp kitko jas pradėjus nešiot mano regėjimas buvo -5,5.Per metus nusilpo iki -6,5(gal net greičiau).Žodžiu, jos nėra tokios ir nekaltos.Galvoju apie akinukus, bet nežinau, ar aš su jais galėsiu gerai jaustis, niekada nenešiojau, tik užsidėdavau, o ir minusas labai didelis, negražiai atrodysiu, tai mane irgi šiek tiek atbaido...
Džiaugiuosi už tas kam pasisekė 4u.gif

jei perskaitei visus uz ir pries sioje temoje,bet apsispresti negali,uzsiregistruok konsultacijai.berods 70 litu kainuoja(kainavo),ir gydytojas tau atsakys i rupimus klausimus.svarbiausia,kad pasakys,ar verta tau ta operacija darytis,nes sakei,kad akys vis dar silpsta..uztai tik jis tau gali pasakyt istyres tais savo aparatais.man paciai atliktata operaciaj jau pries tris metus,jokiu nusiskundimu neturiu,akys nei sauseja ,nei dar kas nors negero darosi...tik siek tiek jaudinuosi ar nepakenks gimdymas....beje,gal kas gimdete po sios atliktos op?parasykit ar po gimdymo nieko neatsitiko(t.y.nepablogejo rega)
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 11 07, 08:21)
parašyk savo e-mailą
atsiųsiu  foto su - 8 akiniais

pasakysi - gražu/negražu smile.gif

Mano e-mailas rainiukstis@gmail.com
Visai įdomu būtų pažiūrėti , nes mano akinukai seniai pirkti, kai didelis išploninimas labai brangiai kainavo.Jei nesunku, nurodyk, kiek mokėjai.Dėkoju smile.gif
Atsakyti
kai pagalvoju kiek pinigų išleidau akiniams, lindzėms, skysčiams ir t.t. senai tokią operaciją būčiau pasidarius.
Atsakyti
QUOTE(pesmar @ 2005 11 09, 14:50)
Mano e-mailas rainiukstis@gmail.com
Visai įdomu būtų pažiūrėti , nes mano akinukai seniai pirkti, kai didelis išploninimas labai brangiai kainavo.Jei nesunku, nurodyk, kiek mokėjai.Dėkoju smile.gif

koks ploninimo indeksas ir kiek kainavo vienas lesis?
Atsakyti