Įkraunama...
Įkraunama...

Akių gydimas lazeriu?!

QUOTE(RenataG @ 2005 09 23, 14:52)
Viskas ok. Jau turiu 12% nuolaidą thumbup.gif . Neseniai paskambino ir man pranešė, dabar tik lieka laukti operacijos, o ten jau bus matyti ar verta buvo ar ne?  4u.gif

Pasidalinkite patirtimi, kaip tą nuolaidą gauti? listen.gif
Atsakyti
As jau treti metai po tokios operacijos, tai vis dar atsidziaugti negaliu smile.gif. Nor smano drauge, tiesa, daresi kartu su manimi ir vis dar padarinius jaucia (akiu skausmas, perstejimas)
Atsakyti
QUOTE(Dew drop @ 2005 09 24, 17:47)
Pasidalinkite patirtimi, kaip tą nuolaidą gauti?  listen.gif

Aš tai gavau todėl, nes tame centre dirba mano draugo puskė, ji ir pašnekėjo su Gutauku apie nuolaidą, taip pat paprašė jo, kad mane pats operuotų. thumbup.gif Dar man sakė, kad jei dabar jis man tos nuolaidosa nesuteiks, kad truputuką palaukčiau, nes jau 2 metai iš eilės per Kalėdas būna tokios pat nuolaidos. Va taip. 4u.gif Tai kad manau neverta nusiminti, o truputį palaukti, nors žinau, kad jei jau esi apsisprendusi ir nori tai padaryti, laukti yra laaaabai sunku. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dew drop @ 2005 09 24, 17:47)
Pasidalinkite patirtimi, kaip tą nuolaidą gauti?  listen.gif

4u.gif Siaip jei ka domina- tai sia savaite tureciau gauti VIP pakvietima i akiu lazerines chirurgijos centra (o tai yra, kad operacija daroma vos ne be eiles, taikoma nuolaida (tik dar tiksliai nezinau kiek procentu) ir pan.) tai galeciau kuriai nors SM dalyvei perleisti uz simbolini atlyginima wink.gif
kai tik suzinosiu viska tiksliau- pranesiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RenataG @ 2005 09 26, 08:32)
Aš tai gavau todėl, nes tame centre dirba mano draugo puskė, ji ir pašnekėjo su Gutauku apie nuolaidą, taip pat paprašė jo, kad mane pats operuotų.  thumbup.gif  Dar man sakė, kad jei dabar jis man tos nuolaidosa nesuteiks, kad truputuką palaukčiau, nes jau 2 metai iš eilės per Kalėdas būna tokios pat nuolaidos. Va taip.  4u.gif  Tai kad manau neverta nusiminti, o truputį palaukti, nors žinau, kad jei jau esi apsisprendusi ir nori tai padaryti, laukti yra laaaabai sunku. verysad.gif

galutinai apsisprendusi dar nesu unsure.gif bet norėčiau, nes tas "nedažlibinimas" užknisa juodai. Manau, kad reikia užsirašyti konsultacijai pradžiai...

QUOTE(EverGreen @ 2005 09 26, 10:31)
4u.gif Siaip jei ka domina- tai sia savaite tureciau gauti VIP pakvietima i akiu lazerines chirurgijos centra (o tai yra, kad operacija daroma vos ne be eiles, taikoma nuolaida (tik dar tiksliai nezinau kiek procentu) ir pan.) tai galeciau kuriai nors SM dalyvei perleisti uz simbolini atlyginima wink.gif
kai tik suzinosiu viska tiksliau- pranesiu thumbup.gif

Būtų įdomu ax.gif Kai sužinosi tiksliau, duok žinią 4u.gif
Atsakyti
Valio! thumbup.gif Man liko laukti mažiau, nes pernešė mano operacija savaitę anksčiau, todėl kad gyd. Gutauskas išvažiuoja nuo 13d iki 28 d. Palinkėkit man sekmės! Kai busiu jau po, tai būtinai pranešiu apie viską ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RenataG @ 2005 09 26, 15:41)
Valio! thumbup.gif Man liko laukti mažiau, nes pernešė mano operacija savaitę anksčiau, todėl kad gyd. Gutauskas išvažiuoja nuo 13d iki 28 d. Palinkėkit man sekmės! Kai busiu jau po, tai būtinai pranešiu apie viską ax.gif

Sėkmės 4u.gif
ir lauksim atsiliepimų mirksiukas.gif
Atsakyti
renataG-sekmes,tik nesijaudink,tikek ,kad bus viskas gerai irpamatyssi pasauli jau ryskiai...
cia kazkas rase,kad,lazerinem akiu operacijom -NE,nebent minusas pastoviai toks pat bent 10 metu butu(sorry,jei ka ne taip prisiminiau..),tai kiek as zinau,tas konsultacijas ir daro,paziureti kaip ten tavo akys,linkstancios silpneti ar ne...pvz.:jei tavo akys silpneja kas metai,tai nemanau,kad jie daro operacijas tokiu atveju(butu idomu ,gal kam taip buvo,ir del to buvo atsisakyta operuoti?)
as pati jau trys metai po op.,nesiskundziu niekuo,tik dziaugiuosi,cia jau rasiau,kad tai vienas is geresniu dalyku,ka galejau padaryti savo sveikatos atzvilgiu...bet juk kiekvienas turim teise rinktis...gal kam geriau visa gyvenima ziureti pro akinius(niekada ju negalejau pakesti),kitas patogiai jauciasi su k.linzemis,o del pasekmiu tai,ka,juk k.linzes nesiojientiems irgi gresia astigmatizmas(o ir is patirties zinau,kad vystosi),o dar kur akiu uzdegimai...as asmeniskai,surizikavauir esu tikrai labai patenkinta,nes niekas dar nezino,kaip ten bus po 20,30 metu....
Atsakyti
tai vat. Dariausi operacija rugsejo 16 diena. Na ir lyg viskas gerai. Dariausi brangesne nes sake kad tikria viskas bus gerai - gali nepavykti tik pjuvis, o tai atsitinka labai labai retai. Na pavykus operacijai likau laiminga ir patrenkinta - juk pjuvis pavyko ir tai reiske kad jokiu komplikaciju nebus ir as matysiu gerai. Pirmas nusivylimas - man netiko po operacijos skiorti vaistai ir sukele akies uzdegima.. sad.gif Teko paciai dar pirktis kitokiu vaistu...o su pinigeliais tai po operacijos jau riesta...Antras nusivylimas - su viena akim matau prasciau...na gydytoja sako kad dar neuzgijus ragena todel taip ir yra...tikiuosi...ir tikuosi kad viskas bus gerai. Tiesa vaistu teko pirkt dar du kartus. Ir vieni is ju baisiai nemalonus jausmas lyg kas degintu akis cry.gif
Na bet tikuosi kad visiems jums viskas pasiseks ir tikuosi kad ir man dar viskas susitvarkys.
Atsakyti
QUOTE(exangel @ 2005 10 06, 11:36)
tai vat. Dariausi operacija rugsejo 16 diena. Na ir lyg viskas gerai. Dariausi brangesne nes sake kad tikria viskas bus gerai - gali nepavykti tik pjuvis, o tai atsitinka labai labai retai. Na pavykus operacijai likau laiminga ir patrenkinta - juk pjuvis pavyko ir tai reiske kad jokiu komplikaciju nebus ir as matysiu gerai. Pirmas nusivylimas - man netiko po operacijos skiorti vaistai ir sukele akies uzdegima.. sad.gif  Teko paciai dar pirktis kitokiu vaistu...o su pinigeliais tai po operacijos jau riesta...Antras nusivylimas - su viena akim matau prasciau...na gydytoja sako kad dar neuzgijus ragena todel taip ir yra...tikiuosi...ir tikuosi kad viskas bus gerai. Tiesa vaistu teko pirkt dar du kartus. Ir vieni is ju baisiai nemalonus jausmas lyg kas degintu akis cry.gif
Na bet tikuosi kad visiems jums viskas pasiseks ir tikuosi kad ir man dar viskas susitvarkys.

Nesijaudink dėl to uždegimo, man irgi po operacijos buvo, išrašė vaistų ir praėjo 4u.gif
Ar operavo Vilniuje? Nes man tai kaip tik brangesnės operacijos nerekomendavo. Juk pjūvis yra pjūvis, geriau apsieiti be jo. Aišku, pojūčiai po operacijos tai labai nemalonūs, bet juk tai greitai praeina.
O regėjimas tai susinormalizuoja per pusę metų, taip kad tikrai nėra ko jaudintis smile.gif
Atsakyti
na tikiuosi kad susitvarkys...o uzdegimas tai jau praejes.Dziugu nors tiek.Beje po brangesnes operacijos regejimas turetu susitvarkyti greiciau - po 4 ar 6 savaiciu.Tai dar turiu truputi palaukti.Ir tikiuosi kad viskas bus gerai.Jei ne - tikriausiai vel operuos ta aki.
Siaip vakar pasiskambinau i centra ir pasiteiravau del vienu vaistu,nes jie ziauriai degindavo aki.Tai sake nebelasint.Tai gerai kad dar laiku pasiteiravau o tai vel kas nors negerai butu gavesi...
Atsakyti
mmm...tiesa - pamirasau pamineti - opavo vilniuje Gutauskas.Kainavo 4500 + vaistai +kelione i vilniu ir daug kartu i kauna (as esu is kedainiu)
Ir kiek girdejau tai kaune jau nebeoperuoja nes tie zmones jau bankrotavo
Atsakyti