Labai norėčiau sužinoti kur geriausiai pasidaryti lazerinę akių korekciją Vilniuje...yra keletas vietų kaip Akių klinika, Akių lazerinės chirurgijos centas, laserview ir t.t ir niekaip neišsirenku
Ačiū
Deja, tai ne visai tokia pati tema, ten konreciu ziniu nera, tik aptarimas pliusu ir minusu, o man reikia skubiai ir konkreciai
O mano mama mazdaug pries 10 metu daresi maskvoje tada jai atsiejo iki 2000 $ , o dar tada $ dar 4lt buvo, bet jai nedare iskart abiem akims, o dare vienos ir po savaites kitos akies, jai kol kas viskas labai gerai, regejimas neblogeja kol kas, tik vat pernai akys pasidare jautresnes ryskiai sviesai.
O as kazkodel manau kad jei butu didelis niukrypimas tai gal rizikuociau jei ne Lietuvoj aplamai ne uz ka nesidaryciau
O as kazkodel manau kad jei butu didelis niukrypimas tai gal rizikuociau jei ne Lietuvoj aplamai ne uz ka nesidaryciau
Aš vis skaitinėju šį skyrelį ir niekai neapsisprendžiu, pinigėlių turiu, bet kažko prisibijau

o as ryt vaziuoju operuotis lasik operacijai, kazkaip labai bijau

QUOTE(Noracka @ 2006 04 13, 16:18)
tai kad per vėlu bijoti

Esu be galo laimingas, kad apsisprendžiau LASIK operacijai. Regejimas dabar puikus. Niekada neisivaidzavau, kad galima taip ryškiai matyti. Niekada taip gerai nemačiau nei su akiniais nei su linzem.
8metus nešiojau linzes, akinius. mano regejimas buvo -6,25 ir -6,5. Akys nuo linziu buvo raudonos nuo vėjo, dūmų. Kartais net degindavo akis. Kokių tik linzių neišbandžiau, nuo visų akys rausdvo. Pagaliau suvokiau, kad yra labai puiki operacija joms atsisakyti.
Tai mano pats reikšmingiausias ir pats nuostabiausias įvykis gyvenime.
Dar ir šiandien negaliu atsidžiaugti ir kartais nustembu, kaip aš puikiai matau
. Operavausi prieš metus.
Pastebėjau, kad visi, kurie rašo apie operacija negatyviai yra labai neapsisprendę, o argumentai visiškai nepagrįsti. Kas bus po 20 metų?
Nebejuokinkite. Po 20 metų užteks įlašinti pora lašų ir regėjimas bus idealus. Reikia gyventi šia diena, gal po 20 metų iš viso nebeegsituosi.
Jei kam įdomu rašykite į progress@aha.lt galiu papasakoti viską išsamiai ir duoti keletą vertingų patarimu ką daryti prieš ir po operacijos. Pačiam šios pagalbos labai reikėjo, gaila, kad atsiliepė vos keli, nes čia juk ne pilvą įpjauti.
8metus nešiojau linzes, akinius. mano regejimas buvo -6,25 ir -6,5. Akys nuo linziu buvo raudonos nuo vėjo, dūmų. Kartais net degindavo akis. Kokių tik linzių neišbandžiau, nuo visų akys rausdvo. Pagaliau suvokiau, kad yra labai puiki operacija joms atsisakyti.
Tai mano pats reikšmingiausias ir pats nuostabiausias įvykis gyvenime.
Dar ir šiandien negaliu atsidžiaugti ir kartais nustembu, kaip aš puikiai matau

Pastebėjau, kad visi, kurie rašo apie operacija negatyviai yra labai neapsisprendę, o argumentai visiškai nepagrįsti. Kas bus po 20 metų?

Jei kam įdomu rašykite į progress@aha.lt galiu papasakoti viską išsamiai ir duoti keletą vertingų patarimu ką daryti prieš ir po operacijos. Pačiam šios pagalbos labai reikėjo, gaila, kad atsiliepė vos keli, nes čia juk ne pilvą įpjauti.
QUOTE(Bajm @ 2005 11 07, 08:17)
sveikinu už ryžtą pasidaryti operaciją
bet 2 mėn. - čia ne laikas, kai rašyti apie operacijos +/-
įdomu bus, kai praeis 10-15 metų

bet 2 mėn. - čia ne laikas, kai rašyti apie operacijos +/-
įdomu bus, kai praeis 10-15 metų
QUOTE(Bajm @ 2006 01 10, 10:40)
o klausei gydytojų kas gali būti po 20-30 metų?????
na o tu vis to paites klausi "kas bus po 15-20 metu?"

Noracka kaip sekesi?
net jei ir akių operacijos būtų daromos jau šimtą metų - rizika dėl komplikacijų buvo ir bus kaip ir bet kurioje kitoje srityje. Tačiau kam reikia savo baimėmis įvesti sumaištį į mąstančių ar jau pasidariusių mintis? Kaip ir nesulaukiu atsakymo: kas gi nutiks po operacijos, jei sumąstysiu gimdyt antrą vaiką?
ir dar: ar žinote, Bajm, kiek neregių sutiktų su galimybe pamatyti aplink supantį pasaulį nors vieną minutę ir vėliau vėl tapti neregiu?
ir dar: ar žinote, Bajm, kiek neregių sutiktų su galimybe pamatyti aplink supantį pasaulį nors vieną minutę ir vėliau vėl tapti neregiu?