la,
noriu ir as pasisakyti sia tema. operavausi pas gutauska pries beveik 5 metus. operavausi, nes neturejau beveik pasirinkimo - viena akis buvo beveik sveika, kazkur tik -1, o kita akis buvo kazkur -8. tai faktas tas, kad akiniu nesiot negalejau - nuolat svaigo galva, pykinimas nuo svaigimo buvo, skaudedavo galva ir t.t., o linziu man akys neprieme, nuolat perstedavo, dziudavo ir t.t.. del tokio skirtumo net pradejo viena akis zvairuoti. zinojau, kad man reikia silpnesniajai akytei LASIK'o, bet nelabai istengiau tokia sumike sukaupti, nes esu naslaite, o tuo metu dar buvau studenciuke, tai kiek pati is savo pasalpos sutaupiau, kiek senelis padejo. buvau ryzusis abiem daryt PRK. Nors gydytojas buvo ispejes, kad visiskai gerai nematysiu, nes liks didelis randas ir t.t. Per paskutike apziura, grynai operacijos diena, Gutauskas dar bande mane perkalbet. As jam prasitariau, kad reikiamos sumos greit nesurinksiu, kazkaip prasitariau kad esu naslaite, tai, kaip siandien pamenu, stojo pauze, jis man sako - dai gerai, darom lasika, as sakau - nenoriu, geriau abi akis po biski, nei viena, jis man sako - nesupratai, operuosim abi, bet tai silpnesniajai butinai darom lasika, as pasimeciau, pradejau teisinti, kad tokiu pinigu neturiu, nes, kainu skirtumas tai ryskus, o jis man sako, o as ir neprasau, suma islieka ta pati. Pasijutau labai nejaukiai tuo momentu, kazkaip nelabai iprasta, kai svetimi zmones tau tukstancius nei uz ka dovanoja.Bet esu be galo uz tai jam dekinga

. Jau kiek metu praejo po operacijos, o mano regejimas abieju akiu daugiau nei vienetas! Nors mano akytem kliuva nemazas kruvis - baigiau lietuviu kalba (kaip gydytojas kad sake - pasirinkai labai nedekinga profesija), zinant, kiek skaitymo, sedejimo prie knygu. Zinoma, buna, kad pervargstas akys, per gynima ir paskutine sesija buvo nusilpusios truputi, bet paskui, kai kruvis nukrito, atsistate. Kolkas dar tikrai neteko gailetis, kad operavausi. Bet, zinoma, jei butu buvusios kitokios aplinkybes, jei buciau galejusi normaliai gyventi su akinukais, tai kazin ar buciau ryzusis. Bet dabar esu labai patenkinta