Įkraunama...
Įkraunama...

Akių gydimas lazeriu?!

is tikruju - ar kas nors klausete gydytojo, ar po n metu bus galimos kataraktos, glaukomos operacijos?
Atsakyti
QUOTE(Ryza_Lape @ 2006 05 15, 13:25)
O besidariusiu operacija norejau paklaust - butina salyga operacijai, kiek zinau, kad regejimas bent metus butu stabilus, o kaip gydytojai konsultaciju metu tai ivertina - ar atsinesat is savo gydytoju kokias pazymas, ar patys jie stebi metus laiko, ar kaip? g.gif

jie nestebi, ateini konsultacijai, patikrina dabartinį regėjimą, o kad jis būtų stabilus būtina sąlyga. Žmogus pats suinteresuotas esi pasisakyti kaip yra iš tikrųjų, nes jei trumparegystė progresuoja - ji ir toliau gilės, operacija to progresavimo nesustabdys. Operacija panaikina pasekmes ( nematymą), bet priežasties nepašalina verysad.gif . Taip kad sąmoningai pats renkiesi, ir jei labai bijai gal geriau susilaikyti. Mano noras gerai matyti buvo didesnis už baimę.

Papildyta:
QUOTE(Bajm @ 2006 05 15, 13:38)
šiaip man pikčiausia, kad iš to biznį daro

ir gydytojai, pas kuriuos einam kaip pas Dievą, kabina makaronus

Nenorėk kad tai būtų labdara, nemokamas sūris tik pelėkautuose. Tai darbas kaip ir visi kiti, jie parduoda savo sugebėjimus, o mes už juos mokam. Man nė vienas nekabino makaronų, neįkalbinėjo, nevertė, buvau pas 2, vienas parašė siuntimą, kitas operavo. Reklamos jiems nedarau, nepasirašiau tokios sutarties, tik rašau apie savo patirtį. Komplikacijos yra galimos, ir reik manyti jų buvo, kaip ir bet kurios intervencijos į organizmą metu.
Atsakyti
paskaiciau biski jusu temike, nors ir neturiu sitos problemos
tai noriu tik viena patarti- kazkas cia klausinejo i kokia istaiga geriau kreiptis, tai patariu tikrai neiti i Akiu klinika, Vilniuje, Siaures miestelyje.
va ten tai tikras biznio darymas, kol mato kad yra klientas, tai ant ranku nesioja, o kai operacija padare, tai jau nusispjauti, nes neisciulps jau daugiau is taves pinigeliu schmoll.gif
man artimas zmogus buvo ju klientas, tai buvau pakraupus nuo tokio poziurio schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexy: 17 gegužės 2006 - 15:54
Prieš savaite dariausi trumparegystes korekcija lazeriu akiu lazerines chirurgijos centre. Nors cia visokiu baisiu atsiliepimu prisiklausiau bet pati esu labai patenkinta, tikiuosi kad taip bus ir ateityje. Nepraejus ne savaitei po operacijos regejimas pilnai atsistate, o iki to buvo -7. Tos pacios dienos vakare po operacijos jau galejau žiureti televizoriu ir netgi ji maciau clap.gif. Operacija dare gydytojas Gutauskas. Aciu jam labai biggrin.gif . Jei kas norit smulkesnes informacijos, rasykit.
Atsakyti
Is man reiktu tokios operacijos, bet bijau "nesklandumu" doh.gif Jei kas garantuotu 100% kad viskas baigsis laimingai... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jodze @ 2006 05 22, 14:55)
Prieš savaite dariausi trumparegystes korekcija lazeriu akiu lazerines chirurgijos centre. Nors cia visokiu baisiu atsiliepimu prisiklausiau bet pati esu labai patenkinta, tikiuosi kad taip bus ir ateityje. Nepraejus ne savaitei po operacijos regejimas pilnai atsistate, o iki to buvo -7. Tos pacios dienos vakare po operacijos jau galejau žiureti televizoriu ir netgi ji maciau clap.gif. Operacija dare gydytojas Gutauskas. Aciu jam labai biggrin.gif . Jei kas norit smulkesnes informacijos, rasykit.

g.gif ta pacia diena po operacijos jau galejai telika ziuret ??????????? g.gif g.gif g.gif man tai grieztai uzdraude savaite jokio teliko ir skaitymo kad nebutu g.gif ir kiek klausiau pazystamu pasidariusiu ta operacija-jiems taip pat patare maziausiai savaite to nedaryt nono.gif
Atsakyti
QUOTE(dianux @ 2006 05 23, 21:22)
g.gif  ta pacia diena po operacijos jau galejai telika ziuret ???????????  g.gif  g.gif  g.gif man tai grieztai uzdraude savaite jokio teliko ir skaitymo kad nebutu  g.gif  ir kiek klausiau pazystamu pasidariusiu ta operacija-jiems taip pat patare maziausiai savaite to nedaryt  nono.gif

Tau turbūt dare ta pigesne operacija, o man dare Lasik. Gydytojas netgi nustebo, kad as savaite atostogu ta proga paemiau, nes sake visai nebutina. Masina galejau vairuot jau sekancia diena.
Atsakyti
man irgi buvo atlikta lasic operacija, pas gydytoja gutauska.. esu labai patenkinta thumbup.gif pries operacija buvo - 6.5. dabar geriau nei 1.
Isoperavus atsirado komplikaciju - labai letai gijo. Taciau gydytojai labai puikiai priziurejo visa laika kol sugijo, konsultavo. Sake kad toksai atvejis buvo tik antras ju praktikoj. Galiu drasiai pasakyti, kad jei tureciau galimybe rinktis ar darytis operacija dar karta, kad ir ta komplikacija dar 10 kartu daryciaus. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jodze @ 2006 05 24, 15:46)
Tau turbūt dare ta pigesne operacija, o man dare Lasik. Gydytojas netgi nustebo, kad as savaite atostogu ta proga paemiau, nes sake visai nebutina. Masina galejau vairuot jau sekancia diena.

na as dariausi Anglijoj ,taip dariaus ne Lasik,o PRK,bet ten jos abi ta pacia kaina buvo verysad.gif .bet visi kiti mano pazystami daresi Lasik (o pazystu 11 zmoniu pasidariusiu lasik) ir ten visiems patare neziuret teliko ir neskaityt bent jau savaite,jau nesneku apie vairavima...nors ka as zinau,gal Lietuvoj kita sistema g.gif
kaip ten bebutu -sveikinu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jurdld @ 2006 05 24, 19:24)
man irgi buvo atlikta lasic operacija, pas gydytoja gutauska.. esu labai patenkinta thumbup.gif pries operacija buvo - 6.5. dabar geriau nei 1.
Isoperavus atsirado komplikaciju - labai letai gijo. Taciau gydytojai labai puikiai priziurejo visa laika kol sugijo, konsultavo. Sake kad toksai atvejis buvo tik antras ju praktikoj. Galiu drasiai pasakyti, kad jei tureciau galimybe rinktis ar darytis operacija dar karta, kad ir ta komplikacija dar 10 kartu daryciaus.    tongue.gif

drinks_cheers.gif as neturejau jokiu komplikaciju,bet jei ir ilgiau gije butu ,tai tikrai nebutu manes sustabde darytis
Atsakyti
gal tiesiog patobulėjo technika wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurdld @ 2006 05 24, 20:24)
Isoperavus atsirado komplikaciju - labai letai gijo. Taciau gydytojai labai puikiai priziurejo visa laika kol sugijo, konsultavo. Sake kad toksai atvejis buvo tik antras ju praktikoj. Galiu drasiai pasakyti, kad jei tureciau galimybe rinktis ar darytis operacija dar karta, kad ir ta komplikacija dar 10 kartu daryciaus.    tongue.gif

O kas jautesi kai letai gijo? schmoll.gif Mane irgi operavo Gutauskas.
Atsakyti
Paprasciausiai ilgai nemaciau l. gerai, nors jau kita diena turejau matyti. Vis toks rukelis laikesi. Kai pas gydytoja nuejau ir jis man pasake kad randelis nenori gyti.
Atsakyti