QUOTE(Aries @ 2007 01 22, 13:10)
pati klausiu, pati ir atsakineju

<<... ... ...>>
vat taip. parasysiu savaitgali, kaip sekes...
Na štai, grįžom iš konsultacijos.
Mano "diagnozę" konsultuojanti gydytoja patvirtino - vyrui astigmatizmas, beje, abiejų akiu. Dešinei (dėl kurios mes ir jaudinomės) didesnis (0,75), kairei mažesnis. Pasakė, kad dviejų mėnesių laikotarpyje tas astigmatizmas greičiausiai sumažės dvigubai, todėl gal net ir netrukdys regėjimui. Jei ne - bus galima daryti pakartotiną korekciją (nemokamai). Bet vyras diskomfortą jaučia pakankamai didelį dėl šito, nors skaičiau inete, kad tokio laipsnio astigmatizmas regai net netrukdo ... Vat taip

prieš operaciją jo neturėjo...
Be to, šįryt atsibudo raudonom perštinčiom akim - uždegimas... Kaune gydytoja išrašė papildomus vaistus... kainavo > 30 lt... na by tik mačytų...
Ir rūkas vis dar laikosi jam, nors kiti gyrėsi, kad jau kitą dieną viskas čiki piki. Aš, žinoma, džiaugiuosi už juos, bet kažkaip apmaudu, kad jam einas ne taip gerai, kaip visiems pažįstamiems, kurie darėsi šią operaciją. Na bet mes sutarėm 2 mėnesius labai nesirūpint... vis tiek nieko nepakeisi. Paskui žiūrėsim...
P.S. šiandien Kaune sutikau moterį, kuri darėsi operaciją tą pačią diena, kaip ir mano vyras. Sakė, kad jai viskas labai ir labai ok...
P.P.S. vyras pradėjo gerti vitaminus akims. Gydytoja sakė, kad galima papildomai gerti dar ir vit.C.