Įkraunama...
Įkraunama...

Stogas nuo A iki Ž

Tai vat kat nespejau buvau uzsieni nebuvo kam pasirupina o dabar jau beveik laikas rupintis medzegomis poto pabranks kaip visa laik
Atsakyti
QUOTE(zaltys @ 2010 01 16, 14:24)
Tai vat kat nespejau buvau uzsieni nebuvo kam pasirupina o dabar jau beveik laikas rupintis medzegomis poto pabranks kaip visa laik

Megink kreiptis tiesiog i gamintoja. Mes taip nemazai sutaupem ax.gif
Atsakyti
Perkant dazyta siferi, butinai reikia paziureti, kaip jis buvo sandeliuojamas ir patiems sandeliuoti ji kaip nurodyta gamintojo, reikia ji apsaugoti nuo tiesioginiu saules spinduliu ir lietaus, nes jie sudeti vienas ant kito pradeda susti, nes tarp ju sudeta plevele, kad lapai nepriliptu vienas su kitu, ir nuo to susutimo siferyje issiskiria tokia medziaga nuo kurios ir pradeda veliau ir balti.
Atsakyti
QUOTE(zaltys @ 2010 01 16, 16:24)

pabandykit parasyt atstovams kurie prekiauja eternitu, ten gamintojo psl. nurodytos ju koordinates gal dar tures pas save sandėli jums reikiamo kiekio,
Atsakyti
MES KIEK IEŠOJOM , TAI PIGIAUSIAI ČIA PRIE VILNIAUS AVIŽIENIUOSE PASIŪLĖ. DABAR NESIDOMĖJAU , NES JAU NAMO STOGAS UŽDENGTAS , BET DRAUGAI PRIEŠ DU METUS STATĖSI , TAI IRGI JUOS MUMS REKOMENDAVO , NES IR PIGIAUSIAI IR VISKĄ SUKOMPLEKTUOJA , IR PASKAIČIUOJA. JEI REIKTŲ , PARAŠYČIAU TEL.- MAČIAU ANT SĄSKAITŲ YRA.
Atsakyti
QUOTE(odalija @ 2010 01 17, 12:59)
JEI REIKTŲ , PARAŠYČIAU TEL.- MAČIAU ANT SĄSKAITŲ YRA.

Bučiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2010 01 17, 14:35)
Bučiau labai dėkinga 4u.gif

Aš taip pat būčiau labai dėkinga už kontaktus 4u.gif
Atsakyti
Taigi googlej isiveskit tuos Avizienius,bus visi kontaktai ax.gif Pvz.; Parduodama stogo danga Avizieniuose biggrin.gif O gamintojai man sake,kad pardavineja tik per atstovus,(t.y. per tarpininkus).
Atsakyti
tai dar maciau B-a prekybos puslapyje siferis su akcijine kaina... arba nepakeista ar dar turi tu istekliu... nes mes pirkom is ju anksciau tai sake uzsako is eternito iskart patys nesandeliuoja ir pristatymas nemokamas buna.... tipo eternito saskaita g.gif

pasirodo jau pakeista,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekė: 18 sausio 2010 - 09:36
Sveiki,

turiu klausimuka.

Pas mus namas dviem vienslaiciais stogais.
Po viena abieju stogu slaitu remiasi i viena siena. Vienas zemiau kitas auksciau.

Namas suprojektuotas Fibo blokeliu 25cm plocio siena. Suplanuota kad tas stogas kur zemiau dedasi murlotas 10x17cm i siena, siena kyla kelias eiles auksciau ir jau virsutinis murlotas i ji remiasi kitas stogas.

Taciau mes nusprendeme muryti 18cm arko blokeliais ir jau i siena ideti murlota 10x17cm gautusi nelogiska. Galima butu to zemesniojo murloto ir nedeti tiesiog zemesniojo stogo gegnes iskisti per paliktas nisas sienoje, bet beda kad stogas is sono turi islysti ~50cm. Butu murlotas tai ji galima butu isleisti i isore. Nesugalvojam sprendimo tokioje vietoje, nebent koki sija pabetonuota iskisti bet ...

Gal pas ka buvo tokiu bedu, kaip issisukot?

Aciu

Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 01 15, 20:28)
Matot,man cerpes grazu kai dvislaitis stogas ir daugiau skliautu,o kai pas mane vienslaitis tai ir nesinorisi stebuklu daryti. Man vienslaitis cerpinis nesiziuri.. Architektas pasiule Valciuoto plieno (kaip suprantu ruukki) danga. Na ji savotiskai atrodo.. Nors galvojau kad desiu eternit siferi.. Tiesa sendiena parduotuveje siferiu domejausi tai sake kas 5 metai reikes perdazineti... O tai i mano planus neieina smile.gif

o tai kas pagal juos yra gerai, juk negalejo pasakyt eternit š..., va šita tai ....
Atsakyti
QUOTE(pego @ 2010 01 18, 18:34)
o tai kas pagal juos yra gerai, juk negalejo pasakyt eternit š..., va šita tai ....

Mūsų stogas spalvoto eternit šiferio ir tikrai nesiruošiu jo kada nors dažyti. Neįsivaizduoju,kam . Nemanau kad jis baltas pasidarys.Negi klystu? Nu gal po 15metų. Tiek garantija jam atrodo.
Atsakyti