Įkraunama...
Įkraunama...

Aksolotlis (ambystoma mexicanum)

Įdomus straipsnis ir filmukas apie juos.
Beje, pažiūrėjusi filmuką sužinojau, kad juos galima šerti ir krevetėmis. ax.gif
http://www.zoofirma....-ambistomy.html
Atsakyti
mike aciu uz nuorodas, tikrai idomu pasiskaitinet thumbup.gif

maniskis pakolka slabai gerai kalakuto sirdis eda biggrin.gif
Atsakyti
Mano svajonė ax.gif Tiesa, dabar turiu 44 litrų atliekamą akvariumą, bet jis dar tų sovietinių laikų, labiau į aukštį nei plotį, tikriausiai nelabai jam ? :/ Ir tikriausiai filtrą galingesnį reikia dėt?
Atsakyti
QUOTE(Superduktė @ 2013 02 24, 18:38)
Mano svajonė  ax.gif Tiesa, dabar turiu 44 litrų atliekamą akvariumą, bet jis dar tų sovietinių laikų, labiau į aukštį nei plotį, tikriausiai nelabai jam ? :/ Ir tikriausiai filtrą galingesnį reikia dėt?

Jau šitus dalykus išsiaiškinau smile.gif Merginos nemiegoookit smile.gif Gal pas kurią vaikų būna? Nupirkčiau baltuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Superduktė @ 2013 02 26, 13:05)
Jau šitus dalykus išsiaiškinau smile.gif Merginos nemiegoookit smile.gif Gal pas kurią vaikų būna? Nupirkčiau baltuką smile.gif

Aš visai norėčiau pabandyt pasižaist su vaikais, bet iš kur gauti vyrą mano mergynai? ( jeigu neklystu, pagal nuotraukas- pas mane patelė) ax.gif
Atsakyti
Kiek žinau, tai sunkiai jie veisiasi unsure.gif
Hm, aš visgi tikiuosi gaut iš žmonių, vis patikimiau nei iš parduotuvės, kur iš lenkų veža. Kiek laiko tavo mergynai? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Superduktė @ 2013 02 26, 21:15)
Kiek žinau, tai sunkiai jie veisiasi  unsure.gif
Hm, aš visgi tikiuosi gaut iš žmonių, vis patikimiau nei iš parduotuvės, kur iš lenkų veža. Kiek laiko tavo mergynai?  wub.gif

Na pagal literatūrą tai nieko sudėtingo.
Maniškei tiksliai ir nežinau kiek. Pas mane jau kokie treti metai, pas merginą, iš kurios pirkau, irgi kokius metus gyveno. Taip kad amžiuje jau... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2013 02 26, 20:49)
Na pagal literatūrą tai nieko sudėtingo.
Maniškei tiksliai ir nežinau kiek. Pas mane jau kokie treti metai, pas merginą, iš kurios pirkau, irgi  kokius metus gyveno. Taip kad amžiuje jau... rolleyes.gif

bigsmile.gif Najau najau metuose.. Pačiame jėgų žydėjime smile.gif Jie gi gyvena apie 12m. Mano vaikinui jau kokie šeši metai.
Atsakyti
Gaila Aisha toli nuo Vilniaus biggrin.gif Būtų galima kergt kaip katinus biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
labutis
turiu ir aš tokius cielus du.Pirkau iš Kauniečio gal kokių 5 cm .Gyvena jie pas men jau 1,5 metų ,dabar jau apie 15 cm.Pirkau kuo mažesnius kad matyčiau kaip auga.Valgom mes jautieną,taip mokino taip ir darau.Šeriu pora kart į savaitę.Akva 60 l.Mano gražuoliai rankiniai į rankas imu kada noriu.Šeriu pincetu ranka nedrįstu blush2.gif ,baisoka,MB nebijo tai anam ir į pirštus kabina kai valgyt nori.Ką pastebėjau svetimus pamatę jie slepiasi,kai prieinu aš prieina prie stiklo ir žiūri savo burbulais wub.gif Geri augintiniai man jie patinka ax.gif vargo nėra su jais.
Atsakyti
QUOTE(Jonavietis @ 2013 03 02, 13:15)
4u.gif
labutis
turiu ir aš tokius cielus du.Pirkau iš Kauniečio gal kokių 5 cm .Gyvena jie pas men jau 1,5 metų ,dabar jau apie 15 cm.Pirkau kuo mažesnius kad matyčiau kaip auga.Valgom mes jautieną,taip mokino taip ir darau.Šeriu pora kart į savaitę.Akva 60 l.Mano gražuoliai rankiniai į rankas imu kada noriu.Šeriu pincetu ranka nedrįstu blush2.gif ,baisoka,MB nebijo tai anam ir į pirštus kabina kai valgyt nori.Ką pastebėjau svetimus pamatę jie slepiasi,kai prieinu aš prieina prie stiklo ir žiūri savo burbulais wub.gif Geri augintiniai man jie patinka ax.gif vargo nėra su jais.

Neapsikramto vienas kitam antenų? Nenukanda kojos ar uodegos? Kažkur skaičiau, kad taip gali pasielgti... blink.gif
O maniškis/ė nieko nebijo. Iš smalsumo turbūt numirtų. Nesvarbu, kas prieina, į visus reikia pažiopsot. biggrin.gif žiūri jis į mane, aš į jį, ir galvoju- įdomu, kokios mintys sukasi šitose mažose lervos smegenėlėse... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mike-pukuotukas: 02 kovo 2013 - 22:13
O jūs visos juos čiupinėjat? Man, kad ir kokie jie fainuoliai, bet nelabai galbūt norėtųsi lysti prie jo g.gif
Atsakyti